הכול לטובה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
עושה לי רע ההסרטה הזאת.
למה אנשים לא לומדים מהעבר?
אפשר את הסרטון בהודעה פתוחה כדי שאני יוכל לראות זה חסום
ב.ד.ה. אבל גדול ליהודים! ברוך דיין האמת! גדול הדור מרן שר התורה רבי שמריהו יוסף חיים קניבסקי זצוקללה"העושה לי רע ההסרטה הזאת.
למה אנשים לא לומדים מהעבר?
אפשר את הסרטון בהודעה פתוחה כדי שאני יוכל לראות זה חסום
במסוף אוטבוסים מאחורי ג'2באליהו הנביא , איפה?
רחוב ענק...
איפה אתה נמצאאיפה רכב פרטי יכול לעצור הכי קרוב לב"ב??
מגיעה מכיוון ירושלים.איפה אתה נמצא
כנס לכביש 40 תנסה להתקדם לכיוון גבעת שמואל דרך פ"ת או לכיוון קרית אונו סמוך למחלף בר אילן ומשם רגליתמגיעה מכיוון ירושלים.
אבל אין לי בעיה לחנות בכל מקום שהוא...
לדעתי לא כדאי להתקדם לכיוון תל אביב כי שם הרבה יותר עמוסלפי המצלמות ששמו פה, הכניסה לכביש 4-גנות חסומה לרכב פרטי.
תצטרכי לנסוע לתל אביב ומשם דרך סמטאות להגיע לרמת גן ולבני ברק.
באתר של רכבת ישראל מופיע שיש רכבות כרגיליש רכבות???????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: