קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
  • 447
  • לאחר ההצלחה עם הסליידרים,
    אנו מציעים מוצר חדש, מיוחד.
    בהזדמנות חד פעמית.

במה מדובר?
    1. תמיד רצית שהמצלמת DSLR שלך תיראה מרשימה, מקצועית וכו'.
    2. תמיד הסתבכת בצילומי חוץ עם שמש וסינוור. . .
    3. תמיד רצית לייצב עוד קצת את הצילום שלך

אז ייצרו עבורך את ה- MATTE-BOX שזה מגן שמש מיוחד,
    אנו מספקים אותו עם אביזר נוסף שזה RODE (מסילות קצרות ממתכת שאפשר להניח עליהם עוד תוספים לצילום, וזה בא עם ידיות מרופדות).

המחיר בארץ של שני האביזרים הנ"ל,
    הוא כ-500 ש"ח.

ואצלנו תקבל אותו ב- 290 ש"ח בלבד !!

וגם,
    תקבל מתנה מיוחדת. אביזר פלסטי ייחודי שיירכך לך את הפלאש המובנה למצלמת ה-DSLR שלך. שדרוג מעולה למי שלא רוצה לצלם עם פלאש חיצוני[מורכב על יציאת הפלאש, מגיע עם 3 פילטרים לצילום מושלם].

אין דברים כאלה...
    [תמונות מצורפות. התמונות שמופיעות ללא המצלמה הן התמונות של המוצר עצמו, השאר הן המחשה והדמיות]

יש פריטים בודדים אצלי,
    ולא צפויים להגיע עוד,
    ולכן כל הקודם זוכה.
    שלח מייל ואשלח לך <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    0 תגובות
    בס"ד
    שלום.
    רציתי לקבל קצת מושגים ממכן המקצועניות בתחום.
    אני בונה עכשיו תוכנית למסיבת גמר. עד עכשיו לא שילבתי בתוכניות שלי מצגות. ועכשיו אני רוצה להשתדרג.
    אשמח שתעשירו אותי במידע בנושא.
    מה מקובל בשוק, כל התוכנית בליווי מצגת? רק שירים?
    במה תלוי המחיר, באיזה סכום זה מתחיל?
    אני צריכה להביא את הרעיונות עד הפרט האחרון? העורכת עוזרת בזה? חומרים למצגת, מי אמור לדאוג לזה.
    נכון, אני ירוקה בתחום, ועכשיו אני לומדת...
    אני מבינה שיש הבדל גדול בין מצגת של כמה דקות ומושקעת מאוד, למצגת שמלווה את השירים עם קטעים מעניינים פה ושם- מבחינת המחיר. אבל עדיין, אם אומרים לי שמצגת ליווי מתחילה ב800 ש"ח לדקה, אז המחיר יוצא הזוי...
    בקיצור. אשמח לשמוע, תשכנעו אותי... אבל קחו בחשבון שהתקציב שלי ממש מוגבל. והמטרה היא כמובן בסופו של דבר להרוויח מהמסיבות ולא רק להוציא את ההשקעה של המצגת.
    אשמח לכל תשובה. ולא לשכוח, יש לי מאחור שלט: נהג חדש. (סליחה, נהגת) אז סעו בזהירות. אני שואלת לגמרי בתמימות בלי רצון לפגוע או להוריד מערככן.
    תודה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה