Title
  • בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

תרומה וחסד

אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.

מאמרים אחרונים באתר

• 739
  • היי,
    שמחה להיות שותפה לקבוצה האיכותית הזו ומנצלת את הבמה לבקשה אישית...

בעז"ה בימים אלו נפתח קמפיין להתרמה בעמותת מסוגלים.
    אני יודעת שכבר חפרו לכם התרמות וכו'...אבל כאן זה סיפור אחר!!!
    עמותת מסוגלים היא עמותה לילדים על הרצף האוטיסטי והיא נותנת מענה לילדים ולכל המשפחה, בצורה מדהימה!!!
    חלק מפעילויות העמותה: נופשונים, שבתות וטיולים לילדים, נופש אמהות, ערבי הורים, קבוצות תמיכה, טיול אחים/אחיות, מועדונית אחרי סיום הלימודים, מלונית בירושלים 365 ימים בשנה כולל יום כיפור!!!!!
    אני, כמתנדבת בנופשונים, רואה את הכאב של ההורים והקושי היומיומי אני רוצה להמשיך ולעזור בקיום הפעילויות שנותנות להם קצת אויר לנשימה. אבל אין תקציבים בכלל לעלויות המטורפות האלו!
    התקציבים מהרווחה פסקו כשאין ממשלה..! ומה גם שאנחנו לא רוצות להזדקק להם, אנחנו רוצים לתת מענה גם לילדים שהם מתחת לגיל 3 וכאלו שנגמרו להם הימי הקלה, שהם יוכלו לבוא בלי המחסום של הרווחה, כי יהיה לארגון כסף משלו!
    אז אני רק מבקשת מכם מי שיכול לתרום ורוצה להיות חלק מהמערך העצום הזה!

אני מאמינה שחלק מכם מכירים וחווים את הקושי והכאב של הורים ושל אחים בגידול ילד מיוחד... וכמה כח שבת אחת של מסוגלים נותת להם- לילה אחד שלם לישון ברצף! סעודת שבת שמתנהלת רגיל! פתאום מקום לראות את האחים האחרים ולתת גם להם מקום ויחס! וזה לא הגזמה---

ר' חיים קניבסקי שליט"א ברך את כל התורמים והעוזרים שכל מי שתומך ועוזר בעז"ה לא יצטרך לכך!!!

ובעז"ה כל השמות עוברים אליו לברכה

אפשר לתרום בכל דרך שהיא: מזומן, הוראת קבע, אשראי ... או דרך האתר ע"י הלינק -
    https://www.charidy.com/mesugalim/533187937
    מי מכם שרוצה להיות חלק ולתרום אשמח שתגיד לי, כי אני התחייבתי להתרים יעד מאד גבוה...
    ורוצה ומשתוקקת להגיע לשם
    תודה רבה ובתפילה שנזכה תמיד להיות מהנותנים.
    סליחה על המייל הארוך, והבקשה
    הודיה- 0533187937 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תעזרו לנו לעזור לילדים האלו ולמשפחות שלהם לחייך!!!
    ובעז"ה שתמיד תזכו להיות מהנותנים !!
    0 תגובות
    שלום קהילת פרוג,
    ברצוני לספר לכם על מקום המקרב את בנות ישראל לאבינו שבשמים, מבתים שאינם שומרי תורה ומצוות לבתים שבהם הבעל הולך ללמוד בכולל והילדים ב"חיידר",
    זהו מקום שקרב למעלה מאלף!! בנות ישראל ודרכו הם הכירו את בוראן, והתחברו אליו,המקום הזה קיים כבר 35! שנה וממשיך ופועל ומקרב ועוזר למאות בנות, והאושר שנסוך על הבנות האלו ואח"כ הנשים האלו הוא זה שמחזיק את המקום הזה, המדרשיה הזו,
    אבל---
    באו מים עד נפש וזהו, נגמר להם התקציב, הם ניסו ככל שמשגת ידם וזהו, כרגע הם צריכים את העזרה שלך, שלה, שלו, ושלי, ושל כל אחד ואחת שרוצה לעזור לעוד יהודיה להתקרב לאבא שבשמים בפרט בימים אלו, הם צריכים עזרה כדי שיוכלו להכניס עוד בנות שרוצות להיכנס לשם ולהתקרב עוד ועוד ,
    וחסר להם 2.5 מליון שקל
    שוב, 2.5 מליון שקל
    ובמילים שתיים וחצי מליון שקל!
    כדי שיוכלו להמשיך את המקום הקדוש הזה, ואולי משהי שאת מכירה, אתה מכיר חזרה בתשובה דרכם, לא תוכירו טובה להם? אפילו 20 ש"ח יעזור להם, כל חודש שעובר במקום לקנות לך מנת פלאלפ תחשוב, בזכותי קרבתי יהודיה לאבא שבשמים!!!
    אז בבקשה, אם קראתם את זה הכנסו ללינק ותרמו ותעזרו לו להמשיך להתקיים, והזכות הזו תעמוד לכם בעז"ה!!
    [/URL]
    מצורף הקישור הנכון ישר בהודעה הפותחת הזו, וכן פרטי החשבון .

גולדי נשארה אחרונה
    הווארט של גולדי נערך בבית אחותה המוסק והחמים. חתן אציל מבית טוב, כיאה למידת החסד המופלאה של גולדי, וגם הוא מגיע בלי פרוטה.

כל השנים אבא דאג לכסף. מעט מאד, אבל מספיק לאוכל, חשבונות, נסיעות ושכר לימוד. אמא מעולם לא התעסקה עם מזומנים ואין לה מושג איך ומאיפה להשיג. גולדי עוקבת אחר אנחותיה התכופות ורועדת מפחד.

גם בשנתיים שאבא היה חולה, והתרופות עלו הון תועפות, הוא היה זה שדאג לגלגל את החובות האדירים. הן אלו שהצטברו מנישואי עשרת הילדים הקודמים, והן אלו שנתוספו עליהן כעת, מימי המחלה הנוראה.

רק עכשיו אחרי פטירתו, החלו לצוף הסכומים האסטרונומיים אותם גלגל בגפו. והכל נפל על כתפיה השחות של האלמנה המסכנה. שלא יודעת מאיזה צד חותמים על צ'ק.

כבר נקבע תאריך לחתונה, ובעל האולם הסכים לאחר שכנועים לשריין את המועד ללא דמי קדימה כמקובל, בתנאי שישלימו את החסר עד שבוע עוד לפני האירוע.

הנשואים מגיעים מידי ערב, מנהלים שיחות קדחתניות. מתכננים תכנונים, איך ישיגו את הכסף לחתונה של גולדי, מאיפה, כמה צריך. אמא מקשיבה בחצי אוזן. נראית זקנה כל כך. מותשת.

"אולי תכתבי מכתב בקשה." מציע בכור הבנים, בעצמו כבר אב לעשרה. "את יודעת, מכתב מלב של אלמנה…"

"מי שמכיר את אבא – יתרום." מוסיף בן אחר. "האברכים מהכולל, בני המשפחה שלהם, אנשים שנעזרו על ידו. כל כך הרבה אנשים חייבים לו הכרת הטוב."

"יש אלפי אלמנות חוץ ממני." לואטת אמא עם שוך המהומה, כשרק היא וגולדי נותרות בבית הישן. "אלפי אלמנות ומאות חתנים וכלות יתומים. אני לא מבינה איך לקחתי על עצמי את ההתחייבות הזו. צלם, קייטרינג, נדוניה, שכירות, ביגוד… ואם לא נצליח להשיג הכל?"

"חס ושלום!" גולדי נזעקת. מבועתת באמת ובתמים. הדבר האחרון שהיא רוצה זה צדקה, אבל יותר מזה היא מפחדת מביטול החתונה. אם לא יתרמו לה כסף לאולם, ולא לתקופת שכירות מינימלית – מה יהיה איתה, למען השם?

מה יהיה איתה, באמת?

זה בידיים שלנו!!!

פרטי חשבון:
    179752
    סניף446
    בנק 12[בנק הפועלים]
    בלומה שטרן

ישר כח!!!
    תבורכו מן השמים.

או בקישור:
    https://www.vaadharabanim.co.il/fund/גולדי-הכלה-היתומה-שנשארה-האחרונה-מתחנ/
     תגובה אחרונה 
    אושר לפרסום!
    נשלח ע"י חבר הארגון..

כאב שכול, ברצוני לפרסם כאן אשכול על ארגון "חזקו", התומך ומלווה משפחות שכולות החל מ"שבעת ימי האבל" ועד לשיקום המשפחה במלואה.
    בימים אלו יצא הארגון לקמפיין התרמה עם הגרלה על דירה ומכונית, כשמטרת הארגון להביא לכך שלא תהיה שום מניעה לסייע למשפחות השכולות עקב בור תקציבי שההוצאות האחרונות גרמו לו
    (ראה ערך
    https://style1.co.il/gallery/הכנסת-ספר-תורה-לארגון-חזקו/)
    אמנם יתכן שמן הדין היה עלי לשלם על הפרסום, אך מכיון והארגון כולו בנוי על הורים שכולים שעוזרים זה לזה (אני הקטן נסעתי במונית לנחם את משפחות " http://www.ladaat.info/article.aspx?artid=24285) וכל מטרתו הוא רק לחזק את ההורים שנבחרו משמיים ל"עקידת יחיד" ואת האחים של הנפטר לשמח עם ימי כייף וכו'.
    ובעצם כל אחד שחבר בארגון הנ"ל ממש שליח ציבור ומזכה את הרבים - באזני שמעתי מאחד האדמו"רים שליט"א שכ"א מאלו הוא קרבן ציבור, ועלינו נאמר: כי את אשר יאהב ה' יוכיח, וכל הקובר את בניו מוחלין לו על כל עוונותיו.
    על כן, באתי בזאת לזכות את קהל עדת ישראל בשותפות עם אחיהם הזכים שמבצעים את שליחותם נאמנה ואינם מהרהרים אחר מידותיו של הקב"ה כמלא נימה, שהרי הוא "זקן מלא רחמים" וכל גזירותיו להיטיב עם בריותיו. וכל מאן דעבד רחמנא לטב עביד. וזהו שאמר הרמח"ל בספרו תבואות שמיים, שבעת הקץ מידת הדין תפגע אפילו בצדיקים והכל לבטל קליפת נוגה ולבעבור יתגלה אור מלכותו על כל העולם כולו.

בברכת מי שאמר לעולמו די יאמר לצרותינו די.
  • 307
  • אם לא,
    וגם אם כן ואתם רוצים לתרום עוד-
    תוכלו להשתתף דרכי בלינק
    הזה
    ואשלח לכם בהוקרה פרח אוריגמי בדואר (מותנה בשליחת הודעה באישי עם כתובת)
    כן, גם אני נאמנת...
    תזכו למצוות!
    0 תגובות
    ארגון אחד - עשרות דרכים לעזור

"עזר מציון" זוכת פרס ישראל לשנת תשס"ח, הינה העמותה הגדולה בישראל בתחום התמיכה הרפואית. מאז הקמתה בשנת 1979, מושיטה "עזר מציון" סיוע ותמיכה רפואיים לחולים ולמשפחותיהם, לקשישים, לנזקקים ולאנשים במצבי משבר רבים ושונים, במטרה לסייע להם להתגבר על הקשיים והמכשולים העומדים בפניהם.

"עזר מציון" מלווה את הנעזרים בכל שלבי ההתמודדות – עוטפת את החולים ומשפחותיהם בחום, באהבה ובמערך רחב של שירותים ייחודיים וחדשניים הניתנים בצורה מקצועית.
    י העמותה ניתנים באמצעות כ – 14 מחלקות ו – 25,000 מתנדבים ב- 58 מוקדי פעילות הפרושים על פני 31 ערים, בכל רחבי המדינה. מעל 720,000 איש מכל הרקעים, המגזרים והגילאים, מסתייעים בשירותי העמותה מדי שנה.

רוצים לעזור לנו? כנסו לקישור המצורף שיוביל אתכם איישר למכירה הסינית שלנו שם תוכלו להכנס להגרלות על עשרות מוצרים וגם לזכות בפרסים מידיים ללא הגרלה (שובר לתכשיטים ע''ס 325 ש''ח, סכו''ם איכותי, מגהץ קיטור, מכונת נספרסו ועוד!!)

ניתן לתרום ע''פ הוראת הרבנים עד 75% מכספי מעשר

אני נאמן של העמותה, אשמח שתכנסו דרך קישור זה
    https://www.ami.org.il/raffle?vt=7000099?affId=134343

תודה רבה ובהצלחה!!
    :)
    • תודה
    Reactions: אפרת ק1 //
    1 תגובות
    מוזמנים לעזור לי להגיע ליעד שלקחתי על עצמי
    וגם אם לא מתאים לכם כרגע
    לצפות בסרטונים של ילדים טהורים תמיד עושה טוב.

https://www.youtube.com/watch?v=iPPpuLtd_OU https://www.youtube.com/watch?v=1kRpisjfFic https://www.youtube.com/watch?v=UJuk6_1KYIk
    ניסיתי להעלות פה סרטון של חצי דקה, ללא הצלחה
     תגובה אחרונה 
    אני רוצה לשלוח לך קישור של קליפ מדהים שתוכל לראות משהו טהור.. משהו מדהים... משהו נדיר...
    מאות ילדים בשירה טהורה!!!
    היום ומחר מתקיימת מגבית לחיידר תשב"ר חיידר שאינו נוטל כסף מהמדינה. כך שהחינוך שם טהור..
    חיידר שוודאי איזה קרוב שלכם מהעברה. או מההווה.. ורוב הסיכווים שמהעתיד למד או ילמד שם.
    זה משהו שכולם חייבים לקחת חלק!!!
    הר' שרגא שטיינמן שליט"א בנו של ראש הישיבה זצוק"ל לקח על עצמו התחייבות של 36000 ש"ח ... זה לא סתם כנראה יש סיבה!!!
    גם אני לקחתי יעד של 10000 ש"ח עדיין לא השלמתי את כולו חסר לי עדיין כמעט חצי מזה.
    לכן אני פונה אליכים כדאי שתזכו בזה בדבר הגדול הזה.
    מרן שר התורה התבטא שמי שיתרום יזכה לתחיית המתים!!! ומחר תתקיים תפילה בקבר החזו"א עם הר' גלאי שליט"א והרב שטיינמן שליט"א יחד עם 800 ילדים שעדיין לא חטאו ויתפללו עבור התורמים הנה הקישור
    https://drive.google.com/open?id=12lZG2iGOrrPI2Rr8IYCj-F9SgoBDn2xy
    אז אם אתם מעוניינים פשוט תחזיר לי תשובה או באתר או במייל
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    ואני כבר ידאג לבוא אליכים, ליצור איתכם קשר כמו"כ ניתן לתרום ישירות בקישור דלהלן
    https://www.charidy.com/ttashbar/0527172738
    • תודה
    Reactions: ❤יעל1 //
    2 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה