- הוסף לסימניות
קנון בצבע כסף?נמצאה מצלמה לפני שנתיים בבית וגן בירושלים
0527156608
קנון בצבע כסף?נמצאה מצלמה לפני שנתיים בבית וגן בירושלים
0527156608
לגבי הארנק שנאבדלביתי אבד ארנק של עזר מציון לפני כשבוע באזור החנות של נקי 10 כהנמן בבניברק.
אולי במקרה מישהו מצא.
אני מכירה!מישהו מכיר גברת בשם שיינדי הורביץ?
תשאלי אותה אם אבד לה אשראיאני מכירה!
תודה רבה, יש לי גם עוד אחד בבית. הענין היה מה שהארנק הכיל.לגבי הארנק שנאבד
זכיתי השנה לקבל 2 את מעוניינת לבת שלך בארנק אחד?
זה דיי מבאס לעבוד כל כך קשה להתרים ובסוף לאבד את המתנה..
יש מצב שנאבד לך בפארק הכט?אבדה מצלמת כנון,
דגם 740
כסופה בנרתיק שחור,
אזור מודיעין עילית / ירושלים.
אשמח לכל מידע...
תודה ותזכו למצוות!
זה אותו נתונים כמו שכתבתי?יש מצב שנאבד לך בפארק הכט?
אני לא יודעתזה אותו נתונים כמו שכתבתי?
יש בתוכה כרטיס זיכרון של 32 גיגה?
תלייקי לי שאת פה, שאכתוב לך...אני לא יודעת
קבלתי את זה אמיזה קבוצה
יש תמונה
תכתבי לי את המייל שלך
אני אשלח לך תתמונה
אני פהתלייקי לי שאת פה, שאכתוב לך...
@צלמת סופר מקצועיתנאבדה מצלמה קנון דגם 720
בתוך נרתיק שחור
בחול המועד פסח ברכבלית בחיפה
אשמח לכל מידע...
תודה ותזכו למצוות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים