תפילת רבים

פורום לבקשות תפילה

מאמרים אחרונים באתר

יישר כח לכולם!
בעזרת ה' בזכות התפילות הוא יבריא. אמן
אני כותבת לך כי יש חייל פצוע שזקוק לעזרתך בתפילות ביום כיפור הקרוב.

לצערי הוא אחד מתוך 11,000 חיילים פצועים ממלחמת חרבות ברזל.

אתר שסייעתי בהקמתו בחודשים האחרונים,
מרכז את שמות החיילים הפצועים ומאפשר לכל יהודי בארץ ובעולם לאמץ לוחם שנפצע ולהתפלל עבורו.

היה לי חשוב להקים את האתר כי אני מאמינה שאסור לנו להשאיר אף חייל לבד,
לכן אני פונה כעת לכל אנשי הקשר שלי עם בקשה לאמץ לעצמם שם של חייל פצוע.

איך עושים את זה?
נכנסים לאתר -מצדיעים בתפילה בוחרים שם של חייל
ומאמצים אותו לתפילה בחגים.

אפשר גם להוסיף באתר שם של חייל שאתם מכירים שנפצע.

דרך נוספת שמאד יכולה לעזור היא -
פשוט להעתיק את ההודעה הזו ולשתף אותה בקבוצה.
תודה גדולה!

בברכת גמר חתימה טובה,
יעל

האתר נקרא מצדיעים בתפילה
  • 72
  • אמרתי שחייבים להוסיף תפילות
    נכנסתי לקישור הזה
    https://blubber-studio.co.il/חרבות-ברזל/
    אמרתי, אבל נראה שזה לא משפיע על קריאת הספרים...

הקישור הזה עובד?
    משהו שקשור לקישור הזה - אולי יוכל לסדר שזה יעבוד
    חבל, כל אחד שיכול להגיד תהילים - זה דחוף!!

(נכון שיש עוד קישורים לאמירת תהילים - רק מעניין אם הקישור הזה עובד - כי הוא נמצא אצלי במועדפים ורציתי להגיד...)
    0 תגובות

התפללו: לוחם צה”ל שהפך למפקד בצבא אוקראינה נפצע קשה מתקיפה רוסית​

עם תחילת המלחמה, התגייס מיד לצבא האוקראיני. הודות להכשרתו הצבאית בישראל, הוצב בחזית הלחימה מול הכוחות הרוסיים. תוך זמן קצר התקדם בשורות הצבא, וכיום הוא מפקד על פלוגה של עשרות חיילים – עד שנפצע קשה, ואיבד את ידו
    • תודה
    Reactions: דוכי בחול1 //
    5 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה