שלום לכולם ולכל העוזרים!
למדתי גרפיקה ופרסום אבל לא למדתי קופי,
קיבלתי מלקוחה טקסט בשביל לעצב כתבה, התחלתי לקרוא וממש לא היה לי נח עם הטקסט, זה צריך להיות כתבה פירסומית ולא סיפור מלא תאורים. אני לא מוכשרת בכתיבה אבל בהחלט יכולה להגיד מה טוב ומה לא. פה ממש לא הריח לי.
אשמח אם תייעצו לי ותגידו אם אכן יש בעיה,
אם כן, כמה עולה לשכתב כזה דבר בצורה נורמלית ונכונה ואצל מי?
תודה רבה רבה!
הענין דחוף, היה צריך לרדת לדפוס שבוע שעבר
(כתבתי אותה ישירות בהודעה ולא כקובץ מצורף לנוחות בלבד)
ראשל ארועים
כאשר רמה ומקצועיות, ייחודיות ויוקרתיות נפגשים יחד, נוצר האירוע המושלם.
כל שצריך זה זוג ידיים אומנויות, ראש מבריק ויצירתי, ובקיאות והבנה בטרנדים האופנתיים והעדכניים. את זה יש לרחלי, ובדיוק לכן האירועים אצלה לובשים צורה אחרת, שלא ניתן למצוא בשום מקום אחר. צורה של יוקרה והוד. כשנכנסים לאירוע מרגישים את ההשקעה, חווים את הסטייל ומתפעלים מאירוע שעוצב ברמה הגבוהה ביותר.
כדי להפיק אירוע ברמה גבוהה ויוקרתית, שיקלע לטעמה האישי של הלקוחה ויותר את הקהל משתומם ומתפעל, יש לעבוד, וקשה. ואת זה רחלי מוכנה ויודעת לעשות. צריך לשבת עם הלקוחה בסבלנות, להקשיב לתיאוריה על האירוע המרשים שטוותה בעיני רוחה, לשמוע כיצד היא רוצה לראות את האולם, הבאר, השולחנות, הכיסאות, הווילונות וכל הפריטים הנלווים, ולהאזין לרצונותיה העולים מבין השורות. לאחר שמסתיימת הפגישה המקדימה ורחלי קולטת את סגנונה, אופייה וטעמה של הלקוחה, היא תוכל להתאים עבורה אירוע מושלם, ולהפיק תוצרים מדהימים תחת ידיה האמונות והמקצועיות.
אין לקוחה שאינה עומדת משתוממת מול הקטלוגים היוקרתיים המתעדים את התוצרים המופלאים שבכוחה של רחל ליצור. ההתפעלות מהתוצרים המוגמרים היא גדולה, ולאחר התרשמות תבחר הלקוחה בעיצוב אותו היא רוצה לראות באירוע האישי שלה.
פריטים משלימים לעיצוב מושלם
את האירוע האקסקלוסיבי מרכיבים פרטים קטנים שיוצרים יחד את התמונה הגדולה והמושלמת.
אירוע מרשים ויוקרתי מתחיל בעיצוב מתאים של האולם. החל מהלבשת הכיסאות במרבדים, ממשיך במפות יוקרתיות תואמות המכסות את השולחנות וכלה בסידור הפרחים שעל השולחן. גם מקומו של הבאר לא נפקד מהאירוע, ועיצובו משלים את התמונה המרהיבה.
בידיים מיומנות, בזריזות וביעילות גם משטח מלבני סטנדרטי הופך לפלטה מרהיבה של בר מושקע ויוקרתי. מפות התחרה המשתפלים מהשולחן מצליחים להשכיח מהמוזמנים כי מתחת מסתתר שולחן עץ פשוט וסטנדרטי. הכול לובש הוד, הדר ויוקרה, ומותיר את כולם משתוממים. סידורי הפרחים שרחלי אורגת ברוב כישרון מכניסים את כולם לאטמוספרה אחרת ויוצרים אווירה של יוקרה וחן.
אחרי שהבאר מעוצב כדבעי ניתן להניח עליו את התוצרים המופלאים, שהינם גולת הכותרת שבאירוע. לא מדובר בסתם קינוחים סטנדרטיים עד מרשימים, אלא במשהו שהוא ליגה אחת מעל כולם. קינוחים יפהפיים וערבים לחיך, שוקולדים מוקרמים ומעוצבים ביד אומנת.
גם מי שאינו מפיק אירוע בעצמו יוכל ליהנות מהידע המקצועי והייחודי שיש לרחלי להציע. היא מעצבת גם מגשים מרהיבים שתוכל כל לקוחה להניח על באר, כאשר היא תגיע לשמחה כלשהי. מראה הבאר ישודרג באחת והמגש המעוצב והיוקרתי של רחלי יהפוך לגולת הכותרת, על כל העיצובים המרשימים שבו. הפטיפורים המושקעים, העוגות היפהפיות והקינוחים המרהיבים, כולם מובילים לאטמוספרה אחרת ויוצרים אווירה של יוקרה וייחודיות.
את הידע המקצועי ששווה המון היא מוכנה להעביר אותו בסדנאות שהיא עורכת לנשים ונערות, שרוצות לדעת כיצד מפיקים אירוע רמה אחת מעל. היא מנחה את הקבוצה כיצד לעצב בארים בצורה האומנותית והיוקרתית ביותר, שתותיר את הלקוחות שבעי רצון ומרוצים.