אביב הגיע..

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
---

קבצים מצורפים

• פרוג העתק.jpg
    1.1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
איזה מותק...
מצאת זמן לצלם את הילדים<?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה כהן;1241477:
איזה מותק...
בתכנית שלי גם להספיק לצאת.....
תמונה מתוקה
אבל השמיים - מכייון שהם תופסים חלק נכבד מהתמונה- מפריע לי שהם שרופים.

• הוסף לסימניות
יפיפה - אהבתי
איפה זה?
נראה לי מוכר המקום

• הוסף לסימניות
צבעים יפים.
ילדים מתוקים.

לא אישית לפותחת האשכול, אבל צורם לי מאד הפוזה הזאת. לגמרי חסר טעם יהודי וצניעות.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה.
היה יותר יפה אם הם היו מחובקים או שלובי ידים כאחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 - שירה;1241554:
יפיפה - אהבתי
איפה זה?
נראה לי מוכר המקום

בערד, מכירה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;1241709:
בערד, מכירה?
ערד? :) חשבתי שזה מקום אחר - מושב קוממיות - יש שם מקום אותו דבר כולל המבנה שברקע....
היה נראה לי ממש שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה כהן;1241477:
איזה מותק...

שלחתי לך במייל, ראית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1241580:
אבל צורם לי מאד הפוזה הזאת. לגמרי חסר טעם יהודי וצניעות.
לי יצא פעם פוזה כזאת ב"אופס". לא תמיד זה מתוכנן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1241831:
לי יצא פעם פוזה כזאת ב"אופס". לא תמיד זה מתוכנן.

כן, דברתי על הפעמים המתוכננות.
וגם להדגיש את זה גם אם קרה באופס ג"כ לא נראה לי מתאים...
אני חושבת שבתמונה הזו זה צרם לי יותר מתמיד, כי רואים שמדובר בילדים טובים מבית טוב, אז זה עוד יותר הפריע לי.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1241864:
כן, דברתי על הפעמים המתוכננות.
וגם להדגיש את זה גם אם קרה באופס ג"כ לא נראה לי מתאים...
אני חושבת שבתמונה הזו זה צרם לי יותר מתמיד, כי רואים שמדובר בילדים טובים מבית טוב, אז זה עוד יותר הפריע לי.....

גם זה היה באופס.. אמרנו לאחד לתת נשיקה לשני- דבר שאני עושה הרבה ומאוד חמוד בעיני, והשני- או השניה- אני לא זוכרת- אוטומטי גם סובבה את הראש, יצא לגמרי בטעות. לא יודעת למה- לי לא צרם. ילדים קטנים, אחים, ענין של גישה אולי. (אפשר לראות שהחיבור ממש לא בפה.. נתקעו. תאונה.)

• הוסף לסימניות
וזו עוד תמונה מהסט למי שלא אהב את הקודמת מטעמי דת ומצפון.. (לא מזלזלת!!!)

קבצים מצורפים

• IMG_7940.jpg
    1.1 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
או:

קבצים מצורפים

• ככה.png
    KB 244.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;1241938:
גם זה היה באופס.. אמרנו לאחד לתת נשיקה לשני- דבר שאני עושה הרבה ומאוד חמוד בעיני, והשני- או השניה- אני לא זוכרת- אוטומטי גם סובבה את הראש, יצא לגמרי בטעות. לא יודעת למה- לי לא צרם. ילדים קטנים, אחים, ענין של גישה אולי. (אפשר לראות שהחיבור ממש לא בפה.. נתקעו. תאונה.)

מסכימה איתך לגמרי...
נשיקה גם בעיני זה חמוד, ולאחר ההסבר הבנתי יותר את העניין הספציפי. ועכשיו זה צורם לי הרבה פחות.
כנראה גם את ראית את התמונה השלמה ולכן לא צרם לך לכתחילה.
לכן גם כתבתי לא אישי לפותחת האשכול, לא הייתי בטוחה שזה היה בכוונה רק שזה היה בשבילי הזדמנות לומר על הפוזה...
בכל מקרה, אני חושבת שהתמונה השניה הרבה יותר טובה, גם מבחינה מקצועית. צבעים תאורה חדות והכל.

• הוסף לסימניות
אין אבל אין על התמונות האלו!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה