קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
האיור המצורף משאטר סטוק לצורך המחשת הרעיון בלבד !

ניתן להעלות א/ציורים מכל תקופה שהיא מבריאת העולם ועד אתמול,
נסו ליצור תחושות עתיקות ומקוריות, מחכה להפתעות!!

האתגר יינעל בתאריך ט"ז אלול, בעוד שבועיים מהיום, בשעה 22:00 בלילה.

הכללים להשתתפות באתגר: (תודה למי שכתב לפני, פשוט העתקתי)
א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד.
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
ד. אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!
ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותה!
ו. תגובות, שאלות, תוספות וכו' ניתן להעלות בשרשור הנספח לאתגר השבועי.

כללים לשופט התורן:

א. שלשה איורים יזכו במקומות הראשונים. על השופט לנמק את החלטותיו לבחירת הזוכים!
ב.נתינת תודות ודאי תסייע בשיפוט. אך השופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניו המקצועיות והיצירתיות!
ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו, בלי נדר, בין השעה 20:00 עד חצות הלילה שלישי בעוד שבועיים
ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני.
ה. האשכול חייב לשאת את הכותרת: "האתגר השבועי - *****" ההודעה תכלול תמונה לדוגמא ואת כל כללי האתגר.
ו. מיותר לציין שהשופט לא משתתף באתגר.
stock-vector-david-and-goliath-666935722.jpg
    • דיון
    908
  • מערכת בית פרוג submitted a new Article:

יש לך שקל למכונת ההפתעות?

אבישי חן שולח בלונים של מתנות לערב הרצועה. השאלה מאיזה כיוון מחזיקים את החוט..

צפה בקובץ המצורף 379827

אוריאל פלד מוצא את ליברמן ליד מכונת ההפתעות. מפתיע שהוא לא מצליח עם ידית האחיזה, גם אתם חושבים?
    צפה בקובץ המצורף 379810

גם הצייר מוטי הלר מוצא את ליברמן בפוזה מדאיגה. איווט, מה יהיה עם הילדות הרוסית העשוקה?

צפה בקובץ המצורף 379811

מחלת העכברת.... טבלתם כבר במעיינות הצפון החופש? יוני גירשטיין בקריקטורה רטובה.
    צפה בקובץ המצורף 379812...

Read more about this article here...
    0 תגובות
    אז פתחנו לינקייה, הכל מסודר, ויש חברה נחמדים שעוזרים ומרכזים דברים. הידד לנו וגם כיף.

אבל . רוב הפרסומים שמועלים לפורום הם עדיין בגדר שיתופים. הצגות. דעות. משפט פה משפט שם.
    יש מעט מאוד משקיענים עצומים כמו
    @Ammo וכמו עוד כמה, שטורחים ומעלים אשכול הדרכה מפורט.

למה כדאי לכם להשקיע ולהעניק לנו מהידע שלכם?

1: כי זה נותן לכם מוניטין. כן, כן! מאיירות שפרסמו כאן מדריכים בעבר נהפכו לאט לאט לשם דבר בידע בתוכנות ובשוק, וכשמכללות חיפשו מורות למנגה או לאיור, הם נחטפו. כי מפה לאוזן, ובשיתופי קישורים, יצא להן ולהם שם של הבנה, העמקה, שיטיות ודיוק . תהיו השם החם הבא!

2: כי זה יכול לשנות את העתיד. של המקצוע, של הסטנדרטים. תתארו לכם שהיינו ללא @yoyoBL . איפה היו המושגים שלנו בבניית גוף ובתנועה? רוצים להשפיע על השוק כולו? כתבו מדריך שממחיש משהו שאתם יודעים היטב, ושאתם רוצים להבהיר לעולם שהוא נצרך. הדבר. לא העולם. גם העולם, אבל אנחנו לא מדברים על זה עכשיו. בקיצור.

3:כי זו דרך להכיר טובה לפלטפורמה ולמשתמשים האחרים שכותבים לכם ביקורות ומעירים ומאירים.

4: כי זה מדייק את הידע שלכם. זה גורם לכם לחפש, ולפתח ידע מקובע. מי לא רוצה להיות הגירסה היותר טובה של עצמו?

קדימה. כולם, גם אתם, מחכים לכם. כתבו מדריכים וזכו בהכרה ובתועלות.
    נתקלתי בסרטון שפרסם אמן בשם proko (יש לו בית ספר מעולה ומפורסם לאנטומיה)
    הוא הסתובב בכנס comicon שזה כנס ענקי של כל אמני הדיגיטל השונים בעולם, ושאל מאיירים דיגיטלים הכי מפורסמים בעולם שאלה אחת -
    מהו הדבר שהכי מונע מאיירים מתחילים מלהתקדם?
    התשובות שלהם היו קצרות אך מאלפות - אקבץ לכם כאן את המיטב ואשמח אם יתפתח דיון בנושא הכל כך כאוב הזה.

בבקשה:
    - ציירו מה שאתם רוצים. אל תנסו להתפתח לכל הכיוונים בו זמנית, אל תושפעו יותר מדי מרפרנסים ומתחושה שדבר מסויים נקרא "יפה". פשוט תהיי עצמכם. שמרו על ראש פתוח, תנסו הרבה, אבל בסופו של דבר תהייו עצמכם.
    - הדבר שהכי עיכב אותי הוא התחושה בראש שאינני יכול לעשות משהו. בהתחלה, מבחינה טכנית, אבל בהמשך, המסך שאנו שמים לעצמינו מתוך תחושה שאינני יכול לצייר מושג או רעיון שאנו חושבים עליו.
    - הכי חסר היה לי - תירגול! המון זמן תירגול! בלעדי תירגול לא יכלתי לפתור בעיות, שאפילו המורים שלי לא ידעו לענות עליהם.
    - הכי עיכב אותי - פקפוק עצמי.
    - הכי עיכב אותי, זה העניין שניסיתי להתמקד בפרטים ולהרבות בפרטים. צריך לצבור ביטחון להיות פשוט, ונקי, וברור. אחרי זה תקבלו את הידע והנסיון של להוסיף פרטים ורינדור, ולהבין איפה חשוב לרנדר ואיפה לא. תתמקדו בצורות, ופרופורציה. בתלת מידמדיות שלהם ובצורניות שלהם. כל פרטים שתוסיפו על צורות טובות, ייראה טוב.
    - לא ידעתי היכן ללמוד. לא ידעתי מי מלמד דברים בצורה טובה.
    - צורות, לא ידעתי שצריך להתמקד בצורות כדי לעצב דמויות נכון. השקעתי המון אנרגיה באיורים ולא הבנתי את החשיבות של צורות טובות.
    - הייתי בישנית מדי, לא ידעתי לצאת ולשווק את עצמי.
    - כמות העבודה וההשקעה שנדרשו פעם כדי להכנס לתעשייה. היום הכל יותר קל ונגיש. כמו כן, חשבתי שאני מוכן לצאת לתעשייה הרבה יותר מדי מוקדם. היו נרדשות לי עוד כמה שנים טובות של השקעה.
    - לא חונכתי בצורה מסודרת. הלוואי שהיו לי יותר מנטורים טובים שידריכו אותי להתקדם בצורה טובה.
    - הייתי מאוד מגוננת ומאוד חששנית בנוגע לעבודות שלי, חששתי משפיטה של אנשים על החומרים שלי.
    - מתוך חוסר בגרות, היססתי והסקתי המון מסקנות בקשר לעצמי, וזה מנע ממני להתקדם. אתה צריך להתעלם ולהתקדם קדימה.
    - ניגשתי לעבודות רק בגלל שהם מגניבים מאוד ונוצצים, ולא ממש התמקדתי במה שמהנה אותי ביותר.
    - מה שמעכב מאיירים מתחילים הוא שימת הלב שלהם לפידבקים ממקורות זרים. לא מתמקדים בכשרון האישי שלכם, וביכולות שלכם לטעות, ולעשות דברים שונים, שבורים, וחדשים מעבר למה שאתם חושבים.
    - התחלתי בדיגיטל, ורינדרתי דברים בטירוף , כל הזמן, כל פרט, וזה לקח לי המון המון זמן, במקום ללכת מהצורות ומעלה.

אנא חוו דעתכם על זוויות הראיה האלה, בואו נפתח את המידע הזה לגישה טובה יותר למקצועיות שלנו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה