מחפשת ילדים תסמונת דאון זורמים , יפים ,חמודים לצילומים..
מחפשת לפני חלאקה ואחרי ... גיל שנה ניו בורן וכו'''
אם אישור פרסום לתקיית עבודות
מה מרווחים?...
תמונות יפות עם עריכה בחינם...
דרוש צלם בר מצווה ליום ראשון הקרוב, במחיר שלא עולה על אלף ש"ח.
(המחיר אמור לכלול גם אלבום מאה עשרים תמונות מפותחות בערך.)
תודה!!
את הטקסט הזה כדאי להחליף בטקסט המתאר את הפרוייקט או המשרה שאתם מחפשים מהמעצב/ת הגרפי. אין לכתוב שום פרטי יצירת קשר, כולל מס' טלפון, קישור לטופס, וכו'.
לאחר פרסום המודעה יוכלו משתמשים אנשי מקצוע ליצור קשר על ידי לחיצה על כפתור "צור קשר עם המפרסם" שיוצג במודעה!
בהצלחה!
דרוש ילד פוטוגני בן שנתיים (פחות מחלאקה) אפשר גם כמה ילדים,
מאיזור ביתר עילית, לצילומי שנה טובה בחינם תמורת פרסומת בעיתונים, מייל וכו'
למעוניינת יש לשלוח תמונות למייל: <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!
מחפשים צלם ודאו מתחיל מלא מרץ ורעיונות לצילום של יומולדת 60 לאמא שלנו
תודה אלישבע
הצגת תיק עבודות והצעת מחיר חובה
תודה
אני מחפשת איפה אפשר לשכור 'בום' להסרטות וכן עדשת זום להסרטה שמתאימה למצלמת 'שמונים די' (מצלמת קרופ) עם צמצם נמוך , 1.8 ושהטווח של הזום יהיה רחב.
תודה,
4149294אין לכתוב כתובת מייל
להחליף ל@
מחפשת צלמת מקצועית לצילום קורס דיגיטלי - בדחיפות...
דרוש צלם מקצועי לבר מצווה, שתיערך ביום שלישי השבוע- י"ד באב, (כולל מסך-רקע), במחיר סביר.
עם המלצות/תמונות לדוגמא.
אם את מחפשת לצלם ילדים מהממים ופוטוגניים באזור הקריות כדי להכין תיקיית עבודות משגעת, תוכלי לפנות אלי, ואתן לך פרטי התקשרות.
בהצלחה![]()
שלום וברכה,
מחפשת צילומי פקשוט בזול.
יש לי 25 פריטים (בעיקר שמלות) שצריך לצלם על רקע לבן נקי
אשמח להצעות מחיר, תודה רבה!
אני מחפשת צלמת תותחית שתלמד אותי לערוך תמונות בפוטושופ בצורה מקצועית
אני מחפשת משהי על רמה באמת לא משהי מתחילה כדי שאוכל להקפיץ את הרמה של העיבוד תמונות שלי
מחפשת צלם מקצועי/חובבני לצלם בר מצוה קטנה (במתכונת קורונה) לשעה-שעתיים שבוע הבא במחיר זול
צלמת מסחרית לעסק שלך מציעה גם שירותי ניהול סושיאל -תוכן ברשתות חברתיות.
אסתטיקה ויזואלית ומיתוג נכון הם כל מה שהעסק צריך כדי להיות יעיל ומצליח
מחירים מיוחדים
ניתן ליצור קשר בפרטי ולציין באיזה תחום העסק שלכם .
הי,
מחפשת צלמת באזור הדרום עבור צילום חלל ,וצילום תהליך יצירה עבור כתבה
לפרטים
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מחפשת צלמת/גרפיקאית אלופה לעיבוד כ-10 תמונות
נא לשלוח דוגמאות והצעת מחיר
תודה
מחפש צלם לצילום אדריכלי של דירה בירושלים.
תודה iz12300000שטרודל גימל כום, או בכתובת זו.
מחפשת צלם לאירוע בתאריך י"ד באלול, במרכז.
הצעות ניתן לשלוח ל d92168 בג'ימייל.
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: bujo bizual, Zeivald.org, ברכי הממי ועוד 4 משתמשים7 //