קהילת תכנות

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום התכנות, והנדסת תוכנה.
הרשאת פתיחת נושאים הינה לחברי הקהילה בלבד.
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות לקהילת תכנות הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

קהילת מתכנתות

קבוצה סגורה לנשים שעוסקות בתיכנות
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות הקישי כאן
פרטי
אנו לקראת העלאת האתר שלנו לאוויר ב"ה
אך לפני כן נצטרך לפרוס זאת בשרת
האתר שלנו דינמי ומורכב מאוד, הכולל התקשרות בין משתמשים, אחסון / העלאה / ושליחת קבצים, בינה מלאכותית, הצפנת הודעות מקצה לקצה, ועוד
המתכנת שלנו המליץ על חבילת פרימיום מאתר גרמני, אך זה יקר מאוד (179$ לחודש)
קישור
https://www.subhosting.net/
ואני מעדיף המלצה של מישהו מהארץ
ואלו השאלות שלי
1. האם אני צריך שרת וירטואלי או אחסון אתר רגיל (מה ההבדל)?
2. מה הגודל של האחסון שאזדקק לו (לחודש / לשנה)?
3. האם ניתן לשדרג את גודל החבילה של אחסון האתר תוך כדי תקופת המנוי
4. אני מעדיף כמה שיותר זול, ולכן חשבתי על אחסון בחול, אך האם זה יפגע במהירות האתר
5. יש חברה מומלצת הכוללת גיבוי יומי + אבטחה מירבית שעונה על הצרכים שלי?
אשמח שתכוונו אותי, כיוון שאין לי הבנה בנושא
תודה רבה
  • תודה
Reactions: כוח עזר1 //
11 תגובות
--- דבר ראשון יש לקרוא את הדרישות לעצור ולחשוב - זה מתאים לשלוח קו"ח, אחרת אין טעם!!! ----
מהנדס אוטומציה

AudioCodes הינה חברת VoIP, רשת נתונים, מוצרי הקלטת שיחות ופתרונות תקשורת ענן מתקדמים. אנו מחלקה הנדסית דינמית אשר מעצבת ומפתחת פתרונות הקלטת שיחות וקולי שמע של AudioCodes ומציעה סיכוי לגלות את עולם התקשורת וה- AI ולאתגר באמצעות מגוון משימות מעניינות. אנו מחפשים מערכת יחסים ארוכת טווח עם מהנדס אוטומציה, אשר נלהב לחקור, ללמוד ולהטמיע טכנולוגיות חדשות, כמו כן אנו שמחים לחשוב מחוץ לתיבה מעבר לתיאור התפקיד המיידי כדי לעזור איפה נָחוּץ.

אחריות: • ניתוח דרישות תכונות וסיפורי משתמשים ועיצוב מקרי בדיקה ותוכניות בדיקה בהתאם. • פיתוח, שיפור ותחזוקה של בדיקות אוטומטיות בכל מקום שניתן לבצע אוטומציה. • ניתוח וביצוע מחדש של בדיקות ידניות לאלו אוטומטיים • ניתוח דוחות בדיקות אוטומציה • יכולת התמיכה לתמיכה סביבות בדיקה במעבדה ובענן

כישורים וניסיון דרושים: • ניסיון של 1-2 שנים בפיתוח אוטומציות • ניסיון בתכנות עם Python \ C # \ Java או דומה • ניסיון עם שילובים מבוססי API וידע REST API • יכולת לנתח תכונות ואדריכלות מורכבות ולעצב תוכניות בדיקה מקיפות • כישורי ניתוח ופתרון בעיות מצוינים • כישורי למידה עצמית מצוינים • יכולת לעבוד באופן עצמאי

יתרון: • ניסיון בבדיקת מוצרי SaaS \ PaaS • ניסיון עם תכלת • ניסיון עם PowerShell • כישורי סקריפט מעולים • ניסיון עם בדיקות ידניות, אוטומטיות, אינטגרציה, פונקציונליות או ביצועים • רקע ברשת ופרוטוקולי VoIP.

חינוך חובה:
בעל תואר ראשון או תואר ראשון במדעי המחשב \ הנדסת טלקומוניקציה או סימילה

קו"ח מתאימים לדרישות בלבד! לשלוח:
newwork.for.u(@)gmail.com
  • תודה
Reactions: אנונימי1231 //
1 תגובות
שואלת בשביל מישהי:

יש לי קומפוננטה שאני רוצה לעשות אותה גנרית ולהשתמש בה מכמה פרויקטים שונים.
במילים אחרות - ליצור npm module משלי.
ראיתי כמה מדריכים לזה ובסוף הצלחתי להגיע לתוצאה כמעט מלאה.
הבעיה שלי שכשאני מנסה להשתמש בזה אני מקבלת את השגיאה הבאה:
קוד:
./node_modules/@XXX/settings/src/Settings.tsx 3:11
Module parse failed: Unexpected token (3:11)
You may need an appropriate loader to handle this file type, currently no loaders are configured to process this file. See https://webpack.js.org/concepts#loaders
| import React from 'react'
|
const Settings: React.FC<{ onClickSettings: () => {}; className: string }> = ({ onClickSettings, className }) => {
|     return (
|        <button className={className} onClick={onClickSettings}>General Settings</button>
ניסיתי לסדר את ה babel/webpack קונפיג ולא הצלחתי.
ניסיתי לחקות ספריות קטנות יחסית ולראות מה הם עשו וממש לא הצלחתי להבין.

האם יש למישהו ניסיון עם יצירת node module עצמאי ויוכל להסביר לי איפה הבעיה?
(היא אמורה להיות בקוד של הספריה המשותפת, כמובן)
או לחילופין אשמח לשמוע על רעיון אחר של שיתוף קוד בין repositories שונים.

תודה רבה!

זה הקוד של הקומפוננט המשותפת
JavaScript:
import React from 'react'
const Settings: React.FC<{ onClickSettings: () => {}; className: string }> = ({ onClickSettings, className }) => {
    return (
        <button className={className} onClick={onClickSettings}>General Settings</button>
    )
}
export default Settings;
וזה הindex.js שהוא הentry point שמופיע כmain בpackage.json
JavaScript:
import Settings from './Settings';
export {
  Settings
}
  • 601
  • שלום לכל המשתמשים היקרים,

כפי ששמתם לב הוספנו בראש הפורום 4 מאמרים הנוגעים לתחומי העניין של הפורום (בנוסף למאמרים שפורסמו בתשלום).
    תצוגת הטקסט במאמר מכובדת יותר, קריאה ומזמינה.

בשורות הבאות רכזנו עבורכם את הידע הרלוונטי לגבי העלאת מאמרים

יצירת מאמר
    1. לשם יצירת מאמר יש להקליק כאן או להיכנס בתפריט העליון למאמרים וללחוץ על הכפתור העליון בצד שמאל 'הוסף מאמר'.
    2. ראשית יש לשייך את המאמר לקטגוריה הרלוונטית.
    3. עריכת המאמר דומה לעריכת פוסט רגיל.
    4. חובה לצרף לכל הפחות קובץ תמונה אחד למאמר.
    5. לאחר אישור העריכה המאמר יועבר לאישור המנהלים, לאחר כתיבת מספר מאמרים איכותיים תינתן הרשאה להעלאת מאמרים ללא צורך באישור.

כללי בסיס
    • אורך המאמר צריך להיות בין 30 ל 500 מילים, מאמר ארוך/קצר מידי לא יאושר.
    • המאמר צריך להיות חף משגיאות כתיב וטעויות בסיסיות בפיסוק.
    • מאמר צריך להכיל תוכן עם ערך מוסף עבור המשתמשים (השראה, הדרכה, שיתוף מרתק וכדו')

פרסום וקידום אינטרסים כלכליים
    • אין לפרסם ולקדם אינטרס כלכלי וממוני באמצעות המאמר באופן ישיר או עקיף
    • ניתן לחתום בסוף המאמר ולציין את פרטי העיסוק של כותב המאמר - מאמרים שיכילו קידום אינטרסים לא יאושרו.

הרווח שלנו
    תוכן עשיר ומקצועי באתר
    שימוש במאמרים ושליחת תקצירים לרשימת תפוצה למתעניינים

הרווח שלכם
    קידום ומיתוג בפורום ובנתוני החיפוש בגוגל (מאמרים מקודמים בגוגל יותר מאשר פוסטים)
    הוספת נקודות לדירוג: 80 נק' למאמר ראשון ו- 150 נק' לכתיבה של מעל 5 מאמרים (הדירוג משפיע על הקידום באינדקס היוצרים).

בברכה
    צוות פרוג
    • תודה
    Reactions: ינח ו-אפר2 //
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה