קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
הפעם מעלה תמונות של חברה כישרונית בטירוף
ותיקות,
@אסתי ק. [קראנצ'ית] מוסרת את געגועיה :)

וגם, היא מחדשת לוגו ומבקשת ממש את עזרתכן. מה יותר אהבתן?
( עמוד אחד עם כל הלוגואים והם מפוזרים בתמונות)

אם אתן רוצות גם ;) תצרו איתה קשר. ממליצה! esti324922210 בגימייל

אברהם והדסה משקפת ים לצד על החוף מ.jpgאברהם והדסה משקפת ים קדימה על החוף מ.jpgאברהם והדסה משקפת מפה מ.jpgאוניה קדימה מ.jpgיושבים סלעים מ.jpg
הַסֶּקֶר נִגְמַר, הַיּוֹם עָבַר
אֲנַחְנוּ כָּאן עִם מָה שֶׁנִּשְׁאַר.
מְנַסִּים לְהַפְנִים וּלְהַתְחִיל לַעֲבֹד
רַק אַחַר כָּךְ יַגִּיעַ הַכָּבוֹד.
טְרִיקִים וְסוֹדוֹת מִבֵּית הַיּוֹצֵר
אֵיךְ לְצַלֵּם חָתוּל בֶּחָצֵר.
אַךְ לֹא רַק, אַל דְּאָגָה

דְּמוּיוֹת נוֹסָפוֹת מִצְטָרְפוֹת לַחֲגִיגָה.

---
אשמח לביקורת בכל חמשת הנושאים...⁦(✯ᴗ✯)⁩
---

1. הוא עמד כל כך יפה, ממש חובה לצלם אותו!

2. הנה ''מאחורי הקלעים'' - חתול עשוי נצנצים!

3. ''עיבוד שונה'' - זה עם הצבע המרוטש...! הורדתי אותו בשחור־לבן הסופי.

4. המבט שאומר הכל! 'נמאס לי להחזיק יינות על הגב... אופססס, הוא שוב פעם בא לשים עלי בקבוק.

5. פוווו איזה דוב... זה עבר עיבוד כבר במצלמה. הרקע במקור שחור!

6. תיקנתי את החלות - הוספתי בהירות. היה לי בעיה כללית עם ההגדרה במכשיר. המון תמונות חשוכות.

7. וקינוח לסיום.

טיפים של התחלה: טיפל'ה.
1. בחרו במשהו עיקרי להתמקד בו - תמונה זה לא סלט!
2. תתמקדו. אבל אף פעם אל תחתכו חלקים חשובים!
3. בקיצור תאזנו בין השניים הקודמים!
בס"ד
בהמשך לזה-
https://www.prog.co.il/threads/ילדות-קסומה.582262/
כשהבאתי לאמא את התמונות הערוכות - היא שאלה אותי - איך לא העלת את התמונות האלה ????? אמרתי לה- זה בדרך...- כבר מעלה .
אני חושבת שהאמא צודקת.
1.1.1.jpg2.2.2.jpg3.3.3..jpg4.4..jpg5.5.5.jpg
ואני יודעת - הידיים זה כואב !!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה