קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
זכיתי להתארח בפרוגלטר החדש, דא עקא שהטקסט שהיה אמור להופיע שם נשמט בחלקו כתוצאה של טעות אנוש. להלן הטקסט המקורי:

קם ב: אין שעה קבועה, זה יכול להיות שבע ויכול להיות 12. לישון אני לא הולך לפני ארבע חמש לפנות בוקר, לפעמים נשאר ער עד שעות הבוקר המאוחרות ואז חוטף שינה לשעות בודדות.

ארוחת בוקר: אתם בטח מתכוונים לארוחה הזו של 3-4 לפנות בוקר אחרי אירוע שלא היה בו זמן לטעום משהו.

משמרת: צהריים - ערב - לילה ברצף..

עיסוק עיקרי: צילום אירועים

שכר ממוצע: אני מפרנס יופי את קופת האוצר. מקוה לפרנס את עצמי כך יום אחד...

מצלמה: Canon 5D mark 3.
בסך הכללי יש לי 3 מצלמות סטילס ו2 מצלמות וידאו.

טיפ: טיפ לצלם - עבורך זהו עוד ערב ביומן, אבל ללקוח זה הערב הכי חשוב בחיים, אז תן לו את השירות בהתאם. טיפ ללקוח - גם אם עבורך זהו הערב הכי חשוב בחיים, תקשיב לצלם - הוא עובר את זה כל ערב והוא יודע על מה הוא מדבר כשהוא אומר לך איך הוא רוצה לתכנן את הצילומים.

שואב השראה: עבודות שונות של קולגות, בלוגים של צלמים מעניינים, ומהטבע שחנן אותנו הבורא - בכל פעם כשאני עובר בשטחים פתוחים קופצות לי לראש קומפוזיציות ורעיונות לתמונות נהדרות, חבל שרובן נשארות רק בראש..

תחביב: לצלם.. לפעמים כשא
ני חוזר מותש נפשית מצילום אירוע, אני יוצא לצלם קצת את הלילה בשביל הנשמה, זה מטעין אותי באנרגיות חדשות. (ואני יודע מה אתם חושבים עלי..).

פרוייקט אחרון שעשיתי: החתונה של אמש..

דבר מביך שקרה לי בצילומים: התחלתי לצלם אירוע, ורק באמצע החופה שמתי לב שאני מצלם את האירוע הלא נכון.. ואז התעוררתי מהשינה הטרופה.. יש לי חלומות ביעותים שכאלו לעיתים..

אם אתם מתעקשים על דברים שקרו באירועים שצילמתי אז לא חסר.. מדבר שגרתי יחסית כמו נפילות של החתן או הכלה מהשולחן בריקודים ועד מקרים קשים יותר שלא אפרט כאן מחמת צנעת הפרט.

הגיגים: כשאפרוש מהצילום - אולי אכתוב ספר על החוויה של צלם שפוגש כל ערב אנשים אחרים, סגנונות שונים, תרבויות והתנהגויות כאלו ואחרות, יש את אלו שמשלמים לך כבר בתחילת הערב כי 'בשביל מה לסחוב את זה בכיס?' ואת אלו שבסופו הם נזכרים ששכחו את הצ'קים בבית.. את הכלה שמברכת את הצלם ואת זו שמנפנפת את המבקשות להתברך 'כי עכשיו אני צריכה להתפלל'.. את העדים הללו בחופה שבטוחים שאם קצה אפם לא יגע בטבעת לא יחולו קידושין, ואת ראש הישיבה שיודע לומר לסובבים 'זוזו מעט ותנו גם לצלם לעשות את עבודתו'.. את האירועים ה'מלוטשים' שהכל צריך לתקתק באוירת רושם מעושה, ואת האירועים הצנועים שהשמחה בהם היא בדרך כלל עשרת מונים גדולה יותר..

להיות צלם אירועים זו עבודה שמשלבת תכנון, אילתור, ניהול, פסיכולוגיה, סבלנות, אנרגיות, חוש הומור, ושוב סבלנות, ושוב..

איך משיגים אותי: (בשביל מה לכם?) בטלפון 054-6751616 במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה