אהרל'ה עיצוב גרפי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
את בטוחה ????אני באופן אישי הייתי הולכת לסגר כדי להפחית תחלואה.
סגר בחגים ????
אם סגר זה היה צריך להיות בחופש עכשיו כבר עבר הזמן
את בטוחה ????אני באופן אישי הייתי הולכת לסגר כדי להפחית תחלואה.
אני רוצה להבין אבל לא הבנתיבהנחה שעושים בדיקה להרוג בתאונת דרכים.
אפשר להרגע. סגר לא על הפרק.את בטוחה ????
סגר בחגים ????
אם סגר זה היה צריך להיות בחופש עכשיו כבר עבר הזמן
וקרדיולוג לא בא לראות אותו והטיפול שהוא באמת צריך ממש מתמהמה.
אח"כ יכולים להגיד שהם נפטרו מקורונה....
זה מה שכתבת לפני כן1. זה לא אמור להשתנות כי לכאורה אם החיסון הראשון והשני השפיעו אז החיסון השלישי ישפיע. כך שמי שנזהר והתחסן וזה רב גדול של הציבור לכאורה המצב ימשיך.
2. יכול להיות מבחינת הקף הצער. אבל אני עדיין בודקת את הנתונים קוראת את העתון, קוראת אתרי חדשות, רואה קמפיינים של צדקה. אם לא מסתירים מאתנו את המתים אז ההקפים לא דומים. חד משמעית.
לגבי מערכת הבריאות גם אני נחשפתי לחולת קורונה שתוך יומיים מההדרדרות שלה היא נפטרה ולמשפחה טענות קשות לבית החולים. והיא כן היתה מחוסנת. באמת עצוב מאד מאד.
ועדיין בגלים האחרים הכרתי באופן אישי יותר נפטרים, יותר חולים קשה, הרבה יותר.
שלא לדבר שבתי הכנסת/ שמחות מלאים באנשים מבוגרים שבעבר נמנעו מקרבת אנשים.
(אני שנה עבדתי מהבית כי הבוס שלי פחד מקרבה כלשהי לעובדים, היום הוא יושב באותו חדר בלי מסכה וזה דור שלם ששנה התנהלות)
אין מה להשוות. אי אפשר שלא לראות את ההבדלים במוחש.
ועדיין עצוב מאד על אנשים שכן חולים וכן נפטרים. אני באופן אישי הייתי הולכת לסגר כדי להפחית תחלואה. אבל לא יכולה להאשים את אלה שחושבים אחרת כי הנתונים שונים לחלוטין, זה לא אותה מגפה לפני ואחרי החיסונים.
כתבתי מה אני הייתי עושה.זה מה שכתבת לפני כן
לצערי הרב מאוד כןממה שרואים בשטח- מחלימים ומחוסנים עוברים את זה קל יותר
מי מפה נתקל במחוסנים /מחלימים שנדבקו והגיעו למצב קשה/מונשמים??
זה דבר ידוע בגל הזה, אנשים שהולכים לבית חולים ויכולים לצאת בורחים משם, מידיעה.למשפחה טענות קשות לבית החולים. והיא כן היתה מחוסנת. באמת עצוב מאד מאד.
אני באופן אישי הייתי הולכת לסגר כדי להפחית תחלואה.
כי עובדה שגם כשיש מתחסנים אנחנו בטירוף של 11K מאומתים, די עם זה.איזה הגיון יש בלהגביל מדינה שלמה, בשביל כמה סרבני חיסון?
כי מה כתבה פותחת האשכול הזה? !איזה הגיון יש בלהגביל מדינה שלמה, בשביל כמה סרבני חיסון?
כי לא רק סרבני חיסון נדבקיםאיזה הגיון יש בלהגביל מדינה שלמה, בשביל כמה סרבני חיסון?
כי עובדה שגם כשיש מתחסנים אנחנו בטירוף של 11K מאומתים, די עם זה.
היא לא רשמה מה מצבו של אביה.כי מה כתבה פותחת האשכול הזה? !
וגם אבא שלי במצב לא טוב בכלל. מחוסן
צודקת,כי מה כתבה פותחת האשכול הזה? !
כי מה כתבה פותחת האשכול הזה? !
זה לא רק סרבני חיסון, מתחסנים גם הם חולים וחולים קשה ומתים גם אם זה במספר מופחת. ויש אנשים שאסור להם להתחסן (היום קראתי על אחת כזו שנפטרה, ערביה במקרה. אבל יש כנראה לא מעט אנשים כאלה)איזה הגיון יש בלהגביל מדינה שלמה, בשביל כמה סרבני חיסון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים