בס"ד
לצורך הפקת אופנה.
דרושה ילדה מקסימה וחיננית שאוהבת את המצלמה ונהנית מכך.
דרישות: אישור פרסום חובה !!!
ילדה פוטוגנית .
בתמורה- תקבלו תמונות איכותיות ובגד מהקולקציה החדשה
לשליחת תמונות - rivkihendler @ gmail.com
למכירה מצלמה+ עדשה -מחברת פוג'י
מירורלס דגם XE2S
כולל- מצלמה
עדשה- 18-55 צמצם 2.8
תיק מותאם
מטען
מגן עדשה
מגן שמש
מצלמה קלה במיוחד- רק 350 גרם
71 נקודות פוקוס!!
עם תוצאות מעולות!
מחפשים צלמת ניו בורן עם דוגמאות של תמונות ניו בורן לצילום תינוקת מיידי במחיר סימלי נשמח לשמוע
מוריה 0548471402
היי חברה שלי ילדה ילדה מהממת עדין קטנה רק בת שבע ימים. מחפשת צלמת שמעונינת לצלם חינם בכדי להתנסות בניו בורן תמורת אישור פרסום
אשמח ליצירת קשר בטלפון: 0548461061
בענין הסגר הבנתי שמותר לבוא לצלם בבית הלוקח
מעוניינת למכור עדשת זום 18-135 למצלמה canonn דגם eos מעולה לצלמות מתחילות ומתלמדות במצב מצוין כחדשה ממש
צלם ועורך מחפש ארגון\מוסד שרוצה סרט תדמית במחיר סמלי בלבד.
(בשביל תיק העבודות)
לפרטיםorieldoliאין לכתוב כתובת מייל
צלם ועורך מחפש זמר שמעוניין בקליפ בחינם ע"מ להכנס לנישה של הקליפים
מדובר על זמר שהולך להשקיע בפרסום ויח"צ של הקליפ
דרוש צלם מתחיל למחר בבוקר!!
לצילום ברית בבני ברק
מחפשת בדחיפות צלמת ניו בורו באזור המרכז. שיכולה להגיע לבית על מנת לערוך את הצילומים
תודה
מחפשת בדחיפות צלמת ניו בורו באזור המרכז. שיכולה להגיע לבית על מנת לערוך את הצילומים
תודה
צלמת מעוניינת להרחיב תיק עבודות, ולכן מחפשת להפיק קטלוג לבגדי ילדים במחיר זול.
mandolinaproאין לכתוב כתובת מייל
למחר בבוקר דרוש חלל די גדול באיזור המרכז (שאפשר לצלם שם 4 אנשים לפחות ברווח) לצילום.מקום שאפשר להחשיך אותו בקלות.
לפרטים :0548460416
דרוש ליום ראשון צלם לברית (אין לי בעיה עם מתחיל)
בפירוש מחפשים משהו זול ולזמן קצר
כל המעוניין שישלח פרטים למייל<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ומי שגם יש לו ניסיון/ תמונה לשלוח לי עדיף!
תודה ושבוע טוב
דרוש ליום ראשון צלם לברית (אין לי בעיה עם מתחיל)
בפירוש מחפשים משהו זול ולזמן קצר
כל המעוניין שישלח פרטים למייל-bsrwt95אין לכתוב כתובת מייל
ומי שגם יש לו ניסיון/ תמונה לשלוח לי עדיף!
תודה ושבוע טוב
אפשר לראות תמונות שלה
אשמח לקבלת כל התמונות אח"כ
0548593755
mirik260@ג'ימל .....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יעל קציר ו-מ. ברא"י2 //