קהילת תכנות

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום התכנות, והנדסת תוכנה.
הרשאת פתיחת נושאים הינה לחברי הקהילה בלבד.
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות לקהילת תכנות הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

קהילת מתכנתות

קבוצה סגורה לנשים שעוסקות בתיכנות
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות הקישי כאן
פרטי
שלום רב לכל קהלא קדישא דין בכל אתר ואתר
בשנים האחרונות רבו המכשולות בכל מיני תוכנות בכך ששמים תמונה לא ראויה בעת פתיחת התוכנה
העלתי את זה מזמן אך זה היה טעות שלא העליתי את זה לכאן עד היום
אם ידעו לכם משהו שקיים לו תוכנה מעיין אלו תגידו לפחות שידע שקיים כזה דבר להחליף תמונה
אני מעלה לכאן את כל התוכנות האלו עם תמונה ראויה זהו רק קובץ החלפה לאחר שהתקנתם את התוכנה אם זה מהאתר הרשמי או פרוץ מאיפה שהוא
פשוט תריצו את הקובץ המתאים והתמונה הלא ראויה תתחלף לראויה כמו כן שמתי יישום שיחזיר חזרה לתמונה ראויה במקרה אם יהיה בעיות מה שבדרך כלל לא קורה וגם בנתיים לא קיבלתי תלונות
שימו לב בתוכנת פוטושופ כדאי לפני החלפת התמונה להיכנס למיקום הזה
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2020
ולהעתיק את התיקייה הזאת
Resources
לשולחן עבודה הוא כל מקום אחר ואז להתקין את ההחלפה ובמקרה וקורה בעיות תמיד תכלו להחליפו בחזרה בקיים
לא אמור להיות עד עתה לא קיבלתי תלונות אך תמיד כדאי להיות מגובה
אשמח תמיד להיות לכם לעזר בכל נושא
בהצלחה

קישור לדרייב עם כל התוכנות להחלפת תמונה לא ראויה
להורדה לחץ כאן
מישהו מכאן עבר קורסים של יניב ארד ? מישהו מכיר את הקורסים האלו ? את שיטת הקורס ?
שווה את הכסף ?
תודה על כל מידע
 תגובה אחרונה 
היי
התקנתי אנגולר מטריאל על פרויקט ונותן לי תשגיאה הבאה: (שאני מנסה להריץ אותו)
Error: The target entry-point "@Angular/material/dialog" has missing dependencies:
- @Angular/cdk/overlay
- @Angular/cdk/portal
- @Angular/cdk/bidi
- @Angular/cdk/a11y
- @Angular/cdk/platform
- @Angular/cdk/keycodes​

לפי מה שהבנתי זה לא התקין לי dialog טוב (הוא קיים ב node_modules)
בהמשך השגיאה הוא נותן לי גם את השגיאות הבאות: (אולי זה קשור)
npm ERR! code ELIFECYCLE
npm ERR! errno 1
npm ERR! <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> start: `ng serve`
npm ERR! Exit status 1
npm ERR!
npm ERR! Failed at the <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> start script.
npm ERR! This is probably not a problem with npm. There is likely additional logging output above.

npm ERR! A complete log of this run can be found in:
npm ERR! C:\Users\1\AppData\Roaming\npm-cache\_logs\2021-12-24T09_39_03_922Z-debug.log
The terminal process "C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe -Command npm run start" terminated with exit code: 1.​

אני אמורה להסיר את אנגולר מטריאל ולהתקין שוב??
או מה בדיוק???:unsure:

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה