קהילת המעמדים

פורום קהילת המעמדים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהל הפורום: גיוון
להצטרפות לקהילת המעמדים, הקש כאן | להצטרפות לקהילת המעמדים בתוכנת תג, הקש כאן

עימוד >> תוכן מקצועי

קהילת מעמדים בתוכנת תג

פורום קהילת מעמדי ספרי קודש מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: תג, ש. ברגר
להצטרפות לקהילת המעמדים, הקש כאן | להצטרפות לקהילת המעמדים בתוכנת תג, הקש כאן
פרטי
אשמח לקבל הערות והארות! (כרגע זה בלי טקסטורה מאחורי המילים של הספר, בעקבות בעיה כל שהיא לא פתורה).

קרדיטים: בסיס של הידע ותרשים העבודה שאבתי מהמדריך המפורט של @מאיר מימון שמצאתי בין אשכולות האתר, בלי זה לא היה לי אפי' קצה חוט איך להתחיל ובמה להתקדם. כמו"כ עיקר ההשראה שלי היתה מכריכות היפיפיות של מנהל הפורום שלנו @גיוון. ואחרון אחרון חביב, כלל חברי פורום מעמדים, שעזרו ועוזרים במסירות, על כל שאלה ובעיה שרק עולה.

ראשית כל ההדמיה (הדמיית ספר העומד נעשה על בסיס ההדרכה שבסרטון של @אברומי)הדמיה תהלים אהל משה שוכב בודד - ללא רקע - חדש.png:
הדמיה תהלים אהל משה עומד - חדש.png
ועכשיו לחשיפה נטולת הטיות וזויות גרפיות...:
כריכה לתהלים אהל משה - 6.png

ואם כבר חשפתי, אז הנה גם הדמייה של הפורזץ:
הדמיה פורזץ תהלים אהל משה - ללא רקע.png
פנים הספר... ייחשף בקרוב בל"נ...
פניה לפרופסורים לענין חיפוש והחלפה בוורד, רבינו @גיוון ורבינו @ישורון קובי ורבינו @יענקי R [ומחילה מהראש מהגאונים האחרים שאיני מכירם לעת עתה]:

הדרך הידועה והמפורסמת לחיפוש כל דבר שאמור להיות בתחילת פסקה, הוא ע"י הכנסת ^13 בתחילת החיפוש. הנקודה היא שצורת החיפוש הזאת בעייתית מאוד, כיון שהיא תופסת גם את סימון הפסקה של הפסקה הקודמת. האם יש דרך אחרת כלשהי?

אסביר את הצורך בעניין. אני צריך להכין חומר לעימוד, ולכל פרק יש 3 שורות כותרת: שורה ראשונה - הנושא הכללי, שורה שניה - מספר הפרק, שורה שלישית - שם הפרק. כמובן שבעימוד הם צריכים לקבל הגדרה מיוחדת לכל שורה. אני התרגלתי [בזמן הקצר שאני בתחום...] להגדיר דבר ראשון את כל האופציות הנדרשות לקידוד - כסגנונות, ולאחר מכן לקודד את הסגנונות כנדרש. אך כאשר יש לי 3 שורות בכל תחילת פרק, שכולן מעוצבות אותו דבר, האם יש דרך בה אוכל לבודד כל שורה בפני עצמה ולהגדירה אוטומטית בסגנון?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה