קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
  • 185
  • הנה עוד מודעהמלוח המודעות
    המשתמש: photos by h מחפש מישהו מהקהילה שלנו כאן:

מפנה מקום בתיק הצילום שלי - מפנה מקום בתיק הצילום שלי

מוכרת:
    מצלמה DSLR NIKON D80 היתה שנתיים בשימוש חלקי כמו חדשה-500 ש"ח
    עדשת 35 מ"מ היתה 3 פעמים בשימוש- 400 ש"ח
    עדשת fisheye של טמרון יד שלישית אצלי לא היתה בשימוש אבל מהמוכר הגיעה עם ניט-150 ש"ח
    עדשת 55-300 היתה מס' פע' בשימוש מעולה לצילומי חוץ, חדה מאוד-700 ש"ח

חבילה של כל העדשות- 1150
    יחד עם המצלמה-1500

בהצלחה!
    מערכת פרוג
    0 תגובות
    הנה עוד מודעה לאנשי מקצוע:
    המשתמש: הדר ג`אנח ממש מחפש מישהו מקצוען מהקהילה שלנו כאן:

דרושה צלמת מתחילה שמעונינת להתנסות בצילומי ניו בורן תמורת אישור פרסום - דרושה צלמת מתחילה שמעונינת להתנסות בצילומי ניו בורן תמורת אישור פרסום

היי חברה שלי ילדה ילדה מהממת עדין קטנה רק בת שבע ימים. מחפשת צלמת שמעונינת לצלם חינם בכדי להתנסות בניו בורן תמורת אישור פרסום
    אשמח ליצירת קשר בטלפון: 0548461061
    בענין הסגר הבנתי שמותר לבוא לצלם בבית הלוקח

מנויי פרימיום בפרוג מרוויחים יותר!
    רוצו לשמוע עוד על הפרסום וצרו קשרים עסקיים

בהצלחה!
    מערכת מנויי פרוג-פרימיום
    שלום לכן חברותיי הצלמות
    בהמשך לאשכול הזה
    חשבתי אולי כדאי שאעלה פה א ההדרכה שכתבתי,
    נראה לי שכולן מכירות, אבל לטובת המתחילות....
    אפילו אם יעזור לאחת אז למה לא?
    @הדר ג`אנח היא הצלמת המוכשרת שהתחילה בעיבוד התמונה,
    הלפני--זה אחרי העיבוד של הדר,
    ואחרי, זה אחרי העיבוד שלי....
    בהצלחה לכולן שנה טובה ומבורכת(מאוחר מידי?) וחג שמח!(מוקדם מידי?)
    הדרכה.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה