שמחת אחים - הנהלה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אמרתי.
רפואה שלמה
בתוך שאר חולי ישראל.
בשורות טובות.
רפואה שלמה
בתוך שאר חולי ישראל.
בשורות טובות.
נראה לי שכדאי להוסיף את השם בכותרת.
הוספתי.בשורות טובות במהרה, ישועות ונחמות.
כדאי אולי לשנות את שם האשכול - שיכיל גם את שמו לתפילה.
זה לא סותר בכלל! כמובן ללכת למומחים בתחום!!! אבל אפשר להוסיף לתזונה את הרפואה הטבעית שנותנת כוח לבנ"א להתמודד עם הטיפולים וההשלכות. מה משחק בזה? אפשר לשאול את הרופא המטפל לפני כל משהו טבעי שנותנים.אין לרפואה טבעית הרבה מה לעזור בגידולי מח. צריך הבנה דקה מאד . יש המון סוגי גידולים. בעיקר ראשוניים שאינם מערבים דם בכלל. בכלליות גידולי מח הם ייחודיים ולא דומים לסרטן רגיל. אלא אם כן הגידול הוא משני לסרטן אחר שזה בעצם גרורות. רוב גידולי המח הראשוניים לא מערבים דם. בקיצור . לא לשחק עם זה (עם שום סרטן) וללכת אך ורק! למומחים בתחום .
מי אמר שצריך טיפולים?זה לא סותר בכלל! כמובן ללכת למומחים בתחום!!! אבל אפשר להוסיף לתזונה את הרפואה הטבעית שנותנת כוח לבנ"א להתמודד עם הטיפולים וההשלכות. מה משחק בזה? אפשר לשאול את הרופא המטפל לפני כל משהו טבעי שנותנים.
ואפשר לשאול גם גדולי ישראל לעניין זה. מניסיון רב...
אין עוד מלבדו! בשורות טובות!
לצערי, אני מבינה ועוד איך... ולא חוזרת בי בכלל. אני לא רוצה לסטות מנושא האשכול.מי אמר שצריך טיפולים?
יש לי תינוק בן 2 עם סרטן מח שלא מטפלים חוץ מהניתוח עצמו. והוא לא מדוכא חיסון. חוץ מזה שהרבה גידולים הם לא סרטן או בדרגה נמוכה. אחרי ניתוח מח יש המון תופעות שצריכים חייבים יותר נכון רק חווד מקצועיות.בקיצור. מי שמבין מבין שכרגע צריך רק מומחים ולא לתת לאף אחד שהוא לא נוירוכירוג להתערב. אפילו רופאים קונבנציונליים לא מבינים בכל הסוגים והתתי סוגים.בקיצור מאחלת שלעולם לא תבינו .
רפואה שלימה. מתנצלת אם זה פגע בך. באמת מאחורי מקלדת אי אפשר לדעת מי מבין מה ...לצערי, אני מבינה ועוד איך... ולא חוזרת בי בכלל. אני לא רוצה לסטות מנושא האשכול.
אמרתי עוד 2 פרקי תהילים. רפו"ש לכולם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים