נכתב ע"י sara100;1403673:מזמינה טעימה.....
(כן אני אשדודית...)
אם לא אז לפחות וירטואלית....
נכתב ע"י start;1403696:בטוחה שלענין לעשות דבר כזה? שמעת המלצה ממשהי שהכינה והיה טעים? נשמע מוגזם וכבד לכל הדעות, ריץ אחד לא עובר בגרון לפעמים מרוב שמנינותו, אז שבעה? וכזו כמות של שוקולד? נשמע מלחיץ לגמרי.
יתכן ואני טועה אבל אישית לא הייתי מנסה דברים הזויים כאלו, אשמח לפשטידה חלבית עסיסית או עוגת גבינה משובחת.
נכתב ע"י riki desing;1416342:העוגה כבר מוכנה?
יש תמונות?
מסקרן...
נכתב ע"י שושיה;1417531:העוגה עוד לא מוכנה, אני ב"ה עמוסה, עכשיו הסתיימו השבע ברכות של גיסי, אחותי מתחתנת בשבוע הבא בעז"ה ומיד אח"כ נתחיל רציני בהכנות לחלאקה, ואז, בעז"ה תהיה תמונה...
נכתב ע"י שושיה;1448187:חיכיתי לזה...\אולי בצילום אני טובה, לא בסטיילינג של מנות.
יצאה מהמם (תשאלו את בעלי) אבל חבל שלא הסרטתי לכם איך אני, המטבח, המקרר, השולחן והכסאות היו נראים אחרי הציפוי העליון....
כך שלא היתה לי חתיכה פוטוגנית לצילום לצערי וויתרתי על הרעיון....
הציפוי העליון מאוד נוזלי, אחרי ששמתי "חומות" מנייר אפייה, שפכתי את ציפוי השוקולד, והכל נשפך מכל הכיוונים, הילדים שלי פשוט ישבו מתחת לשולחן עם כפות ידיים פרושות וקיבלו בשמחה את זרם השוקולד...
את התיסכול והעצבים שלי...
נכתב ע"י פנינה ש;1448228:קניתי שקית אחת של אב' נוגט- כמה זה שוקל?
ומה צריך להוסיף לזה?
אני צריכה מתכונים קלים להכנה מאב' נוגט!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים