קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
נשמע לכם כמו בעיה מינורית?
לא זה לא מינורי, זה מאדדדד מאדדד מאד-- מציק.
אני בטוחה שכל מי שעבר את זה יודע...
השולחן שלי נמצא במקום היחיד שבו הוא יכול להימצא. (האמת, יש מקום בחוץ על הגג של השכן, אבל העורבים של השכונה כבר התנחלו שם, והם מפחידים. זה מאפייה. לא מתחילים עם מאפייה.) הבעיה שהמקום הזה נמצא קרוב (קשר עין) לתאורה של החדר.
3 נורות ניאון יפות בתוך בתי מנורה מעוצבים, שמשתקפים אליי מתוך הלוח, קודם כל- מונעים ממני לראות את הציור בצורה ברורה, ואם כבר הצלחתי להסתכל על הלוח המסנוור יותר מכמה דקות- העיניים, אוי העיניים... כואבות. מאד.
במצב הנוכחי אני מכבה את האור ומציירת לי בחשיכה. אני מודעת לנזק שזה ככל הנראה גורם לעיניים שלי, אבל אין לי דרך אחרת לצייר. זה בטח גם גורם לי נזק תדמיתי, כי אז החדר שלי בעצמו נראה כמו מאורת מאפייה. ועם הקריאות של העורבים בחוץ... בכלל. לא הרבה מעיזים לעבור את מפתן הדלת. (אולי זה דווקא טוב, לא יודעת.)
בקיצור.
האם יש לכם פתרון?
(לא להזיז את השולחן. אין מקום, כבר הזכרתי?)
איך מונעים סנוור? האם יש בכלל איזה פתרון קסם?
אשמח לכל תשובה! ותודה מראש
  • 914
  • שלום וברכה
    כשראיתי את האשכול
    הזה
    החלטתי גם לתת משהו
    אז אם יש מבינכם מי שרוצה הנפשת דמות שהוא צייר שתלווה אותו במיילים וכדו'
    ותרם 50 ש"ח ומעלה
    מוזמן להצטרף להגרלה
    תוסיפו הודעה אם המילה 'תרמתי, מעונין/נת' ובעוד כמה ימים אערוך הגרלה בין התורמים המעונינים

הנפשה תכלול:
    לוגו שלכם + 2 דמויות + רקע/נוף אחד
    תסריט כרצונכם, עד 10 שניות
    קובץ גיפ ללא סאונד
    לו"ז: בעז"ה בעוד כחודש
    בהצלחה רבה
  • 858
  • תכנסו לאשכול הזה
    וזו ההודעה שלי
    לא תרמתי שם 'סתם' בסחף ההתלהבות (שזה לא סתם בכלל),
    שמעתי באישי על האיש מחברות שאני מכירה,
    ובאמת הלב נמס
    מי שידבנו ליבו ויכול לתרום - יבורך!
    סליחה שהאשכול לא קשור לציור-איור,
    אבל זה ניק מתוכינו במצוקה, והכל מאושר מול ההנהלה,
    ואחרי הכל ספר הקומיקס שלי כן קשור לפורום :)
    (אגב אין לי מושג מה קורה שם באמת עם מצב המתנות והמקבלים, אני לא אחראית על זה.. רק נתתי)
    ושנזכה להיות מהצד של הנותנים
    המשך יום נעים!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה