השבת אבידה >>>אבן טוען > אשכול "השבת-אבידות" הגדול

1654612893971-png.1133858

קרדיט: @חיה.

לפני כשנתיים בבית שמש אבד מצית "זיפו" עם חריטה אישית עליו, יתכן שבאוטובוס פנימי...
לפני כשנה וחצי בבית שמש אבד נגן + אוזניות בלוטות' + רמקול קטן נייד [יתכן עם כל זה גם סיגריה חשמלית]...
תזכו למצוות
0548465771

נאבדה לי ת.ז. בבני ברק
פחות לכתוב פה את השם ,
אבל אם משהו מצא לאחרונה , אני אשמח אם יכתוב לי...

נשכח מזוודה בקו 64 לכוון רמות היום (יום חמישי) בשעה: 5-6 בצהריים.
מזוודה בצבע שחור עם פסים כתומים. (חשובה מאוד לבעליה)
מס' לפרטים: 0533172729 \ 0548544220.
תזכו למצוות!

נמצאה טבעת כסף בחוף שרתון ביום העצמאות האחרון. 0527136739

אבד לי כרטיס של מצלמה ב25 למאי או בקו 402 מבני ברק לירושלים או באזור שמגר בלויה של הגאון ר' שמחה קוק.
הכרטיס חשוב לנו מאד !!!!!!!
מי שידוע לה משהו אשמח שתיצור קשר 054.853.8552
תזכו למצוות

נמצא דיסק אונקי באוטובוס פרטי ע"ש אמונה ברדה,
כל היודע או מכיר שם כזה מוזמן ליצור קשר ולעזור לה לקבל חזרה את החומר הלימודי שכנראה
יקר לה מאד!
0-5-4-8-4-6-0-4-6-1

נאבדה לי עגלת טיולון של ספורט ליין בצבע אפור עם ידית ופגוש בצבע עור
היא נאבדה בשיכון ה' בבני ברק
rv7144730 שטרודל גימייל. קום

הייתי היום בקידישיק - מכבי בבני ברק,
הם מפנים שם כרגע את האבידות, ויש שם דברים שממש כואב הלב -
שקית של נעלי בסטפ עם קופסה וזוג חדש - מידה 24, צבע לבן. הקבלה גם בפנים.
אולי שיכת למישהו מכאן?

שקית ובתוכה שעון חדש ועוד דברים יתכן ונשכחה בקו 980 לצפת במוצש האחרון נשמח למידע

מצאנו בקו 422 ארנק ובו כרטיס רב קו ע"ש אילה פרידמן. כל היודע דבר. יפנה 0527143088

אבדה החול המועד פסח ביום ד' טבעת יהלום ברכבלית בחיפה
נודה לכל מידע בענין

נאבד כרטיס מצלמה באשדוד לפני כשבועיים באזור יהודה הנשיא. מלא בתמונות מאירועים חשובים ללא גיבוי.

רק מעדכן, למי שלא שם לב עדיין...
פתחנו קטגוריה חדשה בלוח המודעות

שלום ולילה טוב,
מצאתי היום 19/07 דיסק און קי באוטובוס קבלני קו 577 מאלעד לירושלים,
חרוט עליו אביגיל - 2061 ויש בו תיקיה של "לימוד פריימיר" + הסרטות של מורה מלמדת כיתה,
נראה 15 גיגה של חומר שיקר לבעליו. אם קשור למישי יכולה לפנות אלי
n052716104 # gmail.com
אשמח שתפיצו...
תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה