תדמית/מצגת זו פונה לסבים חוצניקים של ילדי החיידר ע"מ להתרימם עבור השלמת המבנה שכעת בתהליכי בניה.
באופן כללי העריכה נעשתה ללא תסריט מקצועי ומסודר, כמו כן חלק מההסרטות ברמה ירודה גם הפורמט וגם הביצוע שלהם, והלקוח לא ראה צורך לחזור עליהם.
בכל אופן מה דעתכם על הרצף, על ההרמוניה, מה מיותר (בעיקר מול המטרה), מה מרגש, מה קליט ומה לא, חסר לכם איזה קטע קרינות? (למשל לפני מעמד הסיום) מה זה יגרום לסבא?
תזרמו, ותרשמו הכל בכל מכל... אנחנו סופגים... ואם הלקוח יסכים להשקיע עוד, אז גם משנים...
לי מפריעה נורא החריגה (בלשון המעטה) מהזמן, ובכל זאת קו החשיבה היה, שלסבא יש יותר סבלנות... מה דעתכם על העניין הזה,
חבל שאין מצב לראות את ההבדל באיכויות ההסרטות מפאת גודל הקובץ, כי הרוב היה פול HD והשאר... ד' ירחם.
תודה גדולה מראש לכל הסבלנים שיורידו את הסרט ה-מ-ו-ן זמן, אח"כ יצפו במשך רבע שעה ולבסוף עוד יכתבו תגובה...
להורדה מהג'מבו מייל
מצורף תרגום מהרגע להרגע לדוברי עברית:
- פתיחה: קרין1 - שאיפתו של כל יהודי לגדל בנים עוסקים בתורה, כמו פעם גם היום יהודים עושים דברים גדולים ועצומים עבור מטרה זו. ויש מי ששולחים את בניהם ללמוד תורה מעבר לים למרות הקשיים של הגעגועים והמרחק...
- הרב אורי זוהר: אתם עשיתם מסירות נפש ששלחתם את בניכם לארץ ישראל כי אתם מבינים את החשיבות של תורת א"י אני אומר לכם שעשיתם את הדבר הכי נכון. הילדים שלכם לומדים בחיידר הכי טוב בעולם.
- קרין2 - החיידר מעשי חיא הוקם עי המנהל... אשר רצה להביא את שיטת זכרו גם לביתר, החיידר התחיל מ70 ילדים הוא הלך והתפתח עד שעם הזמן והעומס פתחו את החיידר נפש החיים בעברית.
כיום לומדים ב2 הסניפים כ1000 תלמידים מה שהצריך מבנה הולם
- טעימה ממעמד סיום חמישה חומשי תורה - (אירוע פנימי לפני המסיבה הגדולה)
- ראיון אבא - מתאר את ההתרגשות שהיתה לו לראות את בנו מסיים...
- ראיון סבא - שיטת החיידר יחודית מאד והרבה חיידרים רוצים לחקות אותם.
- קרין3 - מהו סוד הקסם של החיידרים...? איך הם מצליחים להביא לכזו אהבת תורה?
- הרב אורי זוהר - זו לא רק אהבת התורה, אלא גם האהבה שהילדים מרגישים לחיידר. 2 הנכדים האלו שלי, רצים לחיידר...
- הרב קרליץ מפקח - עברית
- ילד - אני שמח ללמוד בחידר נפש החיים. כעת אנו לומדים המפקיד אחרי שגמרנו אילו מציאות ועשינו סיום, אני רוצה להיות תלמיד חכם כי אני יודע שזה הדבר הכי חשוב...
- קרין4 - כבר בגיל חמש לומדים הילדים טעמי המקרא, ובמשך כל שנות לימודיו של החניך בחיידר הוא משנן את הלימוד בניגון ע"מ לשמר אצלו את הלימוד
- קרין5 - השיעורים מועברים בצורה אקטיבית חויתית ע"מ שהתלמידים יתמלאו בחיות ובאהבת תורה
- קרליץ מפקח - עברית
- שיר - עברית
-קרין6 - כל סיום של חומש משנה וגמרא הם סיבה למסיבה
- קרין7 - אחד מהסודות של החיידר, זה ההצלחה של הרבנים, לנגד עינהם עומדת מטרה אחד: להביא לקידומו האישי של כל תלמיד הן בידיעות וההשגים והן במידות וירא"ש
מעל כולם עומד המנהל המסור...
- ראיון מנהל - עברית
- קרין8 - ההצלחות מדברות בעד עצמן. הילדים נבחנים אצל גדולי ישראל וגורמים להפעלות בכל פעם.
- קרין9 - אות לאות, דף לדף מסכתות נשלמות ונוצרת מנגינה שעולה מעלה. הלואי ומילים אילו מתוך פיותיהם הטהורים ימצאו קשב בשמים ונזכה לשומע את כל השופר.
- בקשת המנהל - עברית
- שיר:
סבא: כשהנינים ממשיכים בדרך שרצו הסבים שלי, זה ממש... (אין מילים)
כשילדי ישראל יושבים ולומדים את התורה הקדושה
מביט עליהם הקב"ה ורווה נחת...
הנכד שלכם לומד בהתלהבות ובחשק
אור התורה מתגבר
דף גמרא ועוד אחד
מלווה בניגון מתוק
ןמי שמתמסר מי שנותן לתורה - עץ חיים היא למחזיקים בה
הוא קונה זכות חלק בתורה ותומכיה מאושר
סבא יקר הבט על הנכד שלך
תודה ותשבח מתוך שמחה
זו הנחת שלך זה האושר,
ההמשכיות של שרשרת הזהב.