קהילת תלת מימד (הדמיות אדריכליות ועוד)

מיועד לאנשי מקצוע העוסקים עם הדמיות ומידול בתלת מימד, מכל סוג ותוכנה.

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
http://www.3dmodelfree.com/
יש מצד שמאל רשימת קטגוריות לפי נושאים.
תהנו!
בעיקרון אפשר להוריד בחינם, אבל לא יודעת לגבי זכויות יוצרים
אנימציה נחמדה שנוצרה על ידי 3 תוכנות
  • מוד בוקס (פיסול)
  • בלנדר (עקיבת מצלמה)
  • מאיה (אנימציה)
תהליך עבודה נחמד שמראה איך בעצם הדברים עובדים, נהניתי עכשיו תורכם.

צפה בקובץ המצורף 131481

דבר המפיק

Como nos pidieron por ahí un making Of de "Sculpey Dance" acá juntamos algunos materiales que teníamos del proceso.
Este video nació por probar cosas que nunca habíamos hecho, como... animar algo bailando, después de ver referencias de baile y terminar el rigging, estaba animando y encontramos una bolsa con sculpey que tenía guardada hace años y se nos ocurrió jugar con nuestra cámara de fotos (canon t2i) hicimos un video y con unas fotos generamos el HDRI del ambiente, que finalmente no usamos y lo iluminamos a mano ya que era menos tiempo de render y un resultado muy similar.

Breakdown tiempos producción:
"Sculpey Dance"
Modelado: Lucas Marquez 1 día, Maya
Sculpting: Jose Tomas 1 día, Mudbox
Video Tracking: Luciano Muñoz 1 día, Blender
Animación: Lucas Marquez 5 días, Maya
Iluminación y Render: Estudio Pintamonos, 2 días, Maya
Compositing: Luciano Muñoz 1 día, After
Música: Por ahora está hecho en torno al tema Bangarang de Skrillex pero se está produciendo una pista de audio propia para la animación.

En total fueron 2 semanas de disfrutar mucho haciendo este proyecto por lo que estamos muy agradecidos de la recepción que tubo, ya estamos trabajando en nuevos proyectos y próximamente estaremos compartiéndolos.

Saludos de ESTUDIO PINTAMONOS.
הודות ל trew, הצלחתי לחרוט בסופו של דבר.
רק מה, נהיו לי מליוני פייסים. שתוקעים לי את התוכנה עם כל תזוזה. ומי מדבר על רינדור?
אני רק מנסה לרנדר, והמחשב מתעצבן עלי. הודעת שגיאה, והתוכנה נסגרת.
טוב לא פלא, כבד עליו.

אז... כמה שאלות.
א. האם יש דרך קלה יותר ליצור את החריטה הזו בלי להגיע לאיטיות כזו?
ב. החריטה לא "חלקה", איך יוצרים חריטה חלקה יותר?

תודה!

(הכותרת ע"ש המטילי זהב שניסיתי לרנדר, למי שלא יפתח את הקובץ וזה הטקסטורה שניסיתי להשים)
מדובר על תוסף שנותן שקורע את המש בקליק אחד למודלי ארכיטקטורה או ליתר דיוק למודלים לא מסובכים דוגמה לטקסטור בקליק.

מתקינים בדרך הרגילה, כדי למצוא את התוסף תרשמו UV בחלון התוספים, בתמונה תוכלו לראות איפה הוא ממוקם.

אופן השימוש: בוחרים את האוביקט או את החלק אותו רוצים לטקסטר, לוחצים על UVW Box Map והופ יש קריעה למש.

צפה בקובץ המצורף 130709
 תגובה אחרונה 
  • 927
  • צפה בקובץ המצורף 130418
    זה אומנם תוצרת מודו אבל עכשיו יש את תוסף דומה גם לבלנדר.
    מתקינים בדרך המסורתית...
    0 תגובות
    נתקלתי היום בפרסום של אתר טקסטורות חינמי, הלכתי לראות במה מדובר ונהניתי, אני רואה קטגוריית FX או מעניין חשבתי פותח ורואה את זה, או מעולה עולה לי רעיון בראש וכך הוא נראה.
    צפה בקובץ המצורף 130251

חשבתי על זה אחר כך וזה אומר שכל מנוע רינדר שלא תומך בGlow (הקרני אור של התאורה) יכול להציג אותם, ולא רק אלא שאם מקשרים את הסיבוב שלהם למיקום המצלמה אז זה תמיד יראה טוב ותלת ממדי.
    כך זה נראה באנימציה

עקב 2 אשכולות נחמדים בפורום עיצוב גרפי, פתחתי את הבלנדר... (אשכול 1, אשכול 2)
    ניסיתי ליצור את הסיטואציה שבקישור הראשון. (נכון שזה "נראה" קל?;))
    ו... "קצת" הסתבכתי...:
    1. איך אני סוגרת את הדפנות? אין לי 4 קודקודים להאחז בהם...
    2. הראש יצא לי סוג של "שמש"...
    3. איך עושים את ההחלקה? ניסיתי להחליק (לפני שעשיתי מראה משני כוונים) והכל יצא לי כמעט טוב. חוץ מהחיבור של היד עם הגוף שיצא כעין עב"ם. אבל כשרציתי לעגל עוד בכתפיים הבלנדר לא יכל לשאת את העומס... אז התחלתי מההתחלה, בקיצור- איך אני עושה רמות שונות של החלקה באותו יצור?
    4. הסביבה- אם אני רוצה סביבה זהה לסביבה שבקישור, מה עלי לעשות?
    5. שאלה בלי קשר, מה הקיצור לסידור קודקודים בעיגול? (אולי זה יפתור לי את שאלה 2?)

תודה רבה!
    וסליחה על התקפת השאלות...:eek:

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה