אבדה פאה (!!!) תשלום הגון למוצא!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תנסו למצוא את המס' של הרכב שנסע מאחורי המונית,
אולי יש לו מצלמה,
ועוד רעיון - אולי תפרסמו שיש בשערות איזה כינים או נגע אחר שמי שמצא כבר ירצה בעצמו לרוץ אליכם עם זה...

• הוסף לסימניות
מלבד הלוחית - יש גם מס' מונית בצד, ואולי ניתן לזהות אם יש על המונית לוחית של גט טקסי או כל לוחית אחרת, וכן לעשות צילום מסך ולפרסם, "אם אתם מכירים את נהג המונית - נא לפנות אלינו וכו'..."
וגם להעלות לכאן את התמונה.
כי מאיפה לי להתמצא ברכבים ואנין לי מושג מה זו קאיה.

בנוסף, אם יש בנייני מגורים - לפעמים יש גם לאנשים פרטיים מצלמות.

• הוסף לסימניות
הייתי בחופה והתפללתי שימצאו את הפאה
תעדכני!

• הוסף לסימניות
קיה נירו היא ממש נדירה במוניות
אני אף פעם לא ראיתי (ואני יודע איך נראית קיה, כן גם הסמל החדש...)

• הוסף לסימניות
לדעתי המצלמות כן יכולות לעזור,
גם לא מזהים את המס' מזהים את הדגל אם יש, או את המס' על הדלת המונית או על לוחית הרישוי,
לא נשמע לי הגיוני שכל הרכב הסתנוור מהשמש, אלא אם כן זה מצלמות משנות השמונים.

מה שכן, יש באזור המרכז בעיקר קבוצות של אנשים שעובדים ב''שחור'' בנושא הזה.
ביניהם גם כמה נהגי מוניות שרוצים להרוויח עוד כמה שקלים.

תנסו לברר קצת ותשלחו הודעות וואטצאפ בקבוצות האלו.
מחוברים אליהם עשרות נהגים אם לא יותר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
@אמא של ש
זה אולי קשור???
פאה יד 2.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה