קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
אני באה מתחום הוידאו כבר 10 שנים ופותחת בשעטו"מ כיתה.
יש למישהו רעיון איפה לקנות מחשבים (כמות באישי)
אני מוגבלת במחיר ורוצה את הטופ...
יש לי כמה הצעות מחיר מכל מני וחשבתי לעצמי רגע, אם אייבורי שכולם דברו עליהם לא כל כך נחמד בלשון המעטה , - אם הם לא טובים לי לפרטי כי אני לא רוצה שילך לי חומר או חומרה אולי הם כן טובים לי מבחינת עלות לכיתה שהרי בכיתה זה מצוין לי חומרה טובה וזולה ואם היא מתקלקלת- לעולם תלמידים שומרים אצלהם (בכל אופן בס"ד כך יהיה) גיבוי באונקי או משו כזה.
אין לי תקציב לI7 אבל אני רוצה לקנות לפחות I5 .
יש לי שתי הצעות מענינות מאנשי שרות בתחום ואני די מתלבטת הנה שתי ההצעות.
מי יכול לעזור לי?

הצעה א
מעבד I5 650
לוח GIGABYTE GA-P55AUDH
זיכרון DDR3 1066MHZ 4GB
כרטיס מסך OB (למה הם מציינים את כל השמות והקשקושים בעוד שורה כשמדובר במשהו שיושב און דה בורד?....)
רשת OB
ספק כח HUNTKEY REAL500 WAT ATX
דיסק WD 500 GB SATAII
מארז HUNTKEY
מסך לא כלול

הצעה ב'

מעבד intel quad core 8300ghz
לוח asus g41/ foxconn
זיכרון DDR3 1066MHZ 4GB קינגסטון
כרטיס מסך ddr3 geeforce 9800 ואני רוצה לשנות אותו לפחות לGTS250 בגלל הOPEN GL של אפטר
ספק כח HUNTKEY REAL400 watt
דיסק seagate250GB SATAII
מארז לא ידוע...(כלומר שכחתי לשאול איזה בדיוק)
מסך 22 chimei
neks,+ gfcr+ murc LG
1394 PCI לצערי כי אני רוצה OB

מה אתם אומרים? על מה להתפשר ? מסגרת התקציב במחיר לדילר עומרת אצלי על כ3000 ש"ח לעמדה.
יש לנו סיכוי?
תשובת המומחים נדרשת בהקדם

ועוד משהו:
אני מחפשת מחווט זול, שלא יקח לי יותר מדי ברקיע ואם הוא גם חשמלאי על הדרך שיעשה את כל העבודה במחיר לא יקר- זה יהיה נהדר.

תודה לכל המסייעים שעזרתם מוסיפה להם זכויות ליום הדין.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה