קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
  • 780
  • אהלן,

אני עובד על יצירת תקליטורים של לומדה הכוללת כמה עשרות שיעורים באורך חצי שעה כל אחד באיכות HD.
    אני צריך שהכל יכנס ל-3-4 תקליטורים, ולכן לא אוכל להשתמש ב mpeg-2
    אלא בפורמטים דחוסים יותר, יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל אפילו תשובה חלקית :
    1. יש למישהו/י הצעה איך אפשר ליצור תפריט ראשי שעולה אוטומטית לDVD-ROM שיתנגן במחשב בלבד?
    2. הייתי שמח לקובץ סופי שיפתח אוטומטים גם בMAC וגם בPC.
    3. אופציה לתפריטים שאוכל לעצב, ולתת-תפריטים שיזניקו לסרטוני השיעורים ולקבצים נוספים (למשל PDF/DOC) הנמצאים בתקליטור.
    4. אופציה שסרטוני השיעורים, לא יפעלו בנגן /חלון חיצוני, אלא חלון מובנה שיפתח לאחר בחירה בשיעור מסוים- בתוך המסך הראשי (ושיכסה כמעט את כולו). אני מניח שעל הסרטונים להיות בפורמט ספציפי במקרה הזה. שוב מזכיר עדיפות גבוהה שהפורמט יתאים גם לPC וגם לMAC.

הציעו לי ליצור תפריט בHTML ולהכניס נגן מובנה,לא התעסקתי אף פעם ב HTML, ואני רוצה שהתפריט יהיה מרשים, עם מוזיקה ומעברים יפים- בדומה לתפריטי DVD.
    אני מבקש יותר מדי? או שיש תוכנה טובה, שאוכל ללמוד להשתמש בה לטובת העניין.
    יודע אפטר, פרימייר , פוטושופופ ועוד...
    בינתיים מה שמצאתי שנראה בכיוון זה DIRECTOR של ADOBE.
    אשמח לשמות של תוכנות מתאימות, ולינקים לטוטוריאלס

אם הפתרון הכי טוב הוא html אשמח להצעה לתוכנה טובה לצורך העניין.

אני לומד מהר- ואוכל לרכוש תוכנה מתאימה ולקרוא טוטוריאלס.

סליחה על עודף המידע.

שבוע טוב.
    0 תגובות
    הקופסא הזו שמשתמשים בה בתחילת צילום קטעי הסרטים.
    צפה בקובץ המצורף 74491
    למה היא משמשת, ומה זה המספרים שמצויינים עליה ? מישהוא יודע ??

אי אפשר להסתדר בקריאת ה'אקשן' וה'קאט' בלי הקופסא הזו וה'פלאק' הזה שהיא משמיעה :eek:
    סתם סקרנות שמקננת במוחי מזה זמן רב.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה