קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
סתם, לא באמת. אבל מרגיש לי כאילו הסתובבתי בכל כך הרבה מקומות ועכשיו אני חוזרת------
(מוזיקה דרמטית בבקשה )
לפורום השווה בעולם!
(קצת מורל מה יש?)

בקיצור,

הייתה שנה ארוכה. מסיבות שאינן בשליטתי (סוג איתני טבע, כוחות האופל, כזה סוג של אינן בשליטתי) לא יכולתי לעשות הרבה דברים. לדוגמא לא יכולתי לאייר את הטור של ולדר, ולא יכולתי לכתוב כאן השכם וערב תלונות, ולא יכולתי לשתף ציורים שממש התרגשתי מהם!

אבל ---הכמות של הדברים האחרים שעשיתי- די מפצה על זה. והאמת שתכננתי קאמבק מטורף עם בר מתוקים, ומשחקי חברה, והופעות של אמנים אורחים-------
אבל אז היה איזה אשכול עם קריקטורה על שואה והפיוזים הים-תיכוניים שלי קפצו ואלצו אותי להיחשף בטרם עת. אבל בואו נעמיד פנים שזה לא קרה. אז
@אבימי @שולמית באואר וכל השאר, שתפו פעולה, כן?

וכעת לחדשות בהרחבה:

ראיתי שיש כמה משתמשים שזוכרים את הטראראאאאאאםםםםםםם שעשיתי בשנה שעברה על קומיקס לנערות, וקיבלתי כל מיני מבטים ורמיזות מלאי משמעות, שיוצא מהם כאילו- נראה- שלכאורה שכחתי את הבלגן שעשיתי, אז לכן אני אזים את השמועות כאן ועכשיו:

בשנה החולפת עבדתי קשה מאד על כתיבת עלילה לקומיקס, והמצב כרגע הוא שאני חיה 24/7 עם עוד 6-7 דמויות במוח הצפוף גם ככה שלי . אבל אני לא מתלוננת, נחמד לנו.

ו----ברוך ה'!! גבירותיי ורבותיי~!! ✨ שמחה לבשר שיש כיוון מאד מאד טוב, יש כבר פרקים ראשונים מוכנים- למרות שאני ממש לא יכולה לפרסם שום דבר עדיין, ואי"ה בקרוב מאד הסיפור יתחיל להתפרסם בבמה מתאימה, תחת הטייטל 'קומיקס לנערות'! וכן, מה שאתם שומעים זה את משק כנפי ההיסטוריה. (או ההיסטריה. אפשר שניהם:rolleyes:)

נורא מצטערת שאני לא יכולה עדיין להרחיב.
אבל שתדעו.
עבדתי על זה, לא התבטלתי.

מה עוד חדש? הכל יראה חיוור עכשיו, אבל כן- תנו הצצה בתיק העבודות שלי... סידרתי שם את העניינים וזה די קריא. יחסית. תחליטו אתם.
עשיתי קצת פרויקטים, בעיקר ספרי לימוד וחוברות לימוד (כי אני תומכת בחינוך מאד. גדלתי על חינוך.), מדור חדש ב'מרכז העניינים', ועוד כל מיני דברים נחמדים!

בקיצור-
היה נחמד להתעדכן אתכם! ספרו בתגובות מה דעתכם על האיורים האלו, (ועל השאר שאעלה אי"ה באשכולות הבאים, כדי להרוויח לייקים:cool:) כדי שאדע אם באמת השתפשפתי או שאני עפה על עצמי בלי מצפן.
קיץ נעים לכולם!
מילי 2.png
עורך דין אוכל2.png
ילד עומMCUGד מסתכל הצידה.jpg פונפון במגרש עם כדור.jpg
עץ עם קן צ.jpg
פונפון צבוע.jpg
נעמי.png
צוחקת.png
פתאום מצאתי את העבודות האלו,
עשיתי אותם כבר לפני שנתיים לפחות, ככה שמהרבה בחינות קצת קשה לי לראות את הציורים האלו...
טעויות בפרספקטיבה וכאלה.

אבל אני עדיין מוצאת בהם חן ששמור לעבודות ידניות,
בפרט שהם נעשו בצבעי מים, שאני נורא אוהבת.
ובעט כזה של סטדטלר, שהייתי מכורה אליו. (תשאלו את
@רחלי רוזנפלד )

בקיצור,
זה הולך עם סיפור.
(הדמות מבוססת על דמות אמיתית ;) )
אז הנה הוא:
(וכמובן כל הזכויות שמורות, על הסיפור ועל הציורים.)

לפרופסור קרצף יש המון דברים במעבדה שלו.
יש לו פלייר, וחוט דייגים, וארגז מלא חלקי צינורות, ומזוודה עם המון ספרים ישנים.
אבל כשפרופסור קרצף רצה לערבב את הקפה שלו, לא היה לו עם מה.

המעבדה של פרופסור קרצף עמוסה בכמעט כל מה שקיים-
יש בה ארון מגירות ישנות עם מפות ישנות, וחוטי חשמל שיצאו משימוש.
יש בה זכוכית מגדלת גדולה, ופטיפון מלפני המלחמה, דבק נייר, כירה קטנה, קלסרים, ודפים, ומשחת שיניים. וארגזים מלאים בכלי עבודה.
אבל אין בה שום דבר שאפשר לערבב איתו את הקפה.

פעם לפרופסור קרצף היתה כפית מברזל.
וכשאבדה לו הכפית, הוא ערבב את הקפה עם מברג. וכשנעלם לו המברג, הוא ערבב עם עט.
וכשגם העט הלך לאיבוד, הוא מצא סרגל ישן.
אבל עכשיו נעלם לפרופסור קרצף גם הסרגל, ואין לו עם מה לערבב את הקפה.

אם אין לפרופסור קרצף עם מה לערבב את הקפה, הוא יחפש עם מה לערבב.
ואם אין במעבדה שום דבר כזה – אולי למטה בכביש יש?
המעבדה של פרופסור קרצף שוכנת בקומה השלישית וחצי, ופרופסור קרצף החליט שהגיע הרגע לפתוח את החלון ולהציץ למטה. אולי יהיה שם משהו שאפשר לערבב איתו קפה.

טוב, למטה היו עצים, מדרכה, גדר, אבנים, דשא, גינה, אופניים,
ו-הי, מה זה? יכול להיות שזה איש? בנאדם מהלך על שניים?
כבר כמעט שלושים שנה, לא פגש פרופסור קרצף מישהו שהוא ממש איש.

"סליחה, אדוני? יש לך אולי רעיון איך אני יכול לערבב את הקפה שלי?"
"למה לך לערבב את הקפה שלך, פרופסור? לך לבית הקפה שמעבר לכביש"
אמר לו האיש.

לפרופסור קרצף יש המון דברים במעבדה שלו.
יש לו פלייר, וחוט דייגים, וארגז מלא חלקי צינורות, וגם זכוכית מגדלת ופטיפון ודבק נייר.
אבל בבית הקפה היה אויר, ואור, וקפה.

ועד היום יושב פרופסור קרצף על הכסא הפינתי ליד השולחן העגול, ומזמין קפה.

תערוכת-איור-ע''ו-187.jpg תערוכת-איור-ע''ו-188.jpg
    • דיון
    942
  • עורכת התוכן submitted a new Article:

בין הזמנים כבר מצטייר פה...

השבוע אנחנו בפורמט מצומצם. אבל שווה במיוחד!
    הצייר האגדי יוני גרשטיין, מצייר קריקטורה שהיא סיפור בפני עצמה. שימו לב לפרטים הרבים, לצבעים החיים ולדמויות המהלכות בה...

צפה בקובץ המצורף 366546

הצייר מוטי הלר, מכה נמרצות בכוורת הדבורים. האווצ'. זה כואב.

צפה בקובץ המצורף 366547
    הצייר אהרון זאב ברנשטיין, מצייר לנו מהי הכרה אמיתית... בערך התורה הקדושה.

צפה בקובץ המצורף 366549

הצייר אבישי חן, כבר מצליח לצפות בבין הזמנים הקרב ובכל מה שעלול...

Read more about this article here...
    0 תגובות
    פתאום תוך כדי איזה חיפוש במחשב נזכרתי בפרויקט הזה שציירתי לפני יותר מחצי שנה, והתחשק לי לשתף כדי לקבל את חוות דעתכם על איורים בסגנון פחות שגרתי אצלי,
    העבודה הזו נעשתה עבור חברת פרסום בארה"ב שהפיקה שם קמפיין התרמה של עזר מציון,
    אם הבנתי נכון (אנחנו מתקשרים בצורה מוזרה, הם באנגלית ואני בעברית...) כל אחד קיבל בדואר את החוברת שהם הפיקו בצרוף קלף/ים, והיה איזה משחק/תחרות לחפש אצל השכנים/חברים/מכרים את הסט לקלפים, הסטים הם בין תורם לנתרם (נדמה לי שהיה מדובר שם על התרמות מח עצם).
    היה להם חשוב להציג כל מיני גילאים ומגזרים, להראות שאין הגבלה מי תורם ולמי, וכן היה חשוב להם שלא כולם יראו חולים, כי יש כאלו שנזקקים להתרמה דחופה וחיצונית אי אפשר לחלום שהם חולים עד כדי כך...
    (בסוגריים אציין שיש 4 דמויות שלא אני ציירתי, היות והם התחילו עם מישהו אחר ואח"כ פנו אלי, הציורים שלא צוירו על ידי מופיעים בקטן בשלושת הקלפים בשורה העליונה והקלף האמצעי בשורה התחתונה).
    ועכשיו אחרי כל הדרשה הארוכה שלי, אתם מוזמנים לצפות, להנות ולחוות דעה :)מקבץ 9 מתוך 10.JPG מדגם קלפים.JPG סט 2.JPG סט 1.JPG
    אחרי הרבה שנים שאני עובדת על מסך שחור, וחולמת על היום שבו אוכל לראות בצורה נורמלית מה שאני מציירת...
    קניתי דרך הרב
    @חנוך בינר את המסך, היו בעיות בהתקנה, ור' חנוך נתן שרות מעולה ונתן הרבה מזמנו שהכל יהיה מסודר ומותקן כהלכה, תודה! בינתיים עוד לא הספקתי להשתמש הרבה,אבל מהמעט שהספקתי להשתמש, נראה שזה באמת שידרוג ענק ומדהים,
    מצרפת ציור, סתם שלא ישעמםפח.JPG

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה