• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

תרומה וחסד

אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.
מועדים לשמחה!
אני יודעת שאנשים לא אוהבים לראות..
ובצדק!!!
שמבקשים ללא סוף כסף למשפחה..
אני עצמי כבר לפעמים מתעצבנת על עצמי..... כבר אין לזה טאקט איך שאומרים....
ולכן מדי פעם אני אכן משחררת מורידה מעלי עול. ואומרת כבר באמת מוגזם!!
אנשי פרוג לא אשמים שיש משפחה עניה.
מספיק.....
ואז אני הולכת לי לדרכי למשפחתי ולשגרת חיי
אבל משהו בלב פנימה לא נותן לי מנוחה.
איזה קול מדגדג לי שם ואומר ומאשים-

למי את חיה? בשבילך בשביל עצמך או בשביל בורא עולם???? את מי את צריכה לרצות אנשים שסובלים או את עצמך....?ולכן מדי פעם אני שוב כותבת ומבקשת על אף שאני מעצבנת(סליחה...) כי אני יודעת שיש משפחה (לצערי הרבה משפחות....אבל אני מתעסקת באחד מהם) משפחה שלא רואה קץ לעוני משפחה שהייתה בשלבי שיקום רציניים כמעט כמעט ראו את ישועתם את יציאתם מאפילה לאורה והגיעה הקורונה הפיטורין וכל הנלווה לזה ושוב נזרקו למטה למטה ושוב מתחילים הכל מהתחלה.
ונכון יש אירגונים שעוזרים אבל לצערינו המצב נורא ומי שעבר או עובר את נסיון העוני יעיד על כך!!
נציין שהצינור האירגון שתרם כסף היו מהיחידים כמעט שעוזרים מכל הלב לנופלים מהקורונה.
אז אנא חברים יקרים אני שוב מבקשת כדי שהמשפחה תמשיך להתקיים אנא עיזרו לי לעזור להם אין להם כרגע אפילו למכולת לקנות אנא כל תרומה הולכת ישר למשפחה.

קבלה להחזר מס.

כל תרומה תעזור-
להלן אפשרויות תרומה ישר למשפחה בנק הפועלים

סניף 538

מס חשבון 556919

ע"ש אברהם אבי

תזכו למצוות צדקה מהדרין מן המהדרין

בזכות הצדקה תתברכו בכל הברכות.

אם אתה משמח את שלי אני משמח את שלך.

באשראי
אם הבנים שמחה | תשלום מאובטח בכרטיס אשראי
באמצעות פלטפורמת נדרים פלוס
www.matara.pro
תזכו למצוות ומשמים ישלמו לכם כגמולכם הטוב
חג שמח

ציי

... פן
  • 267
  • D
    .
  • Deleted member 64624 //
  • 0 תגובות
  • 323
  • 246
    • וואו!
    Reactions: Liner1 //
    0 תגובות
  • 273
  • הזאת עומד חתן קרוב לגיל 40 וב"ה זכה בשעטו"מ לאחר מסכת ייסורים מפרכת לבוא בברית האירוסין עב"ג שתחי' בעלת תשובה שג"כ היא כבחינת יתומה מאב ואם,
    כעת הוא נמצא כבר פחות מחודש לזמן החתונה ואין לו פרוטה לפורטה, אין לו ממי לבקש, אין לו משפחה, יחיד בעולמו, הוא עדיין צריך כסף לכסות את החובות שצבר במשך השנים האחרונות שהיה צריך להתפרנס ל- ב - ד !!
    כן לבד !!!
    לא היה מי שיעזור לו כלכלית ורגשית !!!

ועכשיו כשזוכה לבנות את ביתו, הוא פונה אליך שתעזור לו להתחיל דף חדש, ולסיים עם המסכת ייסורים שחווה בעשורים האחרונים... ומתחנן אליך תעזור לי תציל אותי , תן לי את הדחיפה לעלות מעלה !!
    איש יקר !
    אנא !!! הרם את תרומתך בעין יפה ותזכה להיות חלק מהיסוד של הבית של החתן שמחפש קרובי משפחה, מחפש אח, גיס, דוד, שיעזור לו , ואין !!! זה מקרה נדיר !!!

ואבי היתומים יחזיר לכם בכפל כפליים ובוודאי תזכו לגמר חתימה טובה ולישועות מעל דרך הטבע !!!
    לינק לתרומה :

https://www.causematch.com/he/projects/yatom/7876949375/

מי שיכול להעביר הלאה את הלינק , לחברים ומכרים, בוודאי יבורך משמים !!!
    0 תגובות
  • 330
    • תודה
    Reactions: סודו של המלאך1 //
    0 תגובות
    • עצוב
    Reactions: ה ש1 //
    1 תגובות
    באיזשהוא שלב אתרגל לציפצופים האלה נכון???' היא שאלה את עצמה ביאוש, מכסה את האוצר שלה בשמיכה הלבנה.

'בעצם, לא רוצה להתרגל... ' הדמעות קפצו לה לעיניים, ככה מעצמן, בלי שליטה, בלי מעצורים. לא כמו היום הארוך הזה, שבו רק פניה החיוורות העידו על האבן העצומה שנחתה על ראשה.

כל הסיפורים האלה על הילדים החלשים והשיער הנושר, כל זה מתקרב אליה בצעדי ענק, מאיים לבלוע ולערער את כל יציבותה.

הילדים שיהיו לבד בבית, העבודה שגם ככה לא "אי אי אי" התחרו על מקום בליבה. והכול כי הילד הקטן שלה, עם העיניים העמוקות והמרץ שליווה אותו עד לא מזמן, שוכב- מותש, עייף, נאבק עם מחלה שגדולה בהרבה ממידותיו הקטנטנות.

'השיער הזהוב הזה, מה יהא עליו???' פרץ דמעות חדש ליווה את המחשבה

'עוד כמה חודשים יום הולדת שלוש , ואז מה??? איך יראו הפאות?? אם בכלל...'

הכול נראה אבוד ,שחור משחור- איום

היא ציפתה לתקופה קשה ואפילו לגרוע מכל.

היא ציפתה- והוא... לא הגיע.

במקום בת העשר שלה שתשמור על הקטנים, הגיעו מתנדבות.

במקום פרוסה לארוחת צהריים במקרה הטוב, הגיעו תבניות מלאות מדיפות ריח של בית.

במקום אווירה נכאה וחוסר יכולת, הגיעו פעיליות, טיולים וחגיגות.

ולכולם, לכל העזרות האלה היה שם- מותג...

"עזר מציון"

אני מניחה, שאין מי שלא מכיר את העמותה הנפלאה הזאת, שעושה כל כך הרבה בשביל החברה.

טיולים, נופשונים, ארוחות ומתנדבים הן רק חלק קטן מהפעילות הענפה.

כדי להמשיך להתקדם הם צריכים אותנו – בשבילנו!!!

יש פה לינק לתרומה, לינק להצלת חיים

עוד תרומה לאדם או לילד חולה בזכותכם.

לא תצטרפו???

הזמן הולך ואוזל מהרו!!!!

https://www.charidy.com/ami-tzaphon/7683204
    https://www.charidy.com/oranit/529580104
  • 336

• ישיבת נשמת ישראל הוקם לפני כ-40 שנה ע"י הגאון הרב אברהם כהן שליט"א, כדי לתת לאברכים בני עליה שמבקשים ללמוד שמעתתא אליבא דהלכתא דבר שיכשיר אותם לשמש בעתיד כפוסקים ויושבים על מדין.

מסלול הלימודים בישיבה הוא מקיף ומחייב, אך כזה שתוצאותיו ניכרות ב"ה, בארץ ובעולם מכהנים כיום עשרות דיינים ופוסקים שאת לימודיהם השלימו ב'נשמת ישראל'.

גם בימים אלו שוקדים עשרות אברכים בישיבת נשמת ישראל בלימוד שמעתתא אליבא דהלכתא.

יותר מהכל, ישיבת נשמת ישראל הוא ישיבה "של האברכים". האופי של הישיבה הוא ייחודי מאוד ומחבר מאוד, כזה שמאפשר לכל אברך לחוש בן בית ונותן לו את הכוחות, היכולת והאמצעים להסיק שמעתתא אליבא דהלכתא.

במשך כל שנות קיומו התקיים הישיבה תודות לנדיבות ליבם של נדיבים מהארץ ומחו"ל. משבר הקורונה עצר את זרם התרומות והוא גם מונע מראש הישיבה לצאת למסע גיוס כספים מעבר לים.

במצב הדברים שנוצר הישיבה לא יוכל להתקיים לאורך זמן. על מנת לאפשר לו להמשיך להתקיים הישיבה זקוק לתמיכה של כל אחד ואחד מאיתנו.

רק ע"י תרומה למגבית המיוחדת למען ישיבת נשמת ישראל נוכל להבטיח את המשך קיומו ושגשוגו של ישיבת נשמת ישראל בחודשים הקרובים עד שמשבר הקורונה והשלכותיו יחלפו.

בימים אלו שבין כסה לעשור כולנו נרתמים ותורמים כדי להבטיח את המשך קיומו ושגשוגו של ישיבת נשמת ישראל. ובזכות זה נזכה כולנו לשנה טובה ומבורכת בבריאות ונחת.

תרום עכשיו לישיבת נשמת ישראל והיה שותף בלימוד שמעתתא אליבא דהלכתא של עשרות אברכים.

תרום עכשיו לישיבת נשמת ישראל והיה שותף בהעמדת הדור הבא של הפוסקים והדיינים בארץ ובעולם.

זכור! הדרך היחידה להבטיח את המשך קיומו של הישיבה בעת הזו היא רק באמצעות התגייסות ותרומה של כל אחד ואחד מאיתנו. זו ההזדמנות והחובה שלנו.
    0 תגובות
    כהמשך לקישור הנ"ל:

הרב סטמבלר, שליח חב"ד בוורשה,
    שהציל ממש מרעב אמיתי, קבוצת יהודים
    (וכנראה לא רק אותם...)
    עורך מצ'ינג לפעילות הברוכה שלו
    כל סכום יתקבל בברכה!!!
     תגובה אחרונה 
    למעלה