• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

תרומה וחסד

אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.
  • 568
  • מעתיק מהמייל לכאן מקרה שקרוב לי ומוכר לי אישית, השמטתי פרטים מזהים מדי בשל רגישותם.

אחים יקרים, כולנו שמענו את החדשות ההרסניות עם 7 הבניינים ברחוב סורוצקין שנבלעו בלהבות בשעה 3.45 לפנות בוקר.
    בדרך נס לא היו נפגעים קשה בגוף. הנה לא ינום ולא יישן שומר ישראל.
    אבל בממון וגם בנפש, הפגיעה קשה ואיומה. הדירה של אבא שלי נפגעה מהשריפה הזאת, אולי באופן הכי קשה...
    אבא שלי, 40 שנה לומד ב(....), כל השנים התפרנס מעבודתו ב(.....), התאלמן מאמי ע"ה לפני (....) אחרי מחלה קשה וארוכה, ועכשיו איבד את ביתו בשריפה האיומה הזאת.
    אנא עזרו לנו לסייע לו לבנות מחדש את הדירה המפוחמת. הנזק שנגרם מחריד! זה דורש עבודה מקיפה ותיקונים כדי להפוך אותה שוב לראויה למגורים.
    העלויות של תיקון הדירה גבוהות, ההתגייסות המלאה של המשפחה גם כן לא מספיקה, לכן אנו מבקשים לבוא לעזרתנו,
    בדף ההתרמה, כמה שתוכלו, ומשמים תבוא עליכם הברכה.

בתמונות הכואבות והקשות המצורפות תוכלו לראות כמה פינות ממה שנשאר מהבית. מה תוכלו לעשות כדי להחזיר את השמחה לבית הזה? אנא, התגייסו לעזרתו!

הקישור להתרמה: https://thechesedfund.com/fire/help
    לא הייתי מפרסמת נושא זה אם לא שאני מכירה מקרוב את הישיבה, את העומדים בראשה, ואת הזכויות העצומות שיש להם בהצלת חיים רוחנית וגשמית, במלא מובן הביטוי.
    ראש הישיבה הרה״ג יצחק טופיק, חתנו הגדול של הגאון רבי בן ציון מוצפי שליט״א, פתח לפני עשר שנים ישיבה לנוער בסיכון. במטרה לתת סיכוי לכל בחור ללמוד בישיבה מעודדת ותומכת, באווירה משפחתית חמה, במסירות כנה ואכפתיות נדירה לכל אחד.
    בברכתו ובהכוונתו של הגרב"צ מוצפי נשיא הישיבה הוא מסייע לכל בחור שאינו יכול להמשיך וללמוד במסגרת הישיבתית הרגילה – מסיבות מורכבות שונות – להמשיך ללמוד תורה, ובמקביל משתלב בלימודים מקצועיים על טהרת הקודש.
    שנת הקורונה העמידה בפני ראש הישיבה אתגר כפול:
    הנסיעות אל מעבר לים, שעד עתה היו הבסיס הכלכלי לאחזקת הישיבה ולסיוע לבחורים, נעצרו לחלוטין. במקביל המצב העצים את הצורך לספק מקום תומך ומסייע לנערים רבים שזקוקים לו מאוד, ומספר המידפקים על דלת הישיבה גדל לאין שיעור בחודשים האחרונים.
    הנהלת הישיבה נאלצת לדחות בכאב גדול רבים מהבחורים החדשים המבקשים לבוא ולהצטרף למשפחת 'תורת ה''.
    אנא!
    לחץ על הלינק הבא ותרום ככל יכולתך להצלת נפשות.

מצו״ב פנית הרב מוצפי לתורמים.
  • 298
  • חודש לפני החתונה, עם אבא חולה בסרטן המוח בפעם השנית, אח מושתל כליה וחובות עתק – אין למירי את המינימום הדרוש כדי להיכנס לחופה. כולנו מתגייסים לעזור לה!
    0 תגובות
  • 707
  • אני כותבת מתוך היכרות אישית (שכנים) עם המסירות המדהימה שלהם:
    מזה עשור מפעילה עמותת מורשת אברהם רביץ (לעילוי נשמת הרב רביץ זצ"ל) מסגרות לצעירות חרדיות חסרות עורף משפחתי במצוקה ומצבי סיכון, הצעירות מקבלות תכנית הכוללת מגורים בתנאים נהדרים, והמון תמיכה ליווי ואווירה טובה מתקנת, עשרות צעירות התחתנו אצלם והקימו בתים לתפארת! הכוח, ההעצמה והדאגה לכל פרט נותנים חיים חדשים.
    בתקופת הקורונה עמדו בפניהם אתגרים גדולים, שלא כמו רוב המקומות שהתמודדו עם אתגרי סגירה וצמצום, הם התמודדו עם פעילות מורחבת ויצירת תכניות מיוחדות, כי לא קל להפעיל מסגרת בימים קשים ומאתגרים כאלו, והצוות המדהים שלהם עשה הכל כדי לתת את התנאים הטובים ביותר והאווירה הנעימה גם בסגר ובבידוד שאצלם הפכו לזמן חוויה.
    הקורונה איתגרה אותם גם כלכלית ושם הם פחות הצליחו...
    במיוחד עקב מדיניות השמים הסגורים, מה שמנע מגע עם תורמים קבועים בחו"ל.
    הם צריכים להשלים עד סוף השנה בור תקציבי של 130,000 ש"ח!
    תרומתכם תוכל לעזור להם להמשיך בפעילות החשובה הזו.
    (התרומה מוכרת לצרכי מס)
    לתרומה
    0 תגובות
    שלום חברי פרוג היקרים!
    אני עוזרת למשפחה שכבר כתבתי עליה רבות
    כאן.
    רק החלפתי כותרת.
    למשפחה אין עדיין אוכל לשבת.
    כן פשוטו כמשמעו!!!!
    אני מקבלת הרבה פניות שלא יכול להיות בדור שלנו..וכ'ו.
    ולא יתכן שאין כסף לאוכל
    וזה גוזמא
    וכ'ו וכ'ו.
    אז אנשים יקרים שלא תדעו מצרות ומעוני!!
    כן ישנם אנשים שאין אוכל בביתם ואין להם כסף אפילו לקניה מינימלית זה לא יאומן.
    וזה סיפורים שאני ראיתי במו עיני איך כשהגיעו לבית מאיזה תורם פירות קלמטינה וכו
    כואב הלב לראות איך הילדים תפסו את הקלמנטינה ולא יכלו להאמין...
    אני לקחתי על עצמי לעזור להם ולו במקצת.
    כרגע אני אוספת כסף לקניה לשבת בסופר.
    להלן פרטים לאן להעביר את הכסף,הכסף מגיע ישרות לבנק של עסקן המשפחה ומועבר בשלימותו למשפחה.

כל תרומה תעזור-
    בנק הפועלים

סניף 538

מס חשבון 556919

ע"ש אברהם אבי

תזכו למצוות צדקה מהדרין מן המהדרין

בזכות הצדקה תתברכו בכל הברכות.

אם אתה משמח את שלי אני משמח את שלך.

באשראי
    אם הבנים שמחה | תשלום מאובטח בכרטיס אשראי
    באמצעות פלטפורמת נדרים פלוס
    www.matara.pro

אנא יהודים יקרים!
    בזמנים הקשים היום לעם ישראל הקב"ה רוצה מאיתנו חמלה חסד וצדקה שנעזור אחד לשני שניתן אחד לשני ממה שהקב"ה חנן אותנו.
    ובעז"ה הקב"ה לא נשאר חייב לאף אחד ומשלם מידה כנגד מידה.
    שבת שלום!!
    לתורמים היקרים כדאי לכם לשלוח שמות לתפילה באישי שלי ואעביר למשפחה, בני המשפחה שהחייתם את נפשם יתפללו בשבילכם.
    יהי רצון שתמיד תהיו מהצד של הנותנים והמסייעים.
    אמן.
    למעלה