אוקי!דווקא מאוד מתאים לבחורים
שנה שעברה בפורים זה היה להיט מאוד גדול אצל הבחורים ובפרט אצל הבחורים הליטאיים
לא הפתעה..אני אישית הזמנתי חפתים בצורת בקבוק ויסקי - כי זה מה שאני מתחבר אליו, אבל יש שם מאות סוגי חפתים מצחיקים - זה נשמע כיוון טוב, מה הנושא, תשאלו אותו, זה אמור להיות הפתעה כאילו?
רק שימו לב שאם משתמשים בכפתורי הגיטרה,בנוסף אפשר עניבה מעניינת ופורימית
כמו שהתברר למעלה....רק שימו לב שאם משתמשים בכפתורי הגיטרה,
אז עניבה רגילה תסתיר אותם..
עניבת פפיון יכולה להיות מצויינת!
הכפתורים עוברים בין החורים?אני קניתי לבן שלי חפתים בצורת גיטרה, וכפתורים גם גיטרות ממש חמוד.
כפתורים
![]()
1.36€ 17% OFF|20Pcs מעורב גיטרה עץ תפירת כפתורי בגדי רקמה רעיונות עץ Botones דקורטיבי מלאכות Diy 18x36mm|כפתורים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
חפתים
![]()
2.14€ 8% OFF|משלוח חינם גיטרה חפתים שחור צבע מוסיקה עיצוב hotsale נחושת חומר חפתים whoelsale & הקמעונאי|guitar cufflinks|cufflinks designerdesigner cufflinks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
הכפתורים לא הגיעו רק החפתים.הכפתורים עוברים בין החורים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים