קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
שלום לכם, ציירים וציירות ותיקים ומנוסים שאני לומדת מכם המון!
אני צריכה לצייר עכשיו משחק מונופול למחשב, עם כמה וכמה סצינות,
שכוללות בעיקר את חדרי הבית השונים,
ואני זקוקה מאוד להכוונה,
המשחק למבוגרים,

אקדים ואומר שמעודי לא זכור לי ששיחקתי במשחקי מחשב, אולי סולייטר אי פעם...
אני רוצה שהמשחק יהיה עדכני ויפה, צבעוני וחי,

התחלתי לצייר סקיצות במנגה,
אני מתביישת להעלות, ובכל זאת העליתי, כדי להיעזר...
ובפרט בקטע של הצביעה - שבקושי התחלתי,
אני מרגישה שבכיוון שאני מציירת (כמו לספר ילדים) -התוצאות ממש לא יהיו מה שאני מדמיינת,
ושלא כך אמור להיראות משחק מחשב,

העליתי צילום של המשחק של הלוח וואקום-במבו, שוודאי רובם מכירים, (זה המשחק היחיד שיש לי במחשב...)
אני רואה שאין כאן קו מתאר, והאיור הוא מאוד וקטורי, ועם זאת צבעים חיים ומאירים,
איך מגיעים לתוצאות כאלו? האם כל המשחקים צריכים להיות דומים לזה?
באיזה תוכנות עדיף לעבוד?

התחלתי לצבוע בפוטושופ וראיתי שזה לא זה...
ונראה לי שאם אצייר באילוסטרייטור צורות ומעברים - זה ייראה ממש שטחי ועלוב,
אציין שאני עדיין לא מתמצאת בצביעה במנגה סטודיו,

אשמח מאוד לכל עצה והכוונה,
בעיקר בצביעה, אבל אם כבר העליתי - תעירו גם על הסקיצות,
אולי אתם יכולים להעלות לכאן השראה - צילומי מסך של משחקי מחשב?
אם יש מישהי שרוצה לעזור לי באופן אישי - אשמח מאוד,
תודה רבה מראש

(לפני כמה שבועות, כחודשיים, הייתה פה מישהי חדשה שהעלתה ציורים בסגנון שובה לב, שחלקם נראה לי יכולים להתאים, בית עם גג, משהו סוכרייתי, ולא זוכרת איך קראו לה)
עמ"י עש"ו

א. כל ניק רשאי להעלות איור אחד בלבד.
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
ד. אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!
ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותה!
ו. תגובות, שאלות, תוספות וכו' ניתן להעלות בשרשור הנספח לאתגר השבועי.

כללים לשופט התורן:

א. שלשה איורים יזכו במקומות הראשונים. על השופט לנמק את החלטותיו לבחירת הזוכים!
ב.נתינת תודות ודאי תסייע בשיפוט. אך השופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניו המקצועיות והיצירתיות!
ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו בלי נדר בין השעה 20:00 עד חצות הלילה ביום חמישי שבוע הבא.
ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני.
ה. האשכול חייב לשאת את הכותרת: "האתגר השבועי - *****" ההודעה תכלול תמונה לדוגמא ואת כל כללי האתגר.
ו. למותר לציין שהשופט לא משתתף באתגר.

נושא האתגר הפעם: סלט חי
מה זה אומר?
עליכם לבחור פרי או ירק לבחירתכם החופשית ולעורר אותו לחיים, הנפשה בכל דרך שתרצו.
דרך האנשת אדם בעל חיים או כל רעיון אחר. וכמובן כמובן, אני רוצה שתתפרעו!
תפתיעו ותעשו מצחיק,
מקווה לראות את העבודות של כולם :) אז בהצלחה בנתיים.
לדוג' העלתי סקיצת רעיונית של הנפשה משל עצמי (לא חייב אותו רעיון זו רק דוג')
איש הבננה:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה