Title

תחבורה ורכבים

פורום לענייני תחבורה ציבורית • תעופה • רכבים • לימוד נהיגה • וכל מה שקשור בתחבורה.

מאמרים אחרונים באתר

מעשה שהיה כך היה שבוע שעבר:
השעה בערך 11 בלילה, אני נוסעת מעיר קרובה לעיר מגורי. גרה ברחוב האחרון.
נשארתי אחרונה באוטובוס ופתאום אני אוחזת שהנהג לא נכנס לרחוב אלא ממשיך למסוף,
אני שואלת- אתה לא נכנס לרחוב X?
והוא: לא צלצלת! כאילו, עוד לא נכנסנו לרחוב, ויש שם 2 תחנות, מה הקשר לצלצל? (מאמינה שהוא לא ראה אותי וחשב שהאוטובוס ריק ומצא תירוץ נבוב)
טוב הגענו למסוף הוא אומר לי תרדי.
אני- לא יורדת, קח אותי הביתה!
הוא התעצבן סגר דלת המשיך לנסוע. נסע בפראות ובעצבים תוך כדי צעקות: לא אכפת לי שתתלונני עלי לא מעניין אותי בלה בלה בלה.
אני- תן לי פרטים שלך! הוא- לא נותן! אני- אמרת שאני יכולה להתלונן, איך אני אתלונן ככה? הוא- לא נותן.
יצאנו, אנחנו בכביש צמוד לעיר, לפתע בשומקום הוא פותח דלת ואומר לי את הפרטים שלו- שם ומספר נהג,
אני- אתה בטוח משקר תן לי קבלה שלך (לא יצא לי קבלה כשתיקפתי ) הוא- את לא יורדת? (בצרחות !!!) ובא לסגור את הדלת,
פה כבר הרגשתי שזה מידי מסוכן להשאר איתו כשההגה בידיים שלו. צעקתי לו - או קיי אני יורדת! והוא- תרדי יא XXXX (לא מתאים לרשום פה כאלה מילים)
ירדתי באמצע שום מקום, קור כלבים, בעלי שם את התינוק אצל שכנה ובא לקחת אותי הביתה. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה לנו אוטו.
עד פה עובדות. מכאן לשאלות :
אני לא רוצה לעבור לו על זה בשתיקה גם כי אני מרגישה שמגיע לי פיצוי על כזו חויה מפחידה ומשפילה, וגם כדי שהוא ילמד שאי אפשר להתנהג בכזו ברוטליות (השבוע נסעתי איתו שוב, משמע לא העיפו אותו עדיין, אבל רק שלשום התקשרו לשאול אותי על פרטי המקרה אז אולי עדיין לא הספיקו?)
ומכאן לשאלות:
1. על אילו עבירות חוק הוא אכן עבר? אשמח לקישור ללשון החוק באם ישנו
2. כמה פיצוי הגיוני לדרוש על כזה סיפור?
3. באם החברה לא תתן את הפיצוי מעצמה (מה שסביר שיקרה) את מי אני אמורה לתבוע את החברה או הנהג? ואיך עושים את זה? (כמובן שכזה דבר אני אעשה בהתיעצות עם רב)
אשמח מאד לקבל תשובות ואם יש כאן עו"ד אני אשמח יותר, תציינו את זה.
ולסיום- פרוג עובד לי מאד גרוע לכן אולי לא אצליח ללייק לכן או להגיב מיד, אבל תודה ענקית מראש על כל תגובה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה