קהילת המעמדים

פורום קהילת המעמדים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהל הפורום: גיוון
להצטרפות לקהילת המעמדים, הקש כאן | להצטרפות לקהילת המעמדים בתוכנת תג, הקש כאן

עימוד >> תוכן מקצועי

קהילת מעמדים בתוכנת תג

פורום קהילת מעמדי ספרי קודש מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: תג, ש. ברגר
להצטרפות לקהילת המעמדים, הקש כאן | להצטרפות לקהילת המעמדים בתוכנת תג, הקש כאן
פרטי
אני מנסה כמה אופציות ולא מצליח:
אני צריך למצוא את הטקסט הנטוי בלבד בתוך טקסט בסוגריים מרובעות שבתוך פסקה.

@אברהם @יידישע קאפ (לא קראו לך פעם ניוגרֶפּ.. :) ) יש כזה דבר בכלל?

(יש לי טקסט, שבתוכו יש מידי פעם טקסטים בסוגריים מרובעות שאני רוצה שיהיה בסגנון תו מוקטן, ולפעמים מילה-שתיים בטקסט בסוגריים צריך להיות נטוי. אני יכול לעשות GREP סטייל ולהסתדר. אני צריך לדעת אם יש פתרון דרך חיפוש והחלפה: ברגע שאני מחיל סגנון תו מוקטן, מיד נעלם לי הנטוי ואין לי איך להחזיר אותו.)

דוגמא:
It is forbidden to cook [meat] in the milk of a woman, because of mar’is ayin becomes nullified, and there is no need for [the usual, proper] measurement [of other food in the pot, which is needed to nullify what fell into it]
  • תודה
Reactions: bujo bizual1 //
13 תגובות
שאלה לי אליכם, חברי קהילת המעמדים.
אני מעוניין לרכוש את תוכנת תג מהמפתח דניאל וייסמן.
לפי התכנית שלו, מי שרוכש את התוכנה בסכום של 2800 ש"ח, מקבל מספר שיעורים פרטיים אצלו להבנת התכנה.
כהיום, אין לי שמץ של הבנה בתוכנה זו, לא מכיר אותה ולא התעסקתי איתה מעולם (כמותכם עד שהתחלתם...)

וכאן אני נתקל בבעיה קטנטנה,
לפני שאני רוכש את התוכנה בסכום כזה, הייתי מעוניין לראות האם יש לי 'טאצ' מספיק לענין,
האם יש לי גישה להתעסק עם זה, ועוד הרבה שאלות בתחום העימוד בכלל ובתוכנה זו בפרט.
דברתי עם וייסמן, האם הוא יסכים לעשות לי את השיעורים לפני שאני רוכש את התוכנה, ובמידה ולא ארכוש אשלם לו רק על השיעורים. הוא אמר שעדיף שאמצא מעמד שיעשה לי שיעור אחד להבנה בסיסית של התוכנה, ולפי זה אחליט האם לרכוש או לא.

מישהו כאן יכול לעזור לי בזה?
שיעור אחד של שעה-שעה וחצי, להראות לי מלמעלה כיצד עובדת התוכנה, וכך יוכל לעזור לי להחליט האם להיכנס לשוק הזה או לא?

ובכלל, האם אתם ממליצים על הדרך הזאת? האם יש מקומות זולים יותר לרכוש את התוכנה? האם מישהו התנסה פעם בשיעורים הפרטיים אצל דניאל וייסמן??

תודה מראש על כל תגובה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה