קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
  • 889
  • אפטר אפקטס- קורס בסיסי
    אפטר אפקטס- קורס מתקדם
    קורס פרמייר פרו
    אינפוט אקסטנדד- טיפים מועילים מאוד באפטר אפקטס ובפרמייר

מידע על המוצרים-
    http://www.sternfx.com/products-he
    המחיר המחיר הכולל של החבילה באתר הוא 1650 ש"ח

אני מציע את החבילה ב1200 ש"ח

הדיסקים חדשים מהקופסה לא נגעתי בהם בכלל ( חוץ מאינפוט אקסטנדד שצפיתי בו פעם אחת)

הדיסקים ניתנו לי במתנה מערן שטרן בתמורה לניהול הפורום שלו באתר.

אני כמעט כל יום נמצא באשדוד ובבני ברק.

מי שמעוניין/ת - 052-3003897
    מייל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מצורפת תמונה מהאתר שלו עם מידע על המוצרים למי שחסום
    צפה בקובץ המצורף 109175
    0 תגובות
  • 76
  • שלום רבותיי

גיסתי היקרה החלה ללמוד לימודי גרפיקה בסמינר, וכחלק מהלימודים הן עובדות על תכונת פרמייר ללימוד עריכת וידאו. לרוע המזל היא עובדת בינתיים על מחשב שלא מסוגל להריץ פרמייר cs5 ולכן התקנתי לה את פרמייר cs4.

אחרי התקנת התוכנה נתקלנו בבעיה משונה מאוד - גיסתי עובדת עם מצמת וידאו כלשהי שיוצרת קבצי mts שזקוקים לעבודה עם hvd (מקווה שאני מגדיר נכון) וכשבאים ליצור פרוייקט שיעבוד עם הקבצים האלו צריך לבחור בפרויייקט HVD.

הבעיה היא שהתוכנה שהתקנתי אצלה לא נותנת את האפשרות ליצור פרוייקט מבוסס HDV אלא רק DV והיא לא מסכימה לקבל את את הסרטונים שהיא מסריטה.

המשונה הוא שכדי לבחון מה הבעיה, התקנתי את אותה התוכנה על המחשב שלי ולהפתעתי אצלי כן ניתן ליצור פרוייקט HVD ולא רק DV.

במהלך ההתקנה לא עשיתי שום פעולה שונה בין ההתקנות אצלי ואצלה אך ישנם שינויים בין המחשבים - במערכות ההפעלה ובחומרה - כדלהלן.

במחשב שלה (שכאמור לא מאפשר ליצור פרוייקט HDV) מותקן ווינדס XP גירסת 32 ביט, ועל זה התקנתי מקודדים של קאזה לייט גירסה 8 פול.

במחשב הנייד שלי (שכאמור מאפשר ליצור פרוייקט HDV) מותקן ווינדוס 7 בגירסת 32 ביט, שלהפתעתי לא מצאתי תוכנת מקודדים שמותקנת עליו.

השאלות שלי הן כך.
    א, האם מישהו נתקל בתופעה משונה שכזו או יודע לתת לה הסבר?
    ב, האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה במחשב שלה ולגרום לפרמייר שלה ליצור פרוייקטים של HDV?
    ג, במידה ולאף אחד אין פתרון לא תיוותר לי ברירה אלא להמיר את הקבצים לקבצים שנתמכים כן בפורמט DV. האם מישהו יודע להמליץ על תוכנה טובה שעושה את ההמרות בצורה טובה? וכמו"כ האם תוכלו להמליץ לי על פורמט מוצלח שעובד מעולה בפרמייר ושאליו כדאי להמיר בלי לאבד מהאיכות?

אני ממש ממש מודה למי שיעזור לי ויתרום מזמנו בכדי להסביר.

אפרים
    0 תגובות
    התלבטתי לפני האשכול הזה, כי מצד אחד, מי כעמך ישראל ורואים פה כ"כ הרבה פרגון ועזרה הדדית, מצד שני, משהו שמציק לי, עוד כשהייתי חדשה פה ורק צפיתי בזה מהצד-(ובאמת, שאפ'חד לא יקח אותי אישי, בבקשה)
    מישהו עורך, תקוע עם שוט/קליפ/תמונה וכו'/ מסוימת שחסרים לו, הוא מבקש והרבה פעמים נענה. עד כאן הכל טוב ומקובל ואהוב וכו'
    מכאן ואילך מתחיל שרשור בלתי נגמר "גם לי, בבקשה" "תזכו למצוות" "אפשר גם" ועוד היד נטויה בשפע רב
    בואו ננסה לנתח את התופעה- יש לעורך מאגר קליפים/אפקטים/רקעים
    הוא לא נולד מעצמו, נכון? זה השקעה טכנית, כספית, אומנותית וכו'
    אם מישהו נתקע בשמחה- זו ממש גמילות חסדים אמיתית, חוצמזה, כשאני אתקע- אני ארצה גם:)
    אבל- עדיין, אין לאף אחד ענין להפוך את המאגר האישי שלו לחשוף לכולם, נכון?
    וגם מה, אני אמורה על חשבון שעות עבודה לשלוח עשרות מיילים לניקים שמעוניינים להרחיב עקרונית את המאגר שלהם?
    בואו ננסה לשמור את הבקשות/הקליפים לזמנים של צורך, ולעזור אחד לשני בשמחה ובחפץ לב
  • 477
  • אדובי מרחיבה את מגוון החבילות המוצעות בארץ לסטודנטים. שתי התוספות האחרונות הן Creative Suite 5‪.‬5 Production Premium ו- Creative Suite Master Collection CS5‪.‬5.

חבילות אלה מצטרפות למגוון הקיים הכולל את:
    ‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Premium ME
    ‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Standard ME
    ‏Creative Suite 5‪.‬5 Web Premium ME
    ‏Photoshop CS5‪.‬1 ME

החבילות מיועדות לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון (מינימום שנתיים), שני ושלישי במוסד להשכלה גבוהה אשר מוכר על ידי משרד החינוך בלבד ! ניתן לעדכן את התוכנה לגרסה מסחרית מתום שנה ממועד הרכישה !!

‫חשוב לציין - שתי החבילות החדשות אינן חבילות ME (כל התוכנות בחבילות אלה הן בגרסה אנגלית בלבד !)‬
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה