קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
הפעם עיבדתי בסגנון שונה מהרגיל אצלי
גם הצילום היה מאוד מאוד מהיר, בעיקר בתמונות בחוץ
ולכן השפה מבינה צילומית קצת לא מספיק פתוחה, ובשל כך פיציתי בעריכה, מוגזמת או לא? תחליטו אתם
אני אספר קצת על כל תמונה, אם זה לא חופר מדי...
תגיבו, תפרגנו, תקטלו בעדינות ותעשו שמח.

את התמונה הזאת צילמתי באובר, היא היתה ממש בחשיפת יתר, ובעריכה הורדתי את החשיפה, והוספתי רדיאל פילטר כדי לעמעם את השולים (ככה אני אוהב...)
YE_A6835.jpg
והנה המקור:
מקור1.JPG

וזאת תמונה שצילמנו בחצר המשק, האווירה לא "כפרית" לגמרי, יש כאן מרקם של ניילון שמתוח על לול התרנגולות, והמבט לא מחייך אלא מעט תקוע בחלל, אבל כשצילמתי היתה לי תחושה שהפוזה הזאת מספרת על התחביבים של הנער, ומכניסה בהם רצינות ובגרות.
הפלאש שמשתקף על הנילון הוא בעייתי, תזהרו לא לעשות את זה בעצמכם..
YE_A6865.jpg
ועד תמונה מהחצר האחורית, נתתי לבחור לקפוץ, לזוז, ואחרי כמה ניסיונות הגענו לפוזה הזאת.
נערים בני 13 הם בדרך כלל מלאים באנרגיה, רק תתן להם קצת להשתולל, וזה יפתח אותם וישחרר אותם לגמרי.
YE_A6881.jpg ופה הושבתי אותו באמצע החצר, עם כל הבלאגן ברקע, כי זה הרקע שרציתי: סביבה טבעית של מושב, ולא רק נוף קפוא וציורי, רציתי את האמיתי, נראה לי שקיבלתי.
הניגוד בין התנוחה האלגנטית לחצר הפראית, מספר את כל הסיפור בלי להזדקק למילים. (אז מה זה כל מה שכתבת עד עכשיו??)
YE_A6884.jpg
ואלו כמה תמונות לא מעובדות מהסטודיו, הייתי צריך לרסן את האנרגיה הזאת ולהגביל אותה בתוך רקע, וזה דווקא עבד בעיני, כשהוא נכס לעניינים מהר, והתחיל לאלתר העמדות משלו.
YE_A7181.jpg
והנה סתם אחת עם חיוך
YE_A6972.jpg
ועוד אחת נעימה כזאת (לא ערוכה)YE_A6988.jpg
ותמונה של האחות, כי זה מתבקש:YE_A7213.jpg
ורק הצצה על הסגנון של הבר, וזהו.
YE_A7269.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה