בתכנית שלי גם להספיק לצאת.....נכתב ע"י חנה כהן;1241477:איזה מותק...
מצאת זמן לצלם את הילדים<?
נכתב ע"י 0405 - שירה;1241554:יפיפה - אהבתי
איפה זה?
נראה לי מוכר המקום
ערד?נכתב ע"י RMO;1241709:בערד, מכירה?
נכתב ע"י חנה כהן;1241477:איזה מותק...
מצאת זמן לצלם את הילדים<?
לי יצא פעם פוזה כזאת ב"אופס". לא תמיד זה מתוכנן.נכתב ע"י wald;1241580:אבל צורם לי מאד הפוזה הזאת. לגמרי חסר טעם יהודי וצניעות.
נכתב ע"י sarigold5;1241831:לי יצא פעם פוזה כזאת ב"אופס". לא תמיד זה מתוכנן.
נכתב ע"י wald;1241864:כן, דברתי על הפעמים המתוכננות.
וגם להדגיש את זה גם אם קרה באופס ג"כ לא נראה לי מתאים...
אני חושבת שבתמונה הזו זה צרם לי יותר מתמיד, כי רואים שמדובר בילדים טובים מבית טוב, אז זה עוד יותר הפריע לי.....
נכתב ע"י RMO;1241938:גם זה היה באופס.. אמרנו לאחד לתת נשיקה לשני- דבר שאני עושה הרבה ומאוד חמוד בעיני, והשני- או השניה- אני לא זוכרת- אוטומטי גם סובבה את הראש, יצא לגמרי בטעות. לא יודעת למה- לי לא צרם. ילדים קטנים, אחים, ענין של גישה אולי. (אפשר לראות שהחיבור ממש לא בפה.. נתקעו. תאונה.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים