קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
האם המפרט הזה הוא טוב ומקצועי לציור וגרפיקה
(קונים לי מתנה בחו"ל)
אשמח לתשובה בדחיפות

Wacom - Intuos Pro Pen & Touch Tablet Medium - Black

Features
- Multitouch tablet
Lets you pan, zoom, rotate and navigate on-screen content naturally using gestures for intuitive operation. - The ample workspace allows you to design, sketch, paint, retouch and create with ease.
- ±60 levels of tilt recognition
Provide a responsive interface.
- Pen with 2,048 levels of pressure sensitivity in both the pen's tip and eraser offers the accuracy and feel of traditional brushes, pens and markers, so you can easily draw on the tablet.
- Ambidextrous design enables right- or left-handed use.

- Includes Adobe Photoshop
Elements software Plus Autodesk Sketchbook Express, Anime Studio Debut, Nik Software Color Efex Pro Select Edition and a trial version of Corel Painter software (download required) for versatile creative application.

- Customizable, application-specific ExpressKeys Along with a finger-sensitive Touch Ring with 4 customizable functions provide quick access to your shortcuts. The tablet detects what software you're using and offers optimal shortcut selections.
Custom radial menus and an Express View heads-up display
Simplify operation and help you stay focused.

- Included wireless kit
Allows cord-free use for flexible placement options. USB interface enables easy wired connection to your PC or Mac via an included 6.6' USB cable.

- Intel, Pentium, Celeron, Centrino, Core, Viiv, Intel Inside and the Intel Inside logo are trademarks or registered trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the United States and other countries.

תודה לכל העוזרים והמסייעים.
שלום לכולם,
לאחרונה אני מתאמן הרבה, והיום חשבתי, אם כבר אני מתאמן, אז לשתף את כולם!
אז נכון להיום התאמנתי על הידיים, יש לי ה-מון להגיד בעניין, כל מיני דברים חשובים שדגתי מפה ושם. אבל בשביל לשתף אותכם בחלק הזה אני צריך לעשות סרטון בו אני מראה לכם מה ואיך ולמה, אחרת אני לא יצליח.. אולי יום אחד באמת אני יעשה סרטון..
בינתיים רציתי לשתף אותכם בעיקר בתהליך, ובכיוון המחשבה שלי כשאני מצייר ידיים. ובנוסף לתת לכם מאגר של ידיים מציירים שונים, בשביל שיהיה לכם על מה לעבוד, ובכלל, זה תמיד שימושי. את המאגר תוכלו למצוא בבלוג שלי בכתובת -
http://yoelbarlev.blogspot.co.il/2013/12/blog-post.html

מה שאני ממליץ בחום על מנת להשתפר במהירות וביעילות זה פשוט להעתיק את הידיים מהתמונות שצירפתי בבלוג. וכן, את כולם! וכשאני אומר "להעתיק" אני לא מדבר על איורים סופר-מדוייקים, מה שמשנה פה זו לא האסתטיקה, לא צריך ציור נקי ויפה! מה שצריך לתפוס זו התנועה, הזרימה! והכי מהר שאפשר! אם אתם נתקעים על יד אחת יותר מ5 דק' זה אומר שאתם לא עושים את זה נכון וחבל על הזמן (ו-5 דק אני לארג', השאיפה שלכם זה לתפוס את היד ב-30-40 שניות!)

צירפתי דוגמא איך אני עושה את זה, כמו שאתם יכולים לראות, קודם מלאתי עמוד בידיים (את הידיים שלפתי ממאגר הידיים בבלוג) , אני לא יודע להגיד לכם כמה זמן בדיוק כל יד לקחה לי, אבל לא יותר מדקה , במקסימום הגדול דקה וחצי (אם נשבר לי השפיץ :D ) . כשסיימתי את זה, אני לוקח צבע אחר כדי שאני יוכל להבדיל בין הקווים, ועושה בניה.

החלק הזה של הבניה חשוב מאוד מאוד, ובחלק הזה תקחו את כל הזמן שתצטרכו! זה החלק שהכי ישפר אותכם.

אני מבטיח, שמי שעושה את זה כמו שצריך (פעם ביום, לפחות שעה), הידיים שלו השתפרו ברמות שהוא לא יאמין בכלל, ותוך שבוע! שווה לא?
אז יאללה לעבודה!
בהצלחה ;)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה