קהילת תלת מימד (הדמיות אדריכליות ועוד)

מיועד לאנשי מקצוע העוסקים עם הדמיות ומידול בתלת מימד, מכל סוג ותוכנה.

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
זה כשנה שלא יצא לי להכנס לאתר של טוטם חברה להדמיות וכו' וכדו', שלפי הלקוחות הפרוייקטים והעבודות זה נראה שזה חברה מאוד רצינית וגדולה.

השבוע לאחר שנכנסתי לאתר שלהם התעוררתי לחשוב, האם יש סיכוי שיום אחד עוד תקום חברה כזו בציבור החרדי?

אשמח לשמוע את דעתכם!

(אפשר לומר שיצאתי מאוד בהתפעלות מהעבודות הריאליסטיות. אף שאפשר למצוא מעידות, בקטנה).
הרבה שאלו אותי ובכל פעם שהנושא עולה אני רואה שהשאלה עולה שוב ושוב
למה אני מתכוון שאני מדבר על יישור קווים ועיוותי עדשה

מצורפים לכאן שני לינקים לשתי עבודות שכבר ראיתם
ההבדל הוא שבשתי העבודות הוספתי פלאג נחמד
שמאפשר לכם לשנות את זווית הצפיה
לעבור בין מצב של "עדשת עין הדג" למבט אדריכלי

שימו לב שבמצב "אדריכלי" כל הקווים מיושרים
גם האנכיים וגם האופקיים. לעומת זאת מצב עין הדג יוצר עיוותים בשני הצירים
אבל מאפשר לכם לראות קצת יותר

הרעיון הוא לשמור גם בצילום וגם בתלת
על קווים אנכיים ישירים, כי הם אלו שקובעים בסופו של דבר
לעין הרבה יותר קל להתיישר עם האנך ולא עם האופק

הדרך לשמור על קווים ישרים היא די פשוטה

א. לשמור על עדשה/מצלמה מקבילה לריצפה (אצלכם קוראים לזה Z אם אני לא טועה) ולהזיז אותה תמיד רק לימין ולשמאל בלי הטיות. מקסימום לשנות את גובה העדשה אבל לא ליצור הטיה.

ב. לעבוד באורך מוקד בין 35-50 מ"מ מה שינטרל את העיוותים
ברור לי שרובכם רצים ישר לעדשות מאוד רחבות בכדי להראות כמה שיותר
לפעמים החדר מספיק גדול ואפשר"לצלם" אותו מנקודה רחוקה יותר.

דירה לדוגמה

מוזיאון

בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה