קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
    • דיון
    411
  • ronitg submitted a new Article:

ציירי לנו wellcome

לפני כמה חודשים עשיתי איזו עבודה נחמדה,
    ומאחר שהצטברו אצלי טיוטות מכל מיני שלבים בציור, חשבתי שאולי יהיה מי שימצא עניין בלראות את תהליך הציור.

אז ככה,
    פנתה אלי לקוחה ממש נחמדה, וביקשה שאצייר איש שעומד בכניסה לחנות ומזמין את האנשים פנימה.
    כן, כמו האנשים עשויי הקרטון שהיו עומדים פעם בפתח של פיצריות, עם כובע טבח, כרס ושפם.
    רק שהפעם האיש היה אמור לעמוד בפתח חנות ספרים בביתר עילית, שנקראת "קודש", והוא היה צריך להיות יהודי מאוד (עדיף אפילו חסידי) ולבבי מאוד. ומזמין מאוד.

אז שלב ראשון אספתי קצת...

Read more about this article here...
    0 תגובות
    טוב.. אז, הכל התחיל אתמול בערב, חזרתי לחדר בישיבה, ואני רואה על המיטה שלי עיתון.

נו שוין, רק עיתון.
    אני לוקח את העיתון ומתכוון לזרוק אותו לגניזה, ואז אני מסתכל על הכריכה שלו. ומחסיר פעימה.
    על עמוד השער מופיע אביתר בנאי.
    כן! נכון!! אביתר בנאי!!!
    אני פותח את העיתון בהתרגשות.
    ורק מלהסתכל על פני המלאך שלו, נהיה לי טוב.
    השעה כבר 2 בלילה, כל חברי החדר חורפים את שנתם, ואני עם העיתון.
    קורא כל מילה פעמיים.. לא לפספס כלום.
    אחרי חצי שעה (!), החלטתי: אני מצייר את אביתר. עכשיו.
    אני שולף את הבלוק הענק מהמדף למעלה, בדרך מפיל ערימת דפים ועפרונות,
    ומתחיל לצייר.
    אני לא יכול לומר לכם ששמעתי תוך כדי, את השירים של אביתר, ספירת העומר.
    אבל פטור בלא כלום אי אפשר.. אז זימזמתי.
    בהתחלה בשקט, בהמשך הטונים קצת עלו,

"הרוח פורצת פנימה, דרך עיניך הגדולות,
    ולרגע נדמית בעיניי הדלת ללוע ארי.
    וליבי מבקש, תהיה נשמר תהיה אהוב וקרוב,
    ותמיד תלך, בשדות של אמת, בשדות של שמחה ויופי.
    וליבי כורע ומשתחווה, חסוך מליבו בושה ועלבון ופחד."

והציור רקם לו עיניים ופה ופנים, ולאט לאט עלתה דמותו של אביתר על הבלוק.
    רק כשסיימתי, יכולתי להרשות לעצמי ללכת לישון.

(עכשיו אני משלים שעות שינה...)

טוב, אז חפרתי לכם מספיק..
    הנה הציור:
    IMG_20190509_091712.jpg IMG_20190509_091657.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה