תפילת רבים

פורום לבקשות תפילה

מאמרים אחרונים באתר

במודיעין עילית נפטרה ביום שישי אחרון הרבנית הצידקנית מרת שושנה ליברמן ע''ה אשת איבדלט''א הרב הגאון משה דוד ליברמן שליט"א רב בית הכנסת וראש כולל "אהל ישראל" בעיר.
לאחר שחלתה במחלה מחוד אלול ולא שיתפה את ילדה על לפני שלושה שבועות והסיבה כך אמרה לילדה שהיא ידע שזהיוצא אותם מהוללים ואמרה שאין מה להוציא את הילדים שהם אברכי כוללים חשובים ולהכניס להם עוד דאהגה לראש, ובעלה היה יוצא איתה לכל הטיפולים בית בחוליםעד לפני שלוש שבועות ואז הרבנית ראתה שהיא צריכה את העזרה למשך 24/7 ואז הודיע את זה לילדים.

עוד מעשה מתקופת החולי: הרבנית ע''ה הייתה מאושפזת באישפוז בית עד יומה האחרון ובשלושת השבועות האחרונים ששהו איתה בניה ובנותה (לפי תורנות) אמרה לילדה שיש לה צמיד - פעמן על היד ומתי שהיא צריכה את עזרתם במהלך הלילה אז היא תצלצל בו והם ישמעו יגיעו אבל כך אמר אחד הבנים היום בשבע יום אחד אני ראיתי בבוקר שאמא ע''ה הייתה צריכה משהו בלילה והיא לא קרה לי שאלתי אותה למה את לא צלצת בפעמון הייתי מגיע ועוזר לך ענתה לו הרבנית ע''ה אני חוששת שהצלצול בפעמון יפריע לשכנים וזה יעיר אותם.

ת.נ.צ.ב.ה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה