קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
שלום לכולם

באמת חבל שאין אתגר סוחף ומאתגר.
זה ממש מפתח, ונתן במה ולקוחות להמון אנשים כאן.
עכשיו,
הקרד"ז, לא תפס - מכמה סיבות - אני אפרט למי שרוצה, בהודעה הבאה כאן בשרשור.
האתגר הדו שבועי, נה. לוידע. יש, בכלל? כלומר, יש הענות?

חשבתי על רעיון חדש- שאולי, אולי בעזרתכם כן יצבור תאוצה - (הרעיון הזה הולך מאוד בקבוצות מאיירים ענקיות בעולם)

הקריקטורה.

אני מדבר על ציור של דמות מוכרת היטב, שבעזרת כשרון המאיר, מקבלת טוויסט מעניין - ועדיין שומרת על הזהות שלה.
לכולם זה מוכר מהקריקטורות הפוליטיות בעתוני השבוע ובקריקטורות שעושים לאירועים פרטיים כאלה ואחרים.
אני לא יודע מה איתכם - התחום הזה הוא נקודת חולשה רצינית אצלי, שהיתי שמח לפתח.

הצעתי היא ככה- כל שבועיים שלושה, תועלה דמות באשכול, וכולנו ננסה לצייר אותה. לא ריאליסטי, בשום פנים ואופן - אלא כקריקטורה. עם טוויסט משעשע.

לתועלת העניין אני מציע שיועלו דמויות שמוכרות היטב לכולם. ולא פוליטיות, אני מדבר על חשיבה מחוץ לקופסה. הצעה למשל - מרדכי בן דוד. או אהרן גרנות. כל מני אנשים שהפרצוף שלהם מוכר היטב.
ככה שבסופו של תהליך, כל אחד יצייר את הדמות עם הפרספקטיבה שלו, ובסופו של דבר, יהיה לנו כאן מגוון חמוד מאוד של כל אחד והזוית שלו, והטכניקה שלו, והאמירה שלו.
ואחרי זה בוחרים מי המיוחד ביותר.

הקאצ' הגדול - הרגישויות. ובכן - בלי רבנים, בלי דמויות תורניות, ובלי גישה פוגענית. (ברור היטב שבשלב כזה או אחר יעלה המתחלחל התורן ויטיף בחימת להט שזה פוגעני ומעליב וזה וזה. יכול להיות שצדק יהיה איתו, בואו ראה מה יוצא).

יש?
לא על תקן מנהלת! :)
בתור חברה למקצוע.
למי שמכירה אותי או שלא, אני ברוך ה' כבר למעלה מ-10 שנים בשוק האיור.
בשנים הראשונות של העבודה, ירקתי הרבה דם בעיקר על כל מה שלא קשור לאיור עצמו.

כן, קראתן נכון!
באיור התקדמתי כל הזמן, והיה הרבה מה ולאיפה. אבל מה שהיה קשה באמת?
כל מה שהיה קשור לעסק עצמו, לשיחות ראשוניות עם לקוחות, לעבודה מול לקוחות בשלב מתקדם,
התמחורים לא עלינו, ההספקים, הדדליינים, הרווח בסוף החודש... זה מה שהיה לי קשה!
הרגשתי שאין כמעט עבודה שאני לא מסיימת בדמעות.

אחרי עבודת קאוצ'ינג קשה ומהפכת, ולא פחות ממשנה - חיים,
כיום ברוך ה' נקודת המבט שלי יושבת במקום אחר לגמרי.
מקום שמשנה גם את כל תהליך העבודה, וגם אותי בעצמי...
אני חושבת שאין פה כמעט ציירת שלא דברתי אתה במהלך השנים האחרונות,
במייל או בטלפון, ממש על הנושאים האלו, ועזרתי לה בצורה משמעותית.

כיוון שזה משהו שעברתי בעצמי בצורה קשה,
וכיוון שאני יודעת שזה תהליך שצריך לבנות,
בוער בי להעביר את הדברים הלאה לכמה שיותר מאיירות,
בצורה מקיפה ויעילה.
אז מה שאני רוצה לעשות הוא, להעלות שיעור וידאו מרוכז,
(לנשים)
ובחינם בעזרת ה' :)
וכאן אני צריכה אותך כדי שתעזרי לי -

בשביל לתת בהדרכה הזו עצות ופתרונות מדוייקים עבורך, הכנתי מס' שאלות קצרות שיעזרו לי להבין קצת יותר טוב מה האתגר הפרטי שלך בכל הסיפור הזה של אישה, בעבודה, עצמאית, באיור.
כאן הסקר, (תלחצי על המילים 'כאן הסקר', פשוט. :))
כמובן אם יש נושאים אחרים שלא כתבתי, והם אלו שמטרידים אותך - ממש חשוב לי לשמוע.
תודה מראש על שיתוף הפעולה!!!

נ.ב.
אם את בקשר עם מאיירות שלא נמצאות כאן בפרוג (יש דבר כזה?! :)),
אשמח שתעבירי להן במייל את הקישור.
קישור לסקר
תודה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה