קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
מה חדש תחת השמש?
(חוץ מ600 שיגורים ביממה אחת, ה' ירחם?)
אז זהו, ש
@הגיבן החליטה לזרום עם הקונספט והעלתה אכילת ראש מהסרטים, ויש גם איורים שלי (וגם ממלכה במבחן, לחובבים)

תקציר לחסרי סבלנות: בגדול מדובר בהוקעה לעמוד הקלון, חשיפת גנבים בפומבי, וטקסי הוצאה להורג של הרגלים מגונים שפשו בנו. אוקי נראה לי שהגזמתי, אבל--- נראה לי שזה הכיוון? סליחה אם אני הופכת את זה לברוטאלי ומוגזם כהרגלי?

מה שכן, האכילת ראש שלה הרבה יותר ממוקדת משלי, אז אתם לא תצטרכו את הריטלין שלכם.
רוצו לקרוא, ומי שאין לו הרשאה שם- שיגיב כאן. בינינו, אתם יודעים שכאן יהיה יותר כיף, נכון? נכון??

https://www.prog.co.il/threads/הונאת-דברים.441627/#post-6423898

שיהיה לילה שקט לכולנו!
צהריים טובים
לכל המאיירים הדגולים

התלבטתי אם לענין לעלות את השאלה שלי,
אבל הארנק אותת שאין ברירה

אני צריכה ליצור מתמונה סגנון איור כמו המצורפים
Screen Shot 2019-05-15 at 14.10.14.jpg Screen Shot 2019-05-15 at 14.11.37.jpg Screen Shot 2019-05-15 at 14.11.27.jpg

הבנתי שיש כל מיני אתרים (אין לי אפשרות לאפליקציות)
או אתרים עם עלויות מאוד זולות 25-50 ש״ח

יש מצב למגה עזרה
ולקבלת קישורים כאלו?

אם לא, עיזבו, אל תבעטו חזק מידי
אני אצא מפה בשקט בשקט

אבל בטוח אתם תעזרו!
אומרים שאתם קהילה מאוד תומכת אתם,

יאללה סטופ לחנפות הזו...קישורים :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה