קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
הממ אז בכל אופן, לא יודעת למה, אבל לאורך כל התהליך של ציור המשחק שמרתי סקיצות.
אז אם כבר שמרתי אותן- אולי תסתכלו קצת, תגידו מה דעתכם?
יש כאן סקיצות שאני יותר אוהבת מהתוצאה המקורית, שזה קצת תלוי בלקוחות, אבל עזבו, לכלכתי עליהם מספיק.
אחר כך כולם יברחו ממני.

יואו. באמת יש מצב.

דיסקליימר: כל מה שאמרתי על הלקוחות שלי לא באשמתם. הם התייעצו עם אנשי חינוך וועדות רוחניות שהמליצו להם כל מיני דברים, למען טוהר ילדי ישראל. הלקוחות שלי חפים מפשע, בבקשה קחו את זה בחשבון. בתודה, מרים יעל מחוסרת הלקוחות מהעתיד.

בכל מקרה איפה היינו? (בכלל כל הנושא הזה של לכתוב פוסטים פתאום נראה מוזר בעיני. למי אני מדברת?
אולי כולכם בכלל בוטים?
חלק ממכם בטוח בוטים.
מאיפה הגיע המנדט השמיני, אה?
בוטים. בדוק.)
אה, סקיצות.
אז יאללה, קבלו.
אשמח לשמוע ביקורות ממלכי הסקיצות. יש לי בראש מלך סקיצות אחד מרכזי, כן כן, זה מי שאתם חושבים,
אבל הקהילה פה מפוצצת כישרונות בלי עין הרע, אז גם אם אתם לא חושבים שאתם מלכים תנו בראש.
יום מוצלח שיהיה!

Screenshot_4.jpg סבא וסבתא23.jpg

זו הסקיצה הראשונה של המשחק. הציירת עם הצד הפיזי הקטן שלכם משום מה חשבה שהקופסה תהיה לאורך. למה? אל תשאלו אותי, אין היגיון. חבל כי דווקא אהבתי את הדינמיקה פה. בכל מקרה לא היה מקום לטקסטים כך שדינה של הסקיצה הזאת היה לעוף לפח ולהשאיר רק שאריות לסקיצה הבאה.

סקיצה לכריכה.jpg
Screenshot_1.jpg ‏‏משחק לרוחב גרסה חילונית2.jpg משחק לרוחב גרסה חרדית עם שוליים.jpg

ו--- סוף סוף האינק:
משחק לרוחב גרסה חרדית.jpg ‏‏משחק לרוחב גרסה חילונית2 (2).jpg
היי חברות
אז קריקטור מס' 1 יצא לדרך כבר לפני פסח!
הטיימינג תאם לקריקטורה, ככה שאני מקווה שתהנו ממנה גם עכשיו---

בחרתי לשתף אותכן בקריקטורה הראשונה (לא יודעת אם אשתף את הבאות, אולי פעם ב-. בקיצור הכי טוב להירשם למייל :) )

בקיצור----
אז הנה היא
מזכירה לכולן שבהרשמה לקריקטור מקבלים כל שבוע שבועיים קריקטורה מעניינת או מצחיקה (כאילו, אני מקווה. תמיד טענתי שיש לי חוש הומור :p ) על הווי ההורות והיומיום מנקודת מבט מחוייכת בתוספת כמה מילים.
מדי פעם אצרף טעימות מהעבודה שלי בסטודיו, ציורים להדפסה לילדים ועוד הפתעות.

כדי להירשם לקבוצה, צריך לשלוח מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בקיצור, אז איפה אחזנו
אהה כן
הקריקטורה
אוקיי אוקיי

קבלו אותו- קריקטורה מס' 1!!!
והפעם: מכירות מכירות?

מכירות מכירות?
הלחץ, הצפיפות. הלמדוד 'בערך' ערימות ערימות
כשאין אפילו מוכרת שתחמיא בעדך
מבלי לדעת
אם הבגד מוצע למכירה

או העליונית שהסירה האישה לידך....:eek:

אין להעביר או לעשות כל שימוש בקריקטורות, בציורים או בחלקי ציורים
ללא הסכמתי המפורשת. בין לשימוש אישי ובין לכללי

אלא אם כן ציינתי אחרת!!!
הציורים מוגנים בזכויות יוצרים בהתאם לחוק.

מחכה לכן,
באהבה :)

יפית ברנשטיין

קריקטור.PNG

@אילוסטרייטורית אחת העלתה אינק לפני כמה ימים, ואני צבעתי אותו לעצמי.
ביקשתי אישור להעלות את הצביעה ..חכיתי וחיכיתי..

..אני מקווה שהסיבות שלא הגיע עדיין אישור להעלות את הצביעה הן אג'קס ואקונומיקה ושהיא לא תהרוג אותי.
..אבל חשבתי שיש משהו ללמוד מהצביעה, אנסה להסביר בכל אופן מה שניסיתי לעשות:

הקווים "מדברים". ומה שאני תמיד מנסה לעשות זה לנסות שהצביעה תאמר, תחדד ותעצים את מה שאומרים הקווים.
במקרה דנן, הקווים אומרים, למעשה איך שהטיבה להגדיר @אילוסטרייטורית אחת - "קשה לעזוב את הכרית". אז זה מה שנסיתי להעביר גם בצביעה.
..מקווה שתהנו, גם @אילוסטרייטורית אחת.
..חג פסח כשר ושמח לכולם!
קשה לעזוב את הכרית 06.jpg
טוב, חבר'ה, חבר'ה...
נחשו מה?
(אוקי זה לא באמת ניחוש, כי זה כתוב כבר בשם של הנושא, אבל תזרמו רגע, אני מנסה לייצר אווירה.)
נחשו מה????
נכון!!! קומיקס למבוגרים!!!
אז ככה, לפני איזה 500 שנה, אתי (העורכת של מוסף החג של משפחה) פנתה אלי ואמרה לי 'היי, מירי זוננפלד כותבת סיפור, את רוצה לצייר אותו?'
ואז- התעלפתי.
אני? אצייר? למירי? זוננפלד???
חבר'ה, אתם בטח לא יודעים את זה, אבל אני מעריצה נלהבת שלה. אני שונאת מוספי חג (שששש, לא לגלות, כן?) אבל את הסיפורים שלה אני תמיד אקרא! (ושל מיה קינן. אבל זה כבר ברגיל) אני זוכרת שבסוכות שעבר, אתי שאלה אותי איזה סיפור הכי אהבתי. אמרתי לה בלי להסס- של מירי! (אפילו דמעתי בסיום שלו.... מה אתם מסתכלים עלי ככה. זה קורה.)
בקיצור, התעלפתי, אז היא שפכה עלי מים וירטואליים, והתאוששתי. וככה יצא השת"פ לדרך!
מירי כתבה סיפור נוגע ללב שישר התחברתי לדמויות שלו. אז הדבר הראשון שעשיתי זה קרד"ז.

20190302_231016.jpg
חיים.png
מירי ישר אהבה את הדמות (מירי אהבה הכל... אני לא ראויה לה), אבל לקח עוד קצת זמן עד שהתסריט היה מוכן. ובינתיים נותר רק שבוע לציור! אבל לא הרמנו ידיים, ואפילו הוספנו עוד 2 עמודים לתכנית המקורית, כדי שהסיפור יהיה יותר טוב.
בינתיים הכנתי סקיצות, ממש rough, רק כדי לבדוק אם הכל נכנס. (אני רוצה חוברת שלימה בפעם הבאה, רק אומרת)

1.PNG
ואספתי רפרנסים והשראות בשביל הביצוע:
b4193c5f47271364c6c73b616a889c13.jpg
a3ce982d204e60fb30c61880aa8020d3.jpg
השלב הבא היה אינקינג, אתן לכם רק הצצה קטנה:
2.PNG
ולבסוף: הצביעה!
חייבת לציין שהשבוע ההוא עבר כמו רכבת הרים (רגשית), אבל בסופו של דבר צלחנו אותו.
את העמוד האחרון (ישנם 9 עמודים, אגב) שלחתי מוכן, רבע שעה (!) לפני שהמוסף ירד לדפוס.
מצרפת כאן תמונה טריה מהמוסף עם העמוד הראשון.

IMG_20190417_142043.jpg

שיהיה לכולם חג כשר שמח, ומוספי חג מרתקים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה