קהילת תלת מימד (הדמיות אדריכליות ועוד)

מיועד לאנשי מקצוע העוסקים עם הדמיות ומידול בתלת מימד, מכל סוג ותוכנה.

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
טוב הפעם העזרה באה מכיווני
היות ואני עובד הרבה עם גרפיקאים רוב החומר שלי יורד להדפסה וחיפשתי דרך שאוכל להגדיר את רמת ה-DPI לכל רינדור אך לא מצאתי.
היום נתקלתי
בפוסט הזה ומסתבר שהתוסף הזה קיים כבר כמה חודשים, מה שהוא נותן זה שליטה של ה-DPI ויש לו שם הרבה פריסטים מוכנים לכל מיני גדלים שבשימוש בעולם הדפוס
את התוסף תוכלו להשיג פה (לא לשכול לשמור אותו עם סיומת PY כמו כל תסריט של פייתון)
הוא עובד גם עם בלנדר אינטרנל וגם עם סייקלס, כשאני יגיע לבית אני אבדוק אם זה עובד על עוד מנועי רינדור שמתממשקים לבלנדר (כמו Vray למשל).

זהו עכשיו אפשר להיות רגוע...
http://www.meirkids.co.il/meirland/
ערוץ מאיר פתחו את זה עכשיו, הילדים שלי שחקו שם ונדהמתי מההשקעה והיופי, תהנו.
אני לא מבינה בזה, אבל מהקצת שניסיתי לעבוד בבלנדר, זו נראית עבודת נמלים.
זה זיבראש ופוטושופ?
מישהו מכיר את היוצרים?
אז כך ביום בהיר החלטתי לקחת לסיבוב את YafaRay, למה? כי יש לו תוצאות ממש יפות.
אני חושב שהוא המקביל החופשי של מנטול ריי אבל אני לא סגו על זה עד שאני לא יכיר טוב את מנטול ריי, אחד הדברים שישר שמים לב זה שהוא לא תומך GPU ולכן צריך הרבה סבלנות עד שזז משהו (כמובן אחרי שאתה רגיל לסייקלס)

בנוסף הלכתי להוריד את אוקטן רנדר שסוף סוף מוכן לקבל ממני מודלי לרינדור עשיתי עליו סיבוב עם הכרטיס מסך והכל טסססס, לא ממש הצלחתי להבין איך הוא עובד ולמה הוא עובד כך (שמש למשל מכוונים לפי מפת כדור הארץ ומגדירים שעה שזה מדהים לחלוטין) לאט לאט אני מקווה לראות למי אני נדבק יותר.

בינתיים אני מעלה פה ניסיונות שלי עם יפה ריי שהוא מנוע מבוסס פוטונים אולי זה חלק מהכאב ראש אנחנו כבר נראה את זה בהמשך.

זה הרינדור הראשון שלי ששגוי מיסודו כי בטעות נתתי IOR גם לכוס וגם למים את התוצאה אפשר לראות, מה גם שיש שם שתי מקורות שמש...
כרגע אני מרנדר רנדר נוסף שיהיה מוכן בטח עוד חצי שעה עם GI מעניין איך יצא

עדכון:עדיין שובר שיניים אבל כבר יותר בכיוון
צפה בקובץ המצורף 109396
צפה בקובץ המצורף 109414
צפה בקובץ המצורף 109415
צפה בקובץ המצורף 109413
וזה מסך הפתיחה שאגב הפעם לא היתה תחרות אלא בחרו עבודה מהגלריה של הפורום שלהם.

נוספו 4 דברים משמעותיים
1. סייקלס נכנס לתא המטען, מהיום יהיה פשוט יותר לדווח באגים ולבדוק את המנוע, זה בעצם אומר שמהיום בלנדר מגיעה עם 2 מנועי רינדור.

2. צביעה דינמית שולבה בתוכנה מה שאומר שעכשיו אובייקטים יוכלו לצבוע אובייקטים אחרי ברגע שהם נוגעים אחד בשני, הדבר החמוד פה זה שלא מדובר רק על צביעה אלא גם על שינוי המש של האובייקט
לדוגמה יהיה מאוד מאוד קל ליצור עקבות של אובייקט על שלג.

3. מעקב מצלמה שולב בתוך התוכנה זה היה פרוייקט של גוגל קיץ של קוד שהגיע לסיום שלו מעכשיו אפשר לשלב בוידאו חי דמויות תלת ממדיות ושהם יראו כאילו הם היו שם מאז ומתמיד.

4. סימולציית האוקיינוס שולבה בצורה סופית, עכשיו אפשר ליצור אוקיינוס עם גלים וקצף מלא או ים רגוע ובצורה ממש קלה (באמת קלה בדקתי אותו).

חוץ מזה יש עוד כמה דברים קטנים כמו תוסף ייוצוא לאפטר אפקט וניוק, הרחבה של ה-API לתמיכה גדולה יותר ותיקוני באגים.

רשימת התוספות המלאה באתר של בלנדר
את האמת שגם אני מסוקרן לראות את התוצאה הסופית בינתיים אני יגבה לי עוד קצת.
על העבודה המוגמרת אחראית גברת
א''ב שאגב למי שחשב שראה מספיק עבודות גרפיקה יפות כדאי שיציץ פה.
(יש סיכוי שנראה פה את המודעה בשלמותה?)

בכל אופן זה חלקי בכל הסיפור
כמובן שהטיפוגרפיה אינה שלי
נ.ב. שכחו מהרצפה היא רק כדי לקבל צל (אגב בגרסה הסופית היא בצבע שונה)
 תגובה אחרונה 

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה