ושוב אנחנו כאן, מעוניינים לפתוח לכם את השבוע בחיוך. עם היצירות האמנתיות של הציירים החרדים.
השבוע, ברוח ה..... (מילה שכבר נימאס לנו ללעוס)
בואו להינות!
יונה יהב נפלט מהים החיפאי, עם כזו שבירת שיניים בהחלט לא קל להתמודד. מי שהיה נוכח שהצדעת הכישלון מורידת הדמעות שלו, יוכל לבין את כיצד הקריקטורה של יוני גירשטיין במדור 'פני הדור' ב'יתד' ממחישה את התחושות.
צפה בקובץ המצורף 402490
הצייר אבישי חן (משפחה) מתאר לנו איך זה נראה ששני חברים חושבים שמצאו יבשת חדשה......
ככה היתה נראית שיחת ההזמנה שלי עם הלקוח. שימו לב, בצד כל אמירה של הלקוח, מופיעות המחשבות שלי תוך כדי הבנת ההזמנה.
צפה בקובץ המצורף 401385 צפה בקובץ המצורף 401384
מיקמתי את תמונת הרקע שהוא שלח לי באמצע. לא הסתדר לי הכיוון שלה- הפכתי אותה מימין לשמאל והשארתי מקום למעלה ולמטה לכיתוב.
התחלתי למקם את הדמויות. בשלב זה אני ממקם אחת ביחס לשנייה וכולן ביחס לרק.
עוד לא מסתכל על פרטים.
"את האמצעים אתה הולך לעשות עם פיאות+קרם. כן? הכובע אמור להיות קצת יותר צר וגבוה. לגבי הפיאות-...

הציירת לייקי איירה לאגודת ישראל באשדוד קריקטורות שידרבנו את הקהל לבחור ג':
צפה בקובץ המצורף 399675 צפה בקובץ המצורף 399677 צפה בקובץ המצורף 399678
את הקריקטורה הבאה יצר לכבודנו @ארילע הצייר המוכשר, בנוגע לבחירות באלעד:
צפה בקובץ המצורף 399680
"והרצים יצאו דחופים" זו הכותרת שהעניק הצייר אבישי חן לקריקטורה שפורסמה בשער חדשות 'משפחה':
צפה בקובץ המצורף 399681
הצייר מוטי הלר, במבט 'מלמעלה' על אחד המבוכים הכי היסטריים בתקופה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שירה 123, ל. פולק, מרים ליף ועוד 2 משתמשים5 //