קהילת המעמדים

פורום קהילת המעמדים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהל הפורום: גיוון
להצטרפות לקהילת המעמדים, הקש כאן | להצטרפות לקהילת המעמדים בתוכנת תג, הקש כאן

עימוד >> תוכן מקצועי

קהילת מעמדים בתוכנת תג

פורום קהילת מעמדי ספרי קודש מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: תג, ש. ברגר
להצטרפות לקהילת המעמדים, הקש כאן | להצטרפות לקהילת המעמדים בתוכנת תג, הקש כאן
פרטי
מהי הדרך הכי בטוחה וראויה להגדיר:
1. בין מ"מ למ"מ.
2. בחלק של המ"מ יש הפניה לפסוק המובא בסוף הספר, מה צריך לתת לו קודם הסימון כדי שלא יזוז לי לשורה הבעל"ט. כמו שיש בהערה כו.
מצורף דוגמא שיצרתי אך המצב הסתבך....
3. ואיך אני מגדיר שאחרי קוד 28 לא יפיל את הרווח לשורה הבעל"ט. כמו שיש בהערה טו וכד
(אולי צריך להקטין קצת את הגדול הגופן?)
תמונה מתג
1624893652683.png 1624893677026.png 1624893700204.png
וזה צילום מקובץ הסגנון
1624893756728.png
שיחקתי כבר עם הקובץ (החלפות וכו') כך שקובץ הסגנון לא משקף לגמרי את מה שקורה בקובץ עצמו. בעיקר בשביל ה-AAD בין הערה להערה.

עריכה: מפורט כאן מה תפקידו של כל קוד וההחלפות שנעשו בתג
.
25 לפני ההערה. - בקובץ הסגנון שמתי לא רווח בלתי שביר אך אח"כ מישהו המליץ לי לשעות את רווח קבוע (0.36*F)
26 מספור הערות.
27 טקסט הערה
28 קוד אחרי ההערה. שמתי לו רווח ברוחב N אך מישהו אמר לי שכדי שיהיה מספיק הרווח ימוקד בין ההערות אני חייב לתת לו רווח רגיל כדי שהADD יעבוד.
50 הוא קוד כדי להשתיל את הסימון להפניה.

תודה למחכימים!!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה