קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
    • דיון
    801
  • מערכת בית פרוג submitted a new Article:

נסיעה משעממת טילים...

אז מה היה לנו בשבוע החולף על גבי העיתונות החרדית?

יוני גרשטיין באיור מתוחכם לכתבה על נאומי פתיחת מושב החורף (יתד).
    צפה בקובץ המצורף 397212

יוני גירשטיין בקריקטורה מרעידת נימים ב'יתד השבוע'.

צפה בקובץ המצורף 396966

מוטי הלר בקריקטורה מעלת עשן בעיתון 'המודיע'.
    צפה בקובץ המצורף 396967

אוריאל פלד בקריקטורה מצחיקה טיליםםםםם..... המתפרסמת ב'בקהילה'.

צפה בקובץ המצורף 396968
    אהרון זאב ברשטיין בקריקטורה שתגרום לכם לגרד קל... (או קשה...)...

Read more about this article here...
    • תודה
    Reactions: Pencil ו-יענקי R2 //
    0 תגובות
    בעקבות עובדות לא מבוססות, שימוש מתגבר בפוטושופ, מערכת כבדה, ועוד סיבות חסרות בסיס, וגם לחץ חברתי אני מתעניינת לקנות לוח של וואקום.

כפי שכבר ציינתי (נ"ל) אין לי סיבה ממשית.
    אי לכך:
    דרושה משתמשת בלוח תצוגה של וואקום, אשר יש לה דעה מוצקת בעניין היתרונות של וואקום לצורך ניהול דיון מחכים בנושא דרך המייל.

דרישות התפקיד:
    סיומת קמץ ה'
    זמן לבזבז
    סבלנות
    כושר הבעה
    הערצה לוואקום
    מוכנות לשמוע צד נגדי בלי להיעלב, ומוכנות להתווכח עד חורמה בלי לקחת ללב
    היכרות של חצי שנה + עם לוח תצוגה של וואקום
    עבודה בתחום האיור בכל תוכנה שהיא

יתרון:
    שימוש בתוכנת פוטושופ
    ידע טכני מועט (או מוכנות להקשיב לידע טכני)

אין צורך:

בהיכרות עם לוחות תצוגה אחרות
    בידע אודות חומרה מפרט וכדו' (אני כבר אסתדר עם הפרטים האלה...)
    להתחשב במחירים

ניתן להשתמש בטיעונים רגשיים/ בלתי מוכחים/ טיעוני נוחות וכו

תיאור התפקיד:
    הייעוץ שתעניקי לי חינמי כמובן, אל תצפי לתשלום כספי.
    בעתיד בעז"ה כשאשתמש (ואשתמש בעז"ה) במידע באופן מקצועי אזכיר את שמך, אתרך, כתובתך או כל מה שתרצי כהכרת תודה.
    אם תדרשי תשלום אחר (בתחום האומנות) אשמח לשקול בדעתי
    תצטרכי להיות מוכנה לשמוע כנגד כל טיעון שלך טיעון שלי נגד וואקום,בלי להיפגע.
    הדיון יתרחש במייל כאשר כל מייל תשובה יכול להתעכב עד שבוע, ייתכן שהדיון יערך כמה חודשים- כמובן שאת לא מתחייבת להמשיך איתי...

למעוניינות נא לפנות אלי במייל או באישי.
    מחכה לכן!
    JAY
    זוכרים את האשכול הזה..?
    https://www.prog.co.il/threads/קומיקס-חדש-יוצא-לדרך.245801/

אז אחרי תקופת הריון ארוכה ביותר (שלוש שנים(!!)), המון יגיעת נפש ובשר, קידוחים מהמו"ל ועצבים שנמרטו שוב ושוב אני נרגש לבשר לכם ידידיי אנשי הפורום הנפלאים, על הולדתו של טאדאאם...!
    ספר הביכורים* שלי!!!
    (והכוכבית היא בגלל שהיו כמה דברים לפני, אבל אני לא באמת רואה אותם כיצירות לרזומה. יותר בכיוון של הפלה...)
    הספר עוסק בסיפורי חז"ל כפי שסיפר אותם הרבי מליובאוויטש, עם הוראות בעבודת ה' שהרבי מפיק מהסיפורים.
    כל זה עובד והונגש בקומיקס מושקע וצבעוני משוכלל בכל מיני שכלול ומעוטר בכל מיני עיטור :D
    כאן המקום להודות לכל הידידים דכאן שבאמת, ''הרבה למדתי מרבותי, ויותר - מחבריי''
    בזכותכם, בזכות ההכוונות והעידודים שלכם אני כאן, ואתם בהחלט יכולים לראות עצמכם מחותנים בשמחה הזו :p
    אז..
    מזל טוב!!
    קרדיט נכבד מגיע ל @רון סגלוביץ האגדי שלקח חלק נכבד בעבודת הצביעה, ולמרות שחפרתי לו עם כלמיני תיקונים ובקשות נתן יופי של עבודה בדד ליין מוטרף לגמרי, כמו שרק הוא יודע.. אז תודה יא רון!!
    הנה הכריכה שעיצבתי, (שאין לי עדיין מושג עד כמה היא סופית ועד כמה הצוות הגרפי עומד להתעלל בה) עדיין אין לי את ההדמיה הסופית, כשתהיה אעדכן בל"נ.
    אשמח לכל הערה בקשר לכריכה, ובכלל.
    כריכה09.jpg
    וזו הפרישה כולה:

אני לא יודעת כמה מכם יודעים, אבל ביום רביעי היה לייב של שעה (למשתמשי מנגה) ובו מאייר בשם אלן בראיין סקר את כל היתרונות שיש למנגה על פני פוטושופ.
    אני כמובן השתתפתי בלייב (היה די שווה) ואני מעלה כאן קישורית להורדת הסרטון (באדיבות
    @Ammo שהעלתה אותו לג'מבו) לטובת כולם!
    https://www.jumbomail.me/he/Downloa...1512F6E326B717970496355674A30544F665352673D3D
    לפי מה שהבנתי, הם גם העלו את הסרטון לערוץ היוטיוב הרשמי של מנגה סטודיו, אבל אני חסומה ואין לי אפשרות להשיג קישורית לשם. מי שיכול, טוב יעשה אם יפרסם כאן כדי שלא כולם יצטרכו להוריד את הסרטון הכבד...
    תהנו!
    ושבוע יצירתי לכולם
    קראתי בשבת את העיתון החמוד והמתוק "מרשמלו" - באמת עיתון מקסים.
    קומיקסים על רמה אחד אחד, מכל הבחינות, ממש כמה רמות מעל כל עיתון אחר, תוכן מעניין, כייפי, קליל.
    בקיצור רק מילים טובות יש לי לתת על העיתונצ'יק החמוד הזה, בפרט שהוא עבר מתיחת פנים קלה
    אלא,
    שמשום מה תוך כדי המתיחת פנים הקלה שלו,
    נשמטו כל הקרדיטים לציירים!
    הפכתי דף אחרי דף, וחיפשתי מי צייר את הקומיקסים המופלאים האלו
    ואין שום שמות !!!

האמת ממש ממש, אבל ממש ממש, התפלאתי.
    מה הקטע הזה? למה כותבים רק מי כתב את הקומיקס ולא מי צייר????
    אנחנו רוצים לדעת מי צייר!!!!!!
    ולא, אנחנו לא חושבים שהמו"ל צייר הכל בעצמו, אם זאת היתה הכוונה בהשמטת הקרדיטים.

מישהו יודע מה הקטע? ומישהו יודע מי הציירים? (זיהיתי רק את עדי כץ)
    ממש רציתי לדעת מי צייר כל קומיקס - הם באמת קומיקסים אדירים!

אה, והמשתמשת החדשה
    @הדס תדהר יכול להיות שזה הציורים שלך שם, במדור המכתב?
    נדמה לי שזה אותם איורים שהעלית פה בתיק עבודות שלך. ציורים ממש יפים, אגב :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה