קהילת המעמדים

פורום קהילת המעמדים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהל הפורום: גיוון
להצטרפות לקהילת המעמדים, הקש כאן | להצטרפות לקהילת המעמדים בתוכנת תג, הקש כאן

עימוד >> תוכן מקצועי

קהילת מעמדים בתוכנת תג

פורום קהילת מעמדי ספרי קודש מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: תג, ש. ברגר
להצטרפות לקהילת המעמדים, הקש כאן | להצטרפות לקהילת המעמדים בתוכנת תג, הקש כאן
פרטי
    • נעול
    506
  • אני מעתיק הודעה שפרסם ר' @ש. ברגר בפורום תג אך שייכת גם לכאן כמובן:

התקבלה החלטה בהנהלת פרוג לחסום משתמשים שיפרסמו ללא רשות שירותי הדפסה וכדו',
    כמובן שניתן לפרסם בתשלום!!!
    כמו כן מעמדים שיימצאו נותנים ומציעים שירותי הוצאה לאור ב-70 אחוז ופחות מכך ממחיר המחירון שפורסם כאן, יושעו מכתיבה בפורמים של פרוג לאלתר.

כל הקהילה מתבקשת לעקוב אחר פרצות כאלה ולחסום אותם!
    ולדווח למנהלי הפורום על חשדות כאלה!

לא ניתן לפגוע בענף המעמדים המקצועיים שהשקיעו זמן רב וכסף בכדי להתמקצע!!!

תעבדו חכם, בשכר הולם והוגן, כך תעבדו קל יותר ותרויחו יותר!!!

בשורות טובות
    והצלחה וס"ד לכולם!
    כאן מדובר על מערכת החיפוש וההחלפה של תוכנת וורד (Word)...

ישנה אפשרות פשוטה לחפש שדה על ידי לחיצה על F11, אבל זה לא מתאים לנושא של חיפוש והחלפה.

ובדיאלוג של חיפוש והחלפה (Ctrl-H) יש איזה משהו מטעה בענין של חיפוש שדות.
    בדיאלוג החיפוש: עוד/מיוחד מופיע "שדה" והסימון של זה ^d
    אבל זה לא מוצא את השדות.

הסיבה לזה היא שהמסמך צריך להיות במצב של "ראה שדות" (ראה הכל, לא יועיל במקרה זה).
    ועל כן לפני החיפוש (וההחלפה) על ידי הדיאלוג יש להעביר את המסמך למצב של "ראה שדות" על ידי Alt-F9
    עכשיו ניתן לעשות חיפוש והחלפה, למשל בשביל לשתול סימון $ לפני כל שדה:
    • חיפוש: ^d
    • החלפה: $^&
    אחר כך יש להחזיר את המצב להסתרת השדות, שוב על ידי Alt-F9

[בעת מעבר ל"ראה שדות" השדות יוצגו כטקסט [מוזר] שנראה כקוד התחום בסוגריים מסולסלים, טוב לדעת כדי לא להיבהל...]

הסברנו את הדברים בקורס הכנת חומר לעימוד (שם הרחבנו הרבה בעניין חיפוש והחלפה בוורד).
    שלום לכולם ושבוע טוב,
    אני פעם ראשונה עוזרת לגיסתי שהיא מורה ללשון וגם סופרת להוציא ספר קריאה (שאלה: זה נקרא פרוזה?)
    אני ממש בחששות להגיע להדפסה של זה בכמה מאות אולי אלפי עותקים ומשהו לא יהיה במקום.
    יש לכם טיפים עבורי?
    לא מזמן סיימנו קורס אנדזיין ולמדנו גם על עימוד ספרים...לא אמור להיות משהו חשוב בסיסי שאפספס נכון?
    ראיתי בפורום הזה משהו ששלח צעד צעד להוצאה לדפוס עברתי על זה ובדקתי. מקווה שזה מספיק. גם יש אתרים של הוצאה לאור שכתוב הוראות.

יש עוד עניין- שאלה טכנית-
    אני רוצה שכל פרק יתחיל קצת מתחת לפריים תיבת הטקסט.. וב- Paragraph Style ה- Space Before לא עובד.
    נראה לי שמצאתי פתרון. אז קבלו:
    1611427834644.png
    פרק 4- אני הגדרתי לו סטייל משלו מספר פרק.
    Object > Text Frame Options
    לכל דפי המאסטר של הספר. A master
    atkv.JPG

ואז רק בשורת הסטייל של הפרק אני נכנסת להגדרות
    1611428163841.png

בוחרת ב- Firat Line Only
    וזה עובד בלחיצה אחת על הסטייל של מספר פרק. הוא יורד לאן שצריך בעמוד. מקווה שאני עובדת נכון.

מאוד אעריך את התגובות וכל תמיכה תתקבל בברכה. אני מסייעת כאן לגיסתי ולאח יקר משפחה בני תורה מקסימיםםם שאני עושה את זה ללא כל תגמול. רק שהם יצליחו!!!
    אולי עוד תיפגשו בספר הזה כשייצא ויימכר בעז"ה....
    • תודה
    Reactions: מפרש1 //
    9 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה