קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
היה לי העונג לאייר ספר קומיקס עם משלים על חגי תשרי, שמחה לשתף בחלק מהאיורים בספר.
אני מצטטת מה שכתבה הסופרת על הספר שכתבה. שנה טובה לכולם!מ1.JPG מ2.JPG מ3.JPG מ4.JPG
בימים אלו אני מוציאה בסיעתא דשמיא גדולה ועצומה ספר קומיקס חדש שלי, שנקרא צופן יום הדין.
הספר הזה נולד מתוך המון מחשבה ומעקב אחרי תהליכים.
כשהייתי ילדה, חיכיתי רק להגיע לסוכות. לא היה לי כוח לראש השנה וליום כיפור.
הייתי ילדה עמוקה וכל מה ששמעתי ולא הצלחתי ליישם, העיק עלי, ייסר את מצפוני. גרם לי להרגיש דחויה ולא אהובה על ידי בוראי ויוצרי.
שגדלתי, הבנתי כמה זה נורא שכל כך הרבה ילדים מסתובבים עם התחושה הזאת וסוחבים אותה פאתי גיל זקנה ושיבה לפעמים.
הבנתי עוד משהו, שזו הטקטיקה הכי פשוטה והרסנית של היצר. הוא לוקח לנו את ימי הקרבה וכורך אותם עם תחושות פחד, אשמה, אי אמון בעצמנו, ייאוש ומה לא?
הוא יודע הייטב איפה לנגן לנו.
החלטתי להילחם בו בזירה הראשונה שבו הוא מנצח כמעט ללא קרב. בשנות הילדות המוקדמות.
החלטתי לתת לילדים זווית הסתכלות אחרת. לקחתי משלים שמביעים רעיונות של קרבה ואהבה. הצמדתי משלים מעולם הילדים, כתובים בצורה יצירתית ומחברת שלא מאשרת לדלג עליהם. לא הטפה כי אם אהבה והעצמה.
חשוב לי שהמידע יגיע לכמה שיותר הורים לילדים.
IMG-20180823-WA0027-1.jpgאושר בן 3
לקח זמן עד שהגיע לגיל הזה..
בדרך היו הרבה רעיונות,תהיות..
מפה גדולה מסומנת בדרך לא ברורה שאין לדעת מה מתחבא בהמשכה
וכן...לא תמיד ידעתי מה לעשות..
להיות אמא של ילד יצירתי זה מעניין..
אף פעם לא תמצאי את עצמך שקועה בספר ליותר משורה או שתיים...
את כל מה שמעניין כבר העלת גבוהה עד כדי כך שגם את לא מגיעה..
אין מצב לפתוח את הדלת למעט אוויר שמא אצטרך לצאת לצייד במעלה הגבעה...
הבית מתנהל בקצב
השולחן במה
ידיות הארונות סולם
גב המיטה נשען על החלון כתורן אוניה
הספרים עפים כציפורים
פטיש שניצלים הופך לכלי עבודה רציני
איפה ארבעת השמפו שקניתי אתמול? איך הם התרוקנו?
על השולחן מטיילים חבורת חלזונות שכוס מים שפוכה מאחוריהם...
אני רצה אחריו
תופסת שומרת ומנסה שלא יפול
מתנשפת...איפה הוא ומה הוא מתכנן,לתת לו יד לדעת שהוא כאן ליד,מסתכלת עליו ודואגת לו ,מהרהרת איזה רעיון יביא מחר
אתמול הוא הסביר לי קצת ממחשבותיו
הם נורא חכמות,מענינות,וברור שהם חידוש שלא היה מעולם.
אוצר מלא תכשיטים שימשיכו לנצנץ אם רק יתנו לו.

מוקדש לכל האמהות שמזדהות כנראה שמופקד אצלם אוצר. באהבה עינה שהם
טוב אז כבר אמרתי את זה פה כמה פעמים והנה אני אומרת שוב-
אני אוהבתתת את התקופה הזו בשנה!
אוהבת!
(כן כן, לא הספיקו לי כל עשרת אלפים פעמים שהתנצלתי במשך השנה החולפת-שמא פגעתי במישהו...לא לא לא..
I am addicted. I know..:D:D:D)

אז עכשיו משהוצאתי את זה...:)
הרשו לי לבקש את סליחתכם חברי הפורום היקר.
קולגות חביבות מתוקות ויקרות שלי.! (הקוצ׳יקושצ׳קושצ׳וק! צ׳וצ׳יפוצ׳קוצ׳קוצ׳!)

סליחה אם פגעתי, אם זלזלתי, אם הגבתי בחוסר רגישות או בחוסר סבלנות,
סליחה אם לא עניתי למישהו ממכם או התעכבתי, (בפרטי או במייל) השתדלתי תמיד.
סליחה אם הרגזתי עיצבנתי או כל דבר אחר.
סליחה אם איכשהו במזיד או שלא במזזיד פגעתי במישהו מכם וגרמתי לכם רעה.
אם יש מישהו שמקפיד עלי -אנא- אל תעמוד על דם רעך- ידע אותי בפרטי על מנת ואוכל להתנצל כראוי.
הנה ציור קטן של ילד קטנטן עצוב ומתנצל..
C52208FF-5B3D-40F9-BB65-7119535144AE.jpeg
ועכשיו לאחר ההתנצלות!
ברצוני לאחל לכולנו שנה טובה ומתוקה של בריאות שמחה שפע אהבה שלום ורעות.!
שנראה את הטוב אחד בשני ונדע לפרגן תמיד. מכל הלב.
מאחלת לכולנו רק טוב!
והנה ציור קטנטן שציירתי לרגע ההוא של אחרי הבכי,
רגע ההתחדשות וההסתכלות קדימה.(זה לא אמור להיות אותו ילד..ציירתי אותם סתם בימים נפרדים אם אינני טועה..)
שנה טובה חברים!
כל הזכויות שמורות אין לבצע כל שימוש באיורים .
65ACBC32-09E2-4F42-852D-4B46FEFD9C41.jpeg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה