קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
וזה בהחלט חמוד:)
@מרים יעל , תודה! אם יש לך עוד אוצרות שאת מוכנה לחלוק, אני ממש אשמח..

אבל יש לי בעיה קטנה, אחרי שאני מציירת בשכבה של הצל ויוצאת לשכבה אחרת (עשיתי שתי רמות של שקיפות , למשל), כשאני חוזרת לשכבה- הוא לא נותן לי לצייר! ככה זה הולך? או שיש לי בעיה בהגדרה?

ילדה.PNG זקן.PNG
    • דיון
    1K
  • עורכת התוכן submitted a new Article:

חוק הביאוס

הצייר המוכשר מוטי הלר, ממחיש לכל יושבי העולם, ויושבי בית ה'כנסת' בפרט, מי באמת מגן על הארץ הזו!!
    צפה בקובץ המצורף 368810

הצייר המוכשר אבישי חן, מצייר לכל מי שלא יודע איך נראית ישיבת הצבעה בכנסת (אותה אחת מהשורה למעלה) הצבעה בסגנון 'אחד בפה אחד בלב'.
    צפה בקובץ המצורף 368811

הצייר המוכשר אוריאל פלד הצליח לתפוס את השרים ליצמן ודרעי בסיטואציה מביכה. על זה נאמר "אל תגלה לי על מלחמה, גלה לי סודות מלחמה".
    צפה בקובץ המצורף 368809

הצייר המוכשר אהרון זאב...

Read more about this article here...
    0 תגובות
    טוב, אני חדש כאן, אז אני מקווה שאני עושה את זה כמו שצריך.
    האתגר השבוע
    מצחיק
    אני אדם שאוהב לצחוק(בעצם, מי לא?...)
    אז יאללה תצחיקו אותי ואת כולם.
    בדיחה, קריקטורה מוצחלת, משהו לא צפוי ומקורי.
    תנו בראש.

תוצאות האתגר בעוד שבועיים בעזרת ה' בתאריך כ"ב תמוז

הכללים להשתתפות באתגר:
    א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד.
    ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
    ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
    ד. אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!
    ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותה!
    ו. תגובות, שאלות, תוספות וכו' ניתן להעלות בשרשור הנספח לאתגר השבועי.

כללים לשופט התורן:

א. שלשה איורים יזכו במקומות הראשונים. על השופט לנמק את החלטותיו לבחירת הזוכים!
    ב.נתינת תודות ודאי תסייע בשיפוט. אך השופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניו המקצועיות והיצירתיות!
    ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו, בלי נדר, בין השעה 20:00 עד חצות הלילה ביום ראשון בעוד כשבועים (פחות יום).
    ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני.
    ה. האשכול חייב לשאת את הכותרת: "האתגר השבועי - *****" ההודעה תכלול תמונה לדוגמא ואת כל כללי האתגר.
    ו. מיותר לציין שהשופט לא משתתף באתגר.
    או גאונה? מישהו מבין פה בעברית?
    בכל מקרה:
    הבטחתי פינוקים ואני מקיימת.

מתי שהוא לאחרונה פיתחתי שיטה מגניבה מאד מאד (באשכול הזה אני יהיה מאד מבסוטה מעצמי :rolleyes: אז בבקשה תשתפו פעולה) הייתי קוראת לה אפילו גאונית, שנראה לי שלא חשבו עליה קודם.
    החלק הפחות נחמד בשבילי זה הצללות, בעיקר בציורים מלאי פרטים, כי אני רוצה שהצל יהיה בצבע קרוב לצבע הבסיס.
    בשיטה הקודמת שלי, הייתי פותחת שכבת מולטיפליי, דוגמת מהצבע התחתון וצובעת צל בשכבת המולטיפליי. זה היה לוקח די הרבה זמן לדגום ואם הצבע לא מתקבל יפה אז להוריד בהירות, להכפיל שכבה אם זה בהיר מדי... ואם מדובר בציור מסובך, אז בכלל זה כאב ראש מההפטרה של הרמדאן.
    מה שקרה זה שפיתחתי שיטה שמקצרת לי את זמן הצביעה ב50% לפחות! וקבלו אותה.
    אני מצרפת סרטון, זה האורך האמתי שלו, 6 דקות. באמת לקח לי 6 דקות לעשות אור וצל, וזה מגניב. זה עוד יותר מגניב כשמדובר בציור עם הרבה פרטים שאז החיסכון בזמן הוא עצום!! (אל תגלו לאף אחד. תמשיכו עם אותו מחיר. אתם שווים את זה.)

למקרה שהסרטון לא ברור מספיק, הנה רשימת השלבים:
    1. שכבת צבע בסיסית.
    2. מכפילים את שכבת הצבע.
    3. הופכים למולטיפליי.
    4. הופכים אותה למסיכה.
    5. בוחרים הכל, מוחקים.
    6. מתחילים למלא שטחים.. לא משנה באיזה צבע אתם נמצאים, השטחים יתמלאו בצבע שמתחת, רק כהה יותר..
    7. הולכים להכין קפה ולשבת ליהנות מקצת זמן פנוי!

אז זהו, זו השיטה שלי לאחרונה, ואני נצמדת אליה כמו טובע אל פיסת קש.
    המשך ערב מוצלח לכולם! :cool:

יוסף שלבי עבודה_LI.jpg
    חזרתי מיום מלא רגש (ואוכל). @אבימי, @אורי לוי, @Danbarlev , גדי פולק ואני (בעצמי) (ועוד כמה שלא הכרתי)הלכנו לשמח ילדים בנופשון של עזר מציון. יישר כוח לכל המשתתף ויישר כוח מיוחד לעצמי שהוליד את הרעיון. יותר מאוחר הגיע אחד בשם @מוטי הלר שגם הוא שימח את הילדים (אני עד בזה כי הייתי שם והפרעתי קצת. תכלס אין עלינו!
    מדבקת קיר בת ציון.jpg ,
    שיתוף - את הרקע של ההרים מאחור יצרתי על ידי ציור קווים פשוטים של הרים, יצרתי רשת נקודות באמצעות כלי המש טול
    ודגמתי צבעים מהתמונה שהופיע באשכול ההשראות1354447355-0248068-www.nevsepic.com.ua.jpg
    קיץ נעים לכולם! אני מקווה שכולם שורדים אותו.. אישית קצת (מאד) קשה לי לצייר בלי מוזיקה באזניים,
    אז כרגע האתר
    noisli ממש נמצא בראש הרשימה... ממליצה! פתוח בנטפרי.
    והנה אני מגיעה לנושא שלשמו התכנסנו-
    אני מצרפת ציורים שעשיתי לחוברת הקייטנות של ארגון בתיה! היה לי כבוד גדול לאייר את הדמויות של סופי האגדית,
    ואני מודה שלא עשיתי את זה כל כך טוב כמו ש @הני p חיקתה את @יפית כוכב ... אבל היי, סלחו לי על זה נראה לי :rolleyes:
    @סא איור - בואי הצטרפי!
    קיץ נעים לכולם.

נ.ב. תוך כדי העלאת התמונות- נטפרי חוסמים!! יש הסבר?? בפורום צלמים מעלים תמונות של בנות בגיל הזה, לא איורים.
    משהו פה לא ברור. היי, שאקרה, תתאפסי על עצמך שם בהודו!
    האדמור מאוז'רוב.png
    בחדר הנסיכה.png
    בטרקלין.png
    בלנק.png
    מילי 2.png מילי צבוע.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה